עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוציא אותו מהפח ושלח ליהיו לי ביצים כחולות במשך כל התקופה אבל זה היה בגלל שהlgd עשה אותי חרמן רצח אבל אכלתי סרטים שזה לא ביצים כחולות אלא כאב ביצים פשוט שנובע מחומר לא איכותי אז זרקתי אותו לפח.
ביום שזרקתי אותו לפח הלכתי להתאמן והייתה לי קפיצה בבנץ מרבעייה של 90 קילו לחמישייה של 100 קילו אז חזרתי לקחת lgd של חברה אחרת שגם עושה את העבודה אבל פחות חזק מהlgd הראשון
היית פורק אותם, מה אתה במנזר?🤣היו לי ביצים כחולות במשך כל התקופה אבל זה היה בגלל שהlgd עשה אותי חרמן רצח אבל אכלתי סרטים שזה לא ביצים כחולות אלא כאב ביצים פשוט שנובע מחומר לא איכותי אז זרקתי אותו לפח.
לא אוהב לאונן והייתי עם בחורה אבל לא שכבנו זה רק הכפיל את הכאביםהיית פורק אותם, מה אתה במנזר?🤣
לא אוהב לאונן והייתי עם בחורה אבל לא שכבנו זה רק הכפיל את הכאבים
אין סיכוי איןןן סיכוי שבסייקל אני נתקל בזה אני אוכל לעצמי את הפיקות מהחרמנות....לא אוהב לאונן והייתי עם בחורה אבל לא שכבנו זה רק הכפיל את הכאבים
חברה סינית שלטענתה היא אחת מהחברות שמוכרות את האבקה הטהורה לכל החברות באירופה ואמריקה. סינית שאני מכיר הפנתה אותי אליהם אבל בגלל הכאבים שהיו לי לא אפרסם אותם פה כדי שחס וחלילה זה לא יקרה לעוד מישהו.איזה חברה היה הLGD הראשון ?
👉👌לא אוהב לאונן והייתי עם בחורה אבל לא שכבנו זה רק הכפיל את הכאבים
אני להפך , שם ז** על כל הבנות, זה לדעתי יותר כיף לא להיות חרמן הרבה יתרונות.רק אני בסייקל נהיה אנס במכון ומתחיל עם כל ישבן בולט?