הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה פתאומית במשקל

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני כרגע במסה ועולה בסביבות ה100-300 גרם בשבוע באופן די קבוע, אבל כל בערך חודש- חודש וחצי פתאום יש לי ירידה במשקל שמחזירה אותי כמה שבועות אחורה (ירידה של 500 גרם עד קילו)
למרות שמבחינה אנרגטית נשארתי אותו דבר והתפריט גם נשאר דומה (לא יותר מחריגה של 50 קל ביום בממוצע אם בכלל)
אני יודע שעל הנייר מדובר כנראה בנוזלים אבל כשאני ממשיך עם אותו התפריט שבוע אחרי זה אני חוזר לעלות בקצב של 100-300 לשבוע עד אותה ירידה, ובעצם נשאר תקוע במקום כבר תקופה.

מה אפשר לעשות עם זה?

500 גרם לא הייתי מחשיב ירידה, ו100 גרם לא הייתי מחשיב עליה.

אם זה לא נוזלים, כנראה שהנייטרלי שלך הוא קצת יותר ממה שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
500 גרם לא הייתי מחשיב ירידה, ו100 גרם לא הייתי מחשיב עליה.

אם זה לא נוזלים, כנראה שהנייטרלי שלך הוא קצת יותר ממה שאתה חושב
בשביל לכוון לעלייה של אחוז מהמשקל גוף כל חודש (700 גרם) אני צריך לעלות בין 100 ל300 כל שבוע, ברור ש100 בשבוע אחד זה לא עלייה אבל כשזה מצטבר זה כן על מאזן קלורי חיובי כלשהו..

בשביל לכוון לעלייה של אחוז מהמשקל גוף כל חודש (700 גרם) אני צריך לעלות בין 100 ל300 כל שבוע, ברור ש100 בשבוע אחד זה לא עלייה אבל כשזה מצטבר זה כן על מאזן קלורי חיובי כלשהו..

הכוונה שזו לא עלייה לא בגלל כמה שעלית, אלא מפני שזה משקל פר שקילה אחת, וזה מאוד טריקי בגלל כל מיני סטיות אפשריות (שינה, נוזלים, סטייה לגיטימית של המשקל עצמו, ארוחות אחרונות וכדומה)

אם אתה בטוח בנייטרלי שלך (במספר שלו), ושאתה אכן עולה בקצב הזה כל שבוע, אז ענית לעצמך וזה נוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית