הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילה משמעותית מוגברת ביומיים

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
אז ישלי תכף יום הולדת (אכן) וחגיגןת תכף מתחילות 🤩
רציתי לדעת אם אכילה של גאנק פוד והמון שטיות במהלך יומיים שלושה של חגיגות, ישפיעו באופן קיצוני על הרכב הגוף? כרגע בניתי מסה יפה אבל לא בא לי לצאת מהחגיגות עם חריגות גבוהות של עלייה גדולה בשומן. בקיצור, אם אחגוג יומיים של אכילה וכדומה, תהיה תוצאה חריגה? אחר כך אחזור לתפריט הרגיל שלי, אשתדל לעשות יותר אירובי ולקצץ קצת בפחמימות. אז מה באמת יקרה אחרי חריגה מהקלוריות במשך יומיים אולי 3?

האמת שאני מרגישה שלא ככ הגזמתי , את הציט התחלתי בחמישי בערב במסעדה וחצי בן אנד גריס, בבוקר פנקייק, קצת שוקולדים התאמנתי, אכלתי המבורגר ושטויות ביומנגס ופרוסת עןגה , כן אכלתי טוב. אבל חברים שלי היום רוצים להמשיך את זה ולהוציא אותי לאכול ואני לא יןדעת מה לעשות אוף.
אם את מרגישה בנוח ונהנית מי אני שאגיד משהו? חוץ מזה....שקל להישאב לזה ולהפוך את זה לשבוע שלם. ונניח ומחר המשפחה תחגוג לך בהפתעה? מה גם אז לא תוכלי לסרב...? חגגת יומיים...נהנית...תדעי מתי לעצור
או שתעבדי לפי שיטת הצום לסירוגין...או תאכלי דברים קטנים עד הארוחה בערב ותדעי שאת לא חורגת...הכל עיניין של התנהלות נכונה

• פותח/ת השרשור
אם את מרגישה בנוח ונהנית מי אני שאגיד משהו? חוץ מזה....שקל להישאב לזה ולהפוך את זה לשבוע שלם. ונניח ומחר המשפחה תחגוג לך בהפתעה? מה גם אז לא תוכלי לסרב...? חגגת יומיים...נהנית...תדעי מתי לעצור
או שתעבדי לפי שיטת הצום לסירוגין...או תאכלי דברים קטנים עד הארוחה בערב ותדעי שאת לא חורגת...הכל עיניין של התנהלות נכונה
טני מאוד רןצה לעצור וזה סיפק אותי. הבאסה שאני עדין לא בשלב של אכילה שמשביעה אותי לגמרי ביום יום, ואין לי כוח לתהליך הזה של אירובי וקיצוץ פחמימות ושוב כל זה

וואו זה מסביר את הצ׳יטים המטורפים שלי(שלאחר מכן אני חוזרת לניטרלי/גירעון קל לכמה ימים) ופשוט לא קורה שום דברo_O

את מצליחה בכלל לצבור מסת שריר ולהתקדם עם ה"שיטה" הזאת?
כאילו מה, אפשר פשוט לאכול ברמות מפגרות ופשוט יום יומיים אחרי להישאר בגרעון קל?
לא נראה לי שלטווח הארוך זה נורמלי..

את מצליחה בכלל לצבור מסת שריר ולהתקדם עם ה"שיטה" הזאת?
כאילו מה, אפשר פשוט לאכול ברמות מפגרות ופשוט יום יומיים אחרי להישאר בגרעון קל?
לא נראה לי שלטווח הארוך זה נורמלי..
אוי זה כל כך מסובך להסביר.
כשאני בחיטוב אז אני אוכלת בצ׳יט הזה כל מה שמתחשק לי. כי הכי גרוע הוא שאני לא ארד,או אתקע...או במקרה קיצוני אעלה טיפונת....כשאני בניטרלי אז זה מאוד תלוי מה אני מתכננת לאכול. אם זה משהו גדול אז אולי אקזז יום לפני ויום אחרי אם ממש הגזמתי.בדכ אני הרבה יותר פעילה אולי פסיכולוגית אולי לא כדי לפצות על הקלוריות. אבל לא תראה אותי שעות על הליכון בגלל זה,ממש לא.) כרגע אני בניטרלי וזה עובד לי טוב,כשאתחיל מסה כמו שצריך ברור לי שלא אוכל להמשיך ככה כי זה אומר עודף קלורי גדול מידי,אז כנראה שאצטרך או לאכול בארוחה הזו באופן מתון ולא מוגזם. או לקזז בימים הבאים כי לא ארצה לעלות מהר מידי - עליה בעיקר בשומן. ואני מדברת איתך על צ׳יט לא של 1000 ולא של 2000 ולצערי גם לא של 3000 בגלל התיאבון הגדול שלי.

אוי זה כל כך מסובך להסביר.
כשאני בחיטוב אז אני אוכלת בצ׳יט הזה כל מה שמתחשק לי. כי הכי גרוע הוא שאני לא ארד,או אתקע...או במקרה קיצוני אעלה טיפונת....כשאני בניטרלי אז זה מאוד תלוי מה אני מתכננת לאכול. אם זה משהו גדול אז אולי אקזז יום לפני ויום אחרי אם ממש הגזמתי.בדכ אני הרבה יותר פעילה אולי פסיכולוגית אולי לא כדי לפצות על הקלוריות. אבל לא תראה אותי שעות על הליכון בגלל זה,ממש לא.) כרגע אני בניטרלי וזה עובד לי טוב,כשאתחיל מסה כמו שצריך ברור לי שלא אוכל להמשיך ככה כי זה אומר עודף קלורי גדול מידי,אז כנראה שאצטרך או לאכול בארוחה הזו באופן מתון ולא מוגזם. או לקזז בימים הבאים כי לא ארצה לעלות מהר מידי - עליה בעיקר בשומן. ואני מדברת איתך על צ׳יט לא של 1000 ולא של 2000 ולצערי גם לא של 3000 בגלל התיאבון הגדול שלי.

עכשיו הבנתי אותך, תודה על ההסבר.
פשוט חשבתי שאת נמצאת במסה אז לא כלכך קלטתי איך זה עובד ביחד..

עכשיו הבנתי אותך, תודה על ההסבר.
פשוט חשבתי שאת נמצאת במסה אז לא כלכך קלטתי איך זה עובד ביחד..
בימים שהתאמנתי כמו שצריך ועשיתי צ׳יטים מוגזמים - לא טרחתי אפילו לאזן את זה וכן הייתי עולה. אבל התאמנתי כדי שיצדיק את העליה. עכשיו אני לא מתאמנת אז בנתיים אני בניטרלי

בימים שהתאמנתי כמו שצריך ועשיתי צ׳יטים מוגזמים - לא טרחתי אפילו לאזן את זה וכן הייתי עולה. אבל התאמנתי כדי שיצדיק את העליה. עכשיו אני לא מתאמנת אז בנתיים אני בניטרלי

אבל את סוג של "חצי" מצדיקה כי בטווח הארוך את תעלי גם בשומן אם זה על בסיס קבוע לא?

אבל את סוג של "חצי" מצדיקה כי בטווח הארוך את תעלי גם בשומן אם זה על בסיס קבוע לא?
לדעתי הרוב תלוי בכמות שאני אעלה,מה גם לרוב אני מאזנת אז לא קורה שיש לי נזקים. וגם אם נוצרים אז פשוט יודעים איך לאזן את זה. אוקיי אז אני אהיה בחיטוב עוד שבוע שבועיים....סוף העולם? מעדיפה להנות ולא לחסוך מעצמי שום דבר. אם אעשה ״צ׳יט״ ולא ארגיש מסופקת ממנו אני מעדיפה לא לעשות בכלל..

לדעתי הרוב תלוי בכמות שאני אעלה,מה גם לרוב אני מאזנת אז לא קורה שיש לי נזקים. וגם אם נוצרים אז פשוט יודעים איך לאזן את זה. אוקיי אז אני אהיה בחיטוב עוד שבוע שבועיים....סוף העולם? מעדיפה להנות ולא לחסוך מעצמי שום דבר. אם אעשה ״צ׳יט״ ולא ארגיש מסופקת ממנו אני מעדיפה לא לעשות בכלל..

אני איתך לגמרי בדעה.

פשוט יש כאלו כאן שלא יסכימו ויאמרו שזאת לא הדרך, אבל לדעתי? הדרך זה משהו אישי שלך, את יכולה לקחת קצת מכל עצה או הסבר אבל בסופו של דבר? הכל תלוי בך ואת אחראית להחלטות שלך. בזה אני דוגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית