נק' מוניטין:
925
- 1,673
- 702
שלום לכולם.
לפני כ8 חודשים קרעתי את המניסקוס הלטרלי, יש לי ציסטה ואובחן אצלי ITB. אחרי התייעצות פה בפורום וגם מתחושה אישית שלי החלטתי לא לעבור ניתוח ולנסות קודם פיזיותרפיה שואתה סיימתי לפני כחודש.
ורק לפני חודש חזרתי לאמן רגליים. האימונים נראו ככה:
פרונט סקוואט: 1X6, 2X4
סקוואט בולגרי 3X10 (ללא משקל)
פשיטות ברכיים 3X15X20 (כל רגל בנפרד)
כפיפות ברכיים 3X15X20 (כל רגל בנפרד)
touch down 3X15 הנה סרטון של התרגיל:
Touch down
את הtouch down והסקוואט בולגרי אני עושה כדי לעבוד על היציבות של הברך.
לגבי הכפיפות ופשיטות ברכיים אני מרגיש שזה עוזר לי לחזק את התנועה של יישור וכיפוף הברך שקצת נפגעה ועל מנת לאזן את הבדלי הכוח שנוצרו בגלל הפציעה.
גיבשתי את התכנית על סמך תחושה ולכן אני אשמח להתייעץ אתכם לגבי מה כדאי לשנות ואיך לחזור בצורה בטוחה. כמו כן, אשמח לביקורת על הטכניקה של הפרונט סקוואט, דדליפט וחתירה.
בפרונט סקוואט נראה לי שאני קורס עם החזה בתחתית. ולגבי הדדליפט והחתירה, בסט עצמו אני מרגיש שאני מכווץ טוב ומרים חזה אבל בסרטונים הגב נראה ממש עגול.
תודה רבה!
לפני כ8 חודשים קרעתי את המניסקוס הלטרלי, יש לי ציסטה ואובחן אצלי ITB. אחרי התייעצות פה בפורום וגם מתחושה אישית שלי החלטתי לא לעבור ניתוח ולנסות קודם פיזיותרפיה שואתה סיימתי לפני כחודש.
ורק לפני חודש חזרתי לאמן רגליים. האימונים נראו ככה:
פרונט סקוואט: 1X6, 2X4
סקוואט בולגרי 3X10 (ללא משקל)
פשיטות ברכיים 3X15X20 (כל רגל בנפרד)
כפיפות ברכיים 3X15X20 (כל רגל בנפרד)
touch down 3X15 הנה סרטון של התרגיל:
Touch down
את הtouch down והסקוואט בולגרי אני עושה כדי לעבוד על היציבות של הברך.
לגבי הכפיפות ופשיטות ברכיים אני מרגיש שזה עוזר לי לחזק את התנועה של יישור וכיפוף הברך שקצת נפגעה ועל מנת לאזן את הבדלי הכוח שנוצרו בגלל הפציעה.
גיבשתי את התכנית על סמך תחושה ולכן אני אשמח להתייעץ אתכם לגבי מה כדאי לשנות ואיך לחזור בצורה בטוחה. כמו כן, אשמח לביקורת על הטכניקה של הפרונט סקוואט, דדליפט וחתירה.
בפרונט סקוואט נראה לי שאני קורס עם החזה בתחתית. ולגבי הדדליפט והחתירה, בסט עצמו אני מרגיש שאני מכווץ טוב ומרים חזה אבל בסרטונים הגב נראה ממש עגול.
תודה רבה!