הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות שהשגתי ממר דרום 2010!!

סחתיין על התמונות ועל ההישג

אנטון, מה היקף התמיכה שאתה מקבל מהספונסר שלך?

סחתיין על התמונות ועל ההישג

אנטון, מה היקף התמיכה שאתה מקבל מהספונסר שלך?
שתי הספונסרים,אני מבקש 🤩
לשאלתך-כל מה שאני צריך + פינוקים:s28:

התכוונתי אם יש תמיכה כלכלית או שזה מסתכם רק בציוד+תוספים...

התכוונתי אם יש תמיכה כלכלית או שזה מסתכם רק בציוד+תוספים...
גם מעטפות

---------- התגובה התווספה ב 19:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:16 ----------

הפינוקים קשורים לתחילת ההודעה הזאת?
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=151191&postcount=20
הציוע לי -סירבתי. ויש עדים:nono:

---------- התגובה התווספה ב 19:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:16 ----------

xpvbfd.jpg

---------- התגובה התווספה ב 19:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

e8q3wo.jpg

iycyf8.jpg

---------- התגובה התווספה ב 19:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:30 ----------

16bylgg.jpg

---------- התגובה התווספה ב 19:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------

3502mxi.jpg

---------- התגובה התווספה ב 19:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:32 ----------

211oxeb.jpg

---------- התגובה התווספה ב 19:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:34 ----------

2n1et84.jpg

כל הכבוד על האירגון והתחרות עצמה.
מי זה מס' 8 שם בתמונות?

כל הכבוד על האירגון והתחרות עצמה.
מי זה מס' 8 שם בתמונות?
אודור בוגדן,בחור מאילת,לא חדש בתחום,התחרה בעבר אצל פריג'.בתחרות נשקל 94,לקח מקום ראשון בקטגוריה מעל 90 ק"ג.
חבר טוב,קבענו איתו באוגוסט:Sync-0h5y1d7:

---------- התגובה התווספה ב 22:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:45 ----------

f41slj.jpg

יש עוד תמונות באיכות גבוהה כמו האחרונה?

יש. כל המתחרים כמו שהובטח יקבלו דיסק עם תמונות באיכות הזאת. קרדיט לאולג אנטימוני הצלם מספר אחד בארץ.

תעלה עוד תמונות באיכות גבוהה? תודה.

לוקח זמן לצלם להכין אותם. תמונות של האשם שמתי בפורום השני,תמונות של תמר אני לא יודע עאפרסם,משלי -פרסמתי למעלה,ושאר עוד לא מוכנים.

תמונות מהתחרות

שלום לכל חברי הפורום,

מאז מוצאי שבת רק היום הצלחתי לשבת מול המחשב שלא מטעמי עבודה, ואני מציג בפניכם תמונות שצילמתי עבור האתר. הכוונה המקורית היתה לפרסם תמונות בלעדיות לאתר (והן עדיין כאלה, במובן מסויים), אבל הספיקו לפרסם לפני... נו טוב.

זו הפעם הראשונה שאני מצלם אירוע, ותחרות פיתוח גוף בפרט. אני רוצה להודות לאנטון וסטס על שנתנו לי את ההזדמנות: תודה!! 😃

http://picasaweb.google.com/100773070482881796425/2010#

אגב, זו הקצפת. הדובדבן יגיע מאוחר יותר .... 😉

Black356 שלום!
תמונות יפות מחכה לדובדבן.
ישר-כח.

Back
למעלה תחתית