עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לי לקחת דיבול בזריקה לפני כ-8 שנים. מינון 50 מלגרם בזריקה. זה עבד יותר חלש מ-50 מלגרם בכדורים. חיסרון נוסף זה שצריך לקחת את זה זמן מסוים לפני כל אימון. יתרון של חומרים כאלה בזריקה זה פחות רעיל לכבד זה הכל. שורה תחתונה לא אהבתי תרעיון. עדיך לצרוך בכדורים חומרים מסוימים במקביל להשתמש בתוספים לבריאות הכבד לא לשתות אלכוהול ולבצע בדיקות דם מקיפות פעם בשנה לפחות לדעת שהכל תקין.למישהו יצא להשתמש בטורינאבול בזריקות ולא אוראלי ויכול לספר בקצרה על זה + מידע על המינון שלקח?
דיבול בזריקה זה בולד 1:1יצא לי לקחת דיבול בזריקה לפני כ-8 שנים. מינון 50 מלגרם בזריקה. זה עבד יותר חלש מ-50 מלגרם בכדורים. חיסרון נוסף זה שצריך לקחת את זה זמן מסוים לפני כל אימון. יתרון של חומרים כאלה בזריקה זה פחות רעיל לכבד זה הכל. שורה תחתונה לא אהבתי תרעיון. עדיך לצרוך בכדורים חומרים מסוימים במקביל להשתמש בתוספים לבריאות הכבד לא לשתות אלכוהול ולבצע בדיקות דם מקיפות פעם בשנה לפחות לדעת שהכל תקין.
לקחת זיוף, 50מג דיבול בזריקה שווה ל150 של כדור.יצא לי לקחת דיבול בזריקה לפני כ-8 שנים. מינון 50 מלגרם בזריקה. זה עבד יותר חלש מ-50 מלגרם בכדורים. חיסרון נוסף זה שצריך לקחת את זה זמן מסוים לפני כל אימון. יתרון של חומרים כאלה בזריקה זה פחות רעיל לכבד זה הכל. שורה תחתונה לא אהבתי תרעיון. עדיך לצרוך בכדורים חומרים מסוימים במקביל להשתמש בתוספים לבריאות הכבד לא לשתות אלכוהול ולבצע בדיקות דם מקיפות פעם בשנה לפחות לדעת שהכל תקין.
🤣בסדר לקחתי זיוף חחחחלקחת זיוף, 50מג דיבול בזריקה שווה ל150 של כדור.
יאפ, תהיה ציני או לא אבל בזריקה אתה מקבל את זה ישירות למחזור דם בלי לעבור בכבד ובלי לעבור בקיבה, 50מג של דיבול בזריקה זה ממש אבל ממש לא יותר חלש.🤣בסדר לקחתי זיוף חחחח
חחח מה מה על איזה קליניקה אתה מדבר ומה אתה יכול לקבל שם לא הבנתי? אני לא הולך להתווכח איתך תישאר בדעה שלך שלקחתי זיוף הכל טוב. אתה כבר עשית מעצמך צחוק שרשמת ש 50 מלגרם דיבול בזריקה צריך לעבוד כמו 150 מלגרם בכדורים. אתה בדיחה פשוט כך. למה 50 מלגרם וינסטרול בזריקה עובד כמו 150 מלגרם וינסטרול בכדורים? חחחחחח אני זוכר בזמנו ראיתי מפתחי גוף מקצוענים ברוסיה שדיברו על הניסיון שלהם וכמובן שהם אמרו את אותו הדבר 50 מלגרם דיבול יותר בריא לכבד אבל עובד יותר חלש מכדור. אם תמשיך לרשום שטויות בלי בסיס אתה פשוט מוריד את הרמה של הפורום.יאפ, תהיה ציני או לא אבל בזריקה אתה מקבל את זה ישירות למחזור דם בלי לעבור בכבד ובלי לעבור בקיבה, 50מג של דיבול בזריקה זה ממש אבל ממש לא יותר חלש.
ואומר את זה אחד שיכול לקבל את זה מהקליניקה שלו ובפירוש המינון זה 10מג כי זה כלכך חזק.
סע ברכה על הדיזל.
א. אני לא גר בארץ מה שלי יש לך איןחחח מה מה על איזה קליניקה אתה מדבר ומה אתה יכול לקבל שם לא הבנתי? אני לא הולך להתווכח איתך תישאר בדעה שלך שלקחתי זיוף הכל טוב. אתה כבר עשית מעצמך צחוק שרשמת ש 50 מלגרם דיבול בזריקה צריך לעבוד כמו 150 מלגרם בכדורים. אתה בדיחה פשוט כך. למה 50 מלגרם וינסטרול בזריקה עובד כמו 150 מלגרם וינסטרול בכדורים? חחחחחח אני זוכר בזמנו ראיתי מפתחי גוף מקצוענים ברוסיה שדיברו על הניסיון שלהם וכמובן שהם אמרו את אותו הדבר 50 מלגרם דיבול יותר בריא לכבד אבל עובד יותר חלש מכדור. אם תמשיך לרשום שטויות בלי בסיס אתה פשוט מוריד את הרמה של הפורום.
חחח קודם כל אתה מצחיקא. אני לא גר בארץ מה שלי יש לך אין
ב. הדבר היחיד שמוריד את הרמה של הפורום זה אנשים כמוך שחושבים שזריקה למחזור דם יש אותו אפקט כמו כדור שעובר דרך הקיבה והכבד.
ג. כמו שאותך לא מעניין גם אותי לא מעניין, ומבחינתי הבדיחה היחידה זה אתה שבכלל חושב שהוא מבין משהו כי הוא גרוש פלוס 19 FAN BOY של וורטקס.
וכמו שאמרתי סע ברכה על הדיזל, לא נכנס איתך בכלל לזה, אם אתה רוצה שלח לי כתובת בפרטי אני אשלח לך ואיל של דיבול סאספנשיין לזריקה תזריק 50מג ותעדכן אותי כשתקום בבוקר עם ציצי.
חחח קודם כל אתה מצחיק
דיבול סספנשין לא שמעתי על דבר כזה
שאתה אומר קליניקה אתה מדבר על משהו רפואי ?
חברים תצחקו, תהיו צינים, תחיו בסרט שאתם חיים.הוא יכול להגיד קליניקה הוא יכול להגיד בית מרקחת הוא יכול להגיד בית חולים הוא יכול להגיד שהוא לא גר בארץ והוא גר על הירח גם. אצלו 50 מלגרם דיבול נוזלי זה שווה ערך ל150 מלגרם דיבול בכדורים וזה עובד חזק 😃)
קודם כל אני לא צוחקחברים תצחקו, תהיו צינים, תחיו בסרט שאתם חיים.
אני לא גר בארץ, אני מקבל הכל מהקליניקה מאושרת משרד הבריאות, suspensions, oils, pills הכל במרשם רופא.
אתה רוצה להאמין שמה שלקחת אמיתי ודיבול בזריקות יותר חלש מכדורים, be my guest.
אותי זה לא מעניין אם תזריק שתן של מישהו כשל בכליות ותחשוב שזה טרן כי הצבע חום.
בהצלחה 🔥
אין לי שום הוחכה חוץ מלהגיד לך לבדוק מרפאות הורמונים בקנדה ותראה מה הם מציעים וזה כולל הכל, שמנים כדורים הורמון גדילה אינסולין וכל שאר החטיפים.קודם כל אני לא צוחק
פשוט ההתבטאות שלך בסוף עם סע על הדיזל
יש דיבול רפואי בכדורים בזריקה לא שמעתי
אם יש לך הוכחה על מה שאתה רושם נשמח ללמוד 🙏
אותי זה לא מעניין אם תזריק שתן של מישהו כשל בכליות ותחשוב שזה טרן כי הצבע חום.
בהצלחה 🔥
אם נזריק שתן של מישהו זה יעשה כשל בכליות? אני חשבתי שטרן מקורי וטוב הוא דווקה מסוכן לכליות וצריך להיזהר. 🥺