הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך החגורה הזו?

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
2vvnfiw.jpg

2yvnreu.jpg

זו חגורה מעור, היא קשה (לא כמו הזבל של נייק)
היא יכולה להיות טובה לזמן הקרוב? (אין מספיק בשביל להזמין)

גם אני משתמש בכזאת בול..
זה מה יש XD לא ניסיתי חגורה טובה יותר כדי להרגיש את ההבדל. אבל בהשוואה לחגורות סקוץ' מעפנות היא סבבה

אני הייתי חולק על זה ...
במקום שהשרירים יתמכו בבטן ובגב החגורה תומכת ... ואז אתה מאמן את אותם שרירים פחות...
אני מעדיף בלי 😃

just my 2Cent ... I'm not an expert ... and I don't pass criticism*

אתה פשוט אוסף מיתוסים מהלך, אה? מה אתה חושב שקורה כשאתה שם חגורה? הבטן הולכת לישון? ואם כן, אז איך החגורה עוזרת?

אני הייתי חולק על זה ...
במקום שהשרירים יתמכו בבטן ובגב החגורה תומכת ... ואז אתה מאמן את אותם שרירים פחות...
אני מעדיף בלי 😃

בדיוק ההפך , שעובדים עם חגורה אתה מאמץ את השרירים האלה הרבה יותר.
הסטים שאני עובד עם חגורה הרבה יותר קשים מאשר בלי (גם עבור משקלים קלים).

אתה פשוט אוסף מיתוסים מהלך, אה? מה אתה חושב שקורה כשאתה שם חגורה? הבטן הולכת לישון? ואם כן, אז איך החגורה עוזרת?

זה בהחלט אפשרי ... בגלל זה אני הוספתי הסתייגות ...
אבל ...
אני חושב שבגלל שהחגורה נותנת תמיכה אנשים לא יקפידו להשתמש בשרירים שלהם לתמיכה ...

אני לא יודע אם יותר קשה לי שאני עובד עם חגורה, אבל אני בהחלט מרגיש שהבטן שלי עבדה הרבה יותר אחרי כל סט של סקוואטים.

בדיוק ההפך , שעובדים עם חגורה אתה מאמץ את השרירים האלה הרבה יותר.
הסטים שאני עובד עם חגורה הרבה יותר קשים מאשר בלי (גם עבור משקלים קלים).

זה בעייתי כשאתה שם אותה על הזין.

איך החגורה נותנת תמיכה?

זה לא ההגדרה שלה ?
כשאתה עושה SQUAT אתה אמור ללחוץ את שרירי הבטן והגב להשאיר את הגב במקום ... והחגורה נותנת את הלחיצה הזו בנוסף לשרירי הבטן .. או ,אני חושוש, אצל חלק במקום השרירים...

האמת אין לי נסיון עם חגורה ... ניסיתי רק פעם אחת ... אני לא יכול לדבר מנסיון ... אבל אני יכול להגיד שהרעיון הזה לא מקורי אלא אימצתי מהאתר שקראתי לפני שמצאתי את LSB..
www.cyberpump.com

זה לא ההגדרה שלה ?
כשאתה עושה SQUAT אתה אמור ללחוץ את שרירי הבטן והגב להשאיר את הגב במקום ... והחגורה נותנת את הלחיצה הזו בנוסף לשרירי הבטן .. או ,אני חושוש, אצל חלק במקום השרירים...

האמת אין לי נסיון עם חגורה ... ניסיתי רק פעם אחת ... אני לא יכול לדבר מנסיון ... אבל אני יכול להגיד שהרעיון הזה לא מקורי אלא אימצתי מהאתר שקראתי לפני שמצאתי את LSB..
www.cyberpump.com

מה זאת אומרת ההגדרה שלה? חגורה זו חתיכת עור על פי ההגדרה.
החגורה יכולה לדעתך ליצור לחץ תוך בטני ללא מאמץ של הבטן?

אני הייתי חולק על זה ...
אני מעדיף בלי 😃

כמה הסקוואט שלך ?

מה זאת אומרת ההגדרה שלה? חגורה זו חתיכת עור על פי ההגדרה.
החגורה יכולה לדעתך ליצור לחץ תוך בטני ללא מאמץ של הבטן?

לקחתי את השאלה שלך ברצינות ...

The purpose of a weight lifting belt is twofold: it reduces stress on the lower back muscles by allowing the lifter to safely increase intra-abdominal pressure, and it increases the lifter's proprioception which may lead to a decrease in lumbar hyperextension and other forms of spinal deformation

מתוך ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Weightlifting_belt

וגם מצאתי באיזה חגורה אתה משתמש:
http://he.wiktionary.org/wiki/חגורת_צניעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית