נק' מוניטין:
430
- 1,143
- 256
- כן. בבית.
הקדמה (לא חובה לקרוא):
נתונים(בערך):
התכנית שלי כרגע:
* לעתים אני עושה ברביעי רוטינה שאני קורא לה 3-3-3 שזה בעצם 3 תרגילי כתפיים ללא לחיצות: הנפות לצדדים, הנפות קדימה, כתף אחורית, 3 סטים לכל תרגיל ל-10 חזרות.
אני רוצה להכניס באמצע השבוע אימון כתפיים שכולל לחיצות.
אם אני דוחף את זה ברביעי, אני כבר לא נח בכלל ואני בעומס רציני שפוגע לי באימונים לאורך הזמן.
אם אני רוצה לעשות לחיצות כתפיים הדרך השנייה שלי זה על חשבון הבנץ' ביום שלישי. השאלה היא אם זה לא ימנע ממני להשתפר בחזה? כי עד היום הייתי מתאמן על חזה פעמיים בשבוע...
בקיצור אשמח לעצות מה לעשות בתכנית הנוכחית .. מקווה שקראתם עד פה 😃
- אני חי בזמן צפוף, אין לי הרבה זמן להתאמן. קם בבוקר ב-05:30 ומתחיל אימון ב-06:20 כשאני אמור להיות ב-07:00 אחרי מקלחת ולארגן את הילדה לגן.
- רק בסופי שבוע (שישי+ שבת) יש לי שעה להתאמן בשקט.
- מתאמן בבית, חד"כ ביתי, יש לי הכל, מוט אולימפי, בנץ' כלוב, בקיצור כל מה שצריך.
נתונים(בערך):
- סקוואט RM1=110KG-105KG~
- בנץ': RM1=115KG~
- מתח עם משקל:RM5=37kg~
- לחיצת כתפיים בעמידה:RM3=62.5KG~
- לא עושה דדליפט בכלל. כן עושה דדליפט רומני.
התכנית שלי כרגע:
- ראשון: עליות מתח. 75-100 חזרות.
- שני: סקוואטים, 4-5 סטים של 10 חזרות, משקל נמוך (60-80 ק"ג), דדליפט רומני, 3-4 סטים, 10 חזרות עם 60 ק"ג.
- שלישי: 3 סטים בנץ' פרס 10X80KG ועוד 3 סטים של 20-25 שכיבות סמיכה או 3X15 מקבילים (ללא משקל)
- רביעי: מנוחה
- חמישי: עליות מתח עם משקל, 4 סטים, 5 חזרות, +32KG. לאחר מכן 4 סטים של 10 חזרות ללא תוספת משקל.
- שישי: סקוואט כבד: 4 סטים של 5 חזרות עם 90-95 ק"ג, דדליפט רומני 4X10 עם 60KG.
- שבת: בנץ' פרס, 4 סטים, 5-6 חזרות, 100KG. לאחר מכן תרגיל נוסף חזה עליון או שכיבות סמיכה\מקבילים.
* לעתים אני עושה ברביעי רוטינה שאני קורא לה 3-3-3 שזה בעצם 3 תרגילי כתפיים ללא לחיצות: הנפות לצדדים, הנפות קדימה, כתף אחורית, 3 סטים לכל תרגיל ל-10 חזרות.
אני רוצה להכניס באמצע השבוע אימון כתפיים שכולל לחיצות.
אם אני דוחף את זה ברביעי, אני כבר לא נח בכלל ואני בעומס רציני שפוגע לי באימונים לאורך הזמן.
אם אני רוצה לעשות לחיצות כתפיים הדרך השנייה שלי זה על חשבון הבנץ' ביום שלישי. השאלה היא אם זה לא ימנע ממני להשתפר בחזה? כי עד היום הייתי מתאמן על חזה פעמיים בשבוע...
בקיצור אשמח לעצות מה לעשות בתכנית הנוכחית .. מקווה שקראתם עד פה 😃