עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כדי לחוס על הכבד כמו שיש בעיות באוראלייםשמעתי על זה , יש גם cardarine בזריקות, השאלה אם יש לזה איזשהו יתרון, כי אחרת למה להזריק את זה אם אפשר לקחת בנוזל/כדור?
בסופו של דבר זה נכנס לדם ומשם לכבד.כדי לחוס על הכבד כמו שיש בעיות באוראליים
מפה לשם עכשיו שיש באן על סארמס, בספק אם תקבל זריקות של זה שלא יכניסו לך חומר אחר מפה לשם גם המחיר לא מעודד
אם אני טועה, תקן אותי
כדי לחוס על הכבד כמו שיש בעיות באוראליים
מפה לשם עכשיו שיש באן על סארמס, בספק אם תקבל זריקות של זה שלא יכניסו לך חומר אחר מפה לשם גם המחיר לא מעודד
אם אני טועה, תקן אותי
גם טסט?בסופו של דבר זה נכנס לדם ומשם לכבד.
זה כבר קיים והבחור בסרטון הגיע למינון של 100 מג lgd...
ברור. פשוט אחרי זריקה זה כבר נמצא במחזור הדם בניגוד לאם תצרוך את השמן בצורה אוראלית ואז הכבד יעיף לזה בעיטה.גם טסט?
כדי לחוס על הכבד כמו שיש בעיות באוראליים
אם אני טועה, תקן אותי
חחח מרגיש כמו ילדה עם קוקיות לידו במינונים.100 מג lgd?
אנשים פה בוכים על 2.5/15
איך 100??
בוא נגיד שזה באמת הגזמה מופרזת במינונים, שגם לא לצורך. Greg Doucette (שהוא IFBB פרו), מאוד כנה לגבי המינונים שהוא לוקח, ובסארמס כשהוא משתמש הוא לוקח בסביבות הפי שתיים ממה שמומלץ למשתמש הממוצע לקחת. כלומר סביבות ה- 20 מ"ג lgd. ובכל זאת, הוא הגיע לפיזיק נראה לי שהרבה שלוקחים מינונים גבוהים הרבה יותר היו רק מתיםחחח מרגיש כמו ילדה עם קוקיות לידו במינונים.
הקירח בן איזה 25... לא נראה לי שהוא יחייה הרבה זמן.
כל מה שנלקח דרך הפה (כמעט תמיד) יעבור קודם דרך כבד ומשם למחזור הדם. זה כדאי שלא תרעיל את עצמךגם טסט?
אם הזרקה היא תוך השריר,אז נקבל קצב שחרור יציב לזרם של הדם וכך השפעה קבועה ויציבה לאורך הזמן ובלי פיקים חדים כמו במקרה של כדור שנלקח פעם ביום. לא ראיתי את הסרט, על מה הם מקשקשם?כי אחרת למה להזריק את זה אם אפשר לקחת בנוזל/כדור?
כן גם בסירטון שאני העלתי הספקתי לשמוע ש100mg זה המינון לזריקה .זה כבר קיים והבחור בסרטון הגיע למינון של 100 מג lgd
המרירות והעקצוצים תלוי בחברה שהשתמשת. יצא לי להשתמש בחברה שירדו לי דמעות מרוב שזה היה מגעיל ועכשיו אני משתמש בסיינס.ביו וזה עובר חלק בגרוןכן גם בסירטון שאני העלתי הספקתי לשמוע ש100mg זה המינון לזריקה .
עוד לא הגעתי בסירטון לשלב שמישהו מסביר מה האסתר של הLGD בזריקה .
100mg ואסתר מתאים יכול להיות טיפטוף של 10 מ"ג כל יום למשך שבוע עד 10 ימים , יכול להיות נחמד וחוסך מרירות ועיקצוצים בפה 😛🤮
כלל אצבע שלי עם סארמסהמרירות והעקצוצים תלוי בחברה שהשתמשת. יצא לי להשתמש בחברה שירדו לי דמעות מרוב שזה היה מגעיל ועכשיו אני משתמש בסיינס.ביו וזה עובר חלק בגרון
לאכלל אצבע שלי עם סארמס
אם זה *מגעיל'
כנראה זה במינון הנכון אבל לך תדע יש הרבה פרמטרים למשוואה הזאת
אז למה הפסקת כל כך מהר? חחחהאמת שהקפיצה המשמעותית במשקלים הייתה עם החברה הראשונה שהפסקתי תוך 5 ימים אבל גם של סיינס.ברו עושה את העבודה אומנם הקפיצה מאימון לאימון פחות משמעותית מהקודם.
היו לי ביצים כחולות במשך כל התקופה אבל זה היה בגלל שהlgd עשה אותי חרמן רצח אבל אכלתי סרטים שזה לא ביצים כחולות אלא כאב ביצים פשוט שנובע מחומר לא איכותי אז זרקתי אותו לפח.אז למה הפסקת כל כך מהר? חחח