עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מתחיל עם האגן גבוהה מידי? גם נראה לי לפי הסרטון שהגב נשמט טיפהנראה בסדר גמור.
היי, מרגיש שהגעתי למשקל אני מתחיל לזייף בו טיפה. אשמח לחוות דעת
צוואר באמת כזה משנה? לי להרים את הראש עוזר ליישר את הגב.. אשמח לשמוע דעות לגבי זה.זוית הצילום מקשה על מתן ביקורת טובה..
כמו שציינו, גם אני שמתי לב לפשיטת יתר קטנה בנעילה וכיווץ הישבן יכול לעזור בזה.
שמור על מנח תקין של הצוואר, אל תרים אותו למעלה.. שיהיה כמה שיותר ישר.
אבל אחלה דדליפט, בהצלחה.
מארק ריפטו מדבר על כך שכשמסתכלים למעלה זה זורק את הברכיים קדימה, וגורם למותן לא לעלות נכון.צוואר באמת כזה משנה? לי להרים את הראש עוזר ליישר את הגב.. אשמח לשמוע דעות לגבי זה.
ריפטו לא אומר להסתכל קדימה פשוט?מארק ריפטו מדבר על כך שכשמסתכלים למעלה זה זורק את הברכיים קדימה, וגורם למותן לא לעלות נכון.
גם בוריס שייקו בספרו ממליץ שלא להרים ראש בדדליפט.
אם כי בסומו דדליפט המותן לא אמור לעלות קודם, אז אני חושב שבסומו כן אפשר, וראיתי שהמתאמנים של בוריס שייקו מרימים ראש בסומו דדליפט.
אך בדדליפט רגיל, הראש אמור להיות בקו ישר עם הגב.
כן, הוא כן אומר להסתכל קדימה, ובאמת לא טוב להוריד את הראש ולהסתכל על הריצפה, זה בדרך כלל יעגל את הגב.מרק ריפטו לא אומר להסתכל קדימה פשוט?
דווקא אני לא מסכים ממש, יצא לי עם מלא מתאמנים שרק תיקון של שימוש נכון בצוואר שיפר משמעותית את ההרמות שלהם במיידי.להתעסק במנח צוואר זה מיותר לגמרי. כל עוד שאר התנועה תקינה, עדיף לא להתעסק בשטויות.
יש דברים בגו.להתעסק במנח צוואר זה מיותר לגמרי. כל עוד שאר התנועה תקינה, עדיף לא להתעסק בשטויות.
אני דווקא חושב שבדדליפט (קלאסי כדין סומו) שלהסתכל קדימה עם מנח ראש מורכן קדימה זה דבר טוב, פתר לי את הבעיה של גב מתעגל, הוא נותן אפשרות להוציא חזה יותר למרות שלא לכל סט אפ זה מתאים.
לגבי הדדליפט עצמו דעתי הצנועה מאוד היא שאתה מקשית בסוף התנועה אצה אמור לסיים בנעילה של הברכיים והישבן ממליץ להסתכל בסרטון של אלן ביוטיוב הוא מזכיר שם את העניין.
בהצלחה.
טעות בניסוח הכוונה שהמבט הוא קדימה ולא מורכןראש מורכן בסומו?