הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך החגורה הזו?

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
2vvnfiw.jpg

2yvnreu.jpg

זו חגורה מעור, היא קשה (לא כמו הזבל של נייק)
היא יכולה להיות טובה לזמן הקרוב? (אין מספיק בשביל להזמין)

לקחתי את השאלה שלך ברצינות ...

The purpose of a weight lifting belt is twofold: it reduces stress on the lower back muscles by allowing the lifter to safely increase intra-abdominal pressure, and it increases the lifter's proprioception which may lead to a decrease in lumbar hyperextension and other forms of spinal deformation

מתוך ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Weightlifting_belt

וגם מצאתי באיזה חגורה אתה משתמש:
http://he.wiktionary.org/wiki/חגורת_צניעות

נתחיל מזה שוויקי זה לא בדיוק מקור טוב, אבל איך לדעתך חגורה עוזרת להגדיל את הלחץ התוך בטני?

ואללה ... יש מאמר ... טוב אז ...ריפ אומר: "אם אין לי חגורה, אני לא יכול לעשות סקוואט של יותר מ- 85 ק"ג. אז אתה רוצה שאני אפסיק להתאמן בגלל שאני זקן ומוכה?"

השיקול שלי זה להרים את המשקל שהשרירים שלי מאפשרים לי להרים ... אז כשהבטן שלי תתחזק אז ארים 85KG ...

ריפ אומר גם: אם הם כולם עושים יותר עבודה בגלל המשקל הכבד יותר, הם כולם מתחזקים, אפילו תחת חגורה

זו ההנחה שלו ... ההנחה שלי היתה הפוכה ...

ציתות אחרון: אם אתה יכול לעשות squat כבד ללא חגורה תעשה את זה

וואלה נכון ... ריפ אתה גדול אתה...

ואללה ... יש מאמר ... טוב אז ...ריפ אומר: "אם אין לי חגורה, אני לא יכול לעשות סקוואט של יותר מ- 85 ק"ג. אז אתה רוצה שאני אפסיק להתאמן בגלל שאני זקן ומוכה?"

השיקול שלי זה להרים את המשקל שהשרירים שלי מאפשרים לי להרים ... אז כשהבטן שלי תתחזק אז ארים 85KG ...

ריפ אומר גם: אם הם כולם עושים יותר עבודה בגלל המשקל הכבד יותר, הם כולם מתחזקים, אפילו תחת חגורה

1. אתה חלש
2. אתה לא יכול לעשות סקוואט כבד גם עם חגורה

מסקנה
תשתמש בחגורה ותלמד להתאמן

לקחתי את השאלה שלך ברצינות ...

The purpose of a weight lifting belt is twofold: it reduces stress on the lower back muscles by allowing the lifter to safely increase intra-abdominal pressure, and it increases the lifter's proprioception which may lead to a decrease in lumbar hyperextension and other forms of spinal deformation

מתוך ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Weightlifting_belt

וגם מצאתי באיזה חגורה אתה משתמש:
http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%97%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A6%D7%A0%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA

דווקא ויקפדיה קולעים פה בול. רק צריך להפגין קצת הבנת הנקרא. כפי שכתוב, החגורה לא יוצרת לחץ, היא מאפשרת למתאמן להגביר את הלחץ. החגורה נותנת לך משהו קשיח ללחוץ כנגדו. הלחץ עדיין מופעל על ידי השרירים שלך ולא על ידי החגורה. הוא רק מופעל כנגד החגורה במקום באויר.
אנלוגיה פשוטה - תנסה לדחוף קיר. עכשיו תנסה לדחוף מים. באיזה מהמקרים היה לך יותר קל להפעיל יותר כח. האם הקיר דחף אותך (חוץ מבמובן הניוטוני שבו הוא כמובן "מחזיר לך")?

10337_full.jpg

דווקא ויקפדיה קולעים פה בול. רק צריך להפגין קצת הבנת הנקרא. כפי שכתוב, החגורה לא יוצרת לחץ, היא מאפשרת למתאמן להגביר את הלחץ. החגורה נותנת לך משהו קשיח ללחוץ כנגדו. הלחץ עדיין מופעל על ידי השרירים שלך ולא על ידי החגורה. הוא רק מופעל כנגד החגורה במקום באויר.
אנלוגיה פשוטה - תנסה לדחוף קיר. עכשיו תנסה לדחוף מים. באיזה מהמקרים היה לך יותר קל להפעיל יותר כח. האם הקיר דחף אותך (חוץ מבמובן הניוטוני שבו הוא כמובן "מחזיר לך")?

נשמע הגיוני ... אבל ... אם מסתקלים שוב ...

שיט ... היא מורידה לחץ מהשרירים ... אז ... כנראה שהם לא יתחזקו מספיק טוב

אתה משתמש פחות בזוקפים והרבה יותר בבטן

זה החלק שבו הם לא קלעו בול.

אני קורא את זה אחרת. כל מי שעשה סקוואט כבד בלי חגורה והרגיש איך שרירי הגב שלו נמתחים כי הוא לא מצליח לשמור גב יבין על איזה stress הם מדברים. הגב שלך מרגיש קרוע לשבוע כי לא הצלחת לשמור גב ועכשיו אתה, הגב שלך, וכל מי שבסביבה בסטרס.
זה לא reduces the effort או reduces the demand.

אני קורא את זה אחרת. כל מי שעשה סקוואט כבד בלי חגורה והרגיש איך שרירי הגב שלו נמתחים כי הוא לא מצליח לשמור גב יבין על איזה stress הם מדברים. הגב שלך מרגיש קרוע לשבוע כי לא הצלחת לשמור גב ועכשיו אתה, הגב שלך, וכל מי שבסביבה בסטרס.
זה לא reduces the effort או reduces the demand.

גם זה הגיוני ... וגם משכנע ...
תודה.

---------- התגובה התווספה ב 23:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:06 ----------

מורן, אתה נותן להם יותר מדי קרדיט. תכנס ותראה על איזה מקור הם מסתמכים.

Forum discussion debating the value of a weight lifting belt during deadlifts

LOL

WTF!
יום אחרי סקוואטים (ווליום\עצימות בהם אני עובד עם החגורה) כל הבטן שלי בדומס...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית