הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בגב התחתון

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
הכאב התחיל ביום שלישי אחרי אימון שבוע עשיתי סקוואט פרס ודד ליפט(ss), אתמול(חמישי) עשיתי אימון ולמרות הכאב(שלא היה כל כך חזק) החלטתי להמשיך לעשות סקוואטים, היום הגב כואב הרבה יותר כל פעם שאני מתכופף או עושה תנועה של הגב. הטכניקה היתה סבבה לגמרי אז זה לא בגלל הטכניקה. וגם לא מרגיש לי שזה כאב של שריר שתפוס.

לפני כשבוע היה לי גם כאבים ברגל השמאלית בהאמסטרינג העליון כל פעם שעשיתי לסקוואט.

מכמה סרטונים שראיתי הבנתי שזה יכול להיות בגלל גלוטס ובמיוחד הגלוטס האמצעי

יש למישהו רעיון למה זה קרה ואיך אפשר לשפר?
אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה!.(כמובן שאם עד מחר הכאב לא יפסיק אני אוותר על הסקוואט והדד ליפט..)

איך אנשים בפורום יכולים לדעת מה בדיוק הבעיה? יש כלכך הרבה סיבות אפשריות לכאבים בגב התחתון שהרבה פעמים גם אנשי מקצוע (אלא אם זה מישהו ברמה מאוד גבוהה) לא יכולים לאבחן במדויק...

אני יכול לומר לך מה גורם לכאבי גב אצלי, לא בטוח שזה יעזור לך (רוב הסיכויים שאצלך זה משהו אחר), אצלי כופפי הירך מאוד מכווצים, אם אני לא מותח אותם כראוי אז כואב לי הגב כל פעם שאני מתכופף, לא חושב שזאת הבעיה שלך כי אתה עדיין צעיר מדי, וברוב המקרים זה לוקח זמן עד שזה מתפתח.

אני הייתי הולך לבדוק את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית