נק' מוניטין:
2,482
- 2,018
- 1,431
אשמח שתעדכן ✌️.
בהצלחה בתחרות.
בהצלחה בתחרות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדכון ראשון של הבלוק למרות שאני כבר מתקרב לסוף שלו.
- Sumo deadlift
- 1x1@9 - 262.5kg
- 3x1@84% - 230kg
- 4x3@75% - 205kg
- SSB Squat
- 3x8@8 - 105kg
- Feet Up Bench
- 3x6@8 -110kg
דדליפט הלך ככה ככה, עשיתי 262.5 למה שהיה אמור להיות @8, בסוף יצא @9, למרות ששבוע שעבר בארץ משכתי 260 ב-@7 בערך, אבל הנה רשימת התירוצים ללמה זה היה ככה:
כל אלה בהחלט מספיקים בשביל לעשות את ההבדל מ-260 קל לקשה. אבל גם רק אחרי נזכרתי שזה שיא שלי אי פעם ללא רצועות, ולא הייתה שום בעיית אחיזה, ככה שאני יחסית מרוצה.
- זה היה אימון ראשון שלי מאז יום רביעי, הרבה זמן בין אימוני רגליים.
- בארץ משכתי עם מוט שמתעקם מעט, וזה היה מוט חדש שלא מתעקם בכלל.
- עבדתי בארץ עם פלטות טכנוג'ים של 20 קילו, והיום עם פלטות מתכת שרובן לפי תחרות.
- משכתי עם רצועות בארץ בגלל המוטות הלא משהו, אז גם היה משמעותית יותר קל, וגם לא עבדתי על האחיזה שלי שבוע שלם.
גם קיבלנו למכון סוף סוף מוט SSB, אז החלטתי לשלב אותו בתוכנית. הוא בהחלט מוזר ודורש הסתגלות, אבל אולי אני אצליח להפיק ממנו תועלת.
הבנצ' הלך קצת קקה, המשקלים ששבוע שעבר היו סבבה היו מעט קשים יותר השבוע, פשוט הרגשתי כאילו השרירים לא מוכנים לעבודה, וזה בהחלט הגיוני כי לא אימנתי בנצ' כבר שבוע שלם, יצאתי מכושר (@Shahar Voltinski ), מקווה שמחר יסתדר
כמובן שהבטחתי שאני אעדכן את הלוג ופשט לא היה לי זמן לזה 🤦♂️
גם האימונים היו מאוד מאולתרים, חוץ ממה שקשור לדדליפט שהלך פחות או יותר לפי תוכנית מסויימת.
ביום שני בדקתי את הכניסה הראשונה שלי, 250 ק"ג, והלך חלק.
היום אימון התאוששות קל, כדי לא להגיע אחרי יותר מדי מנוחה, ויום שבת התחרות
אז אתמול הייתה התחרות. דדליפט בלבד.
לסיכום הייתה תחרות לא רעה בכלל, אבל מאוכזב מעט מהתוצאה הסופית.
התחרות התחילה בזה ששקלתי 200 גרם מעל קטגוריית המשקל שלי, אז ביליתי את החצי שעה הבאה בסיבוב באיזור תוך כדי יריקות כדי לרדת מעט בנוזלים, וזה עבד, ירדתי 300 גרם כמעט, ככה שנכנסתי לקטגוריה על הקשקש.
ניסיון ראשון - 252.5.
תכננתי להיכנס על 250, אבל זה השווה אותי עם עוד מישהו על המקום השלישי, אז החלטנו להיכנס על 252.5, ככה אני ביתרון קבוע תיאורטי על מישהו ואז זה יכול להבטיח לי את המקום השלישי (המקום הראשון והשני היו די מובטחים, ככה שלא ציפיתי למעבר).
הלך חלק מאוד, אז אין תלונות, חוץ מזה שכמעט יצאתי דביל שברגע האחרון נזכרתי לסגור את החגורה.
ניסיון שני - 262.5.
השוואת שיא אישי, זו הייתה הבחירה האסטרטגית הטובה ביותר. נתתי למאמן שאיתי (אחד המאמנים הנוספים של הנבחרת) לבחור בין 262.5 ל-265. אולי היה כדאי 265, אבל לא ביג דיל בכלל. כשהסתכלתי על הסרטון מאוחר יותר ראיתי שהמתחרים הישירים שלי עשו 260, ככה שלהוביל עליהם בקצת היה כדאי.
הניסיון השני הלך הרבה יותר טוב מהראשון, אבל גם מן הסתם הרגיש כבד יותר.
ניסיון שלישי -275.
פה כבר התחילה המלחמה.
אם תראו את ההסרטון יותר במלואו תראו שכל המתחרים הישירים שלי שביצעו 260 היה נראה שיותר מזה הם לא יצליחו לסחוט, אולי ממש קצת, אז ניסיון שלישי פשוט יבטיח לי את המקום השלישי.
אבל יש פרט נוסף בעייתי - בתחרות היו 3 קבוצות, שמחולקות לפי השיא האישי שלך שאתה צריך להצהיר בהרשמה, ככה שהקבוצה הראשונה היא הכי חלשה תיאורטית, השניה יותר חזקה, ובשלישית נמצאים הכי חזקים.
משהו שממש לא ציפינו לו הוא בחור מהקבוצה השניה שהרים 272.5...
אני ציפיתי מהיום הזה 270-275, והבחור הזה חייב אותי ללכת על המקסימום שלי כדי להבטיח את המקום השלישי.
לרוע המזל, למרות שהייתי קרוב מאוד, לא הצלחתי לסגור 275, מה שעלה לי במקום השלישי, והוריד אותי למקום החמישי (כי הבחור לפני הצליח לסגור 272.5).
הייתי די מאוכזב, כי לדעתי הסיבה שלא הצלחתי לסגור את זה הוא טעות טכנית קלה מאוד, אבל בגלל שזה היה המקסימום שלי לא היה לי אקסטרה כוח כדי לתקן את הטעות, ואני חושב שהיה סיכוי קטן שאם הייתי נאבק יותר הייתי אולי יכול לסגור את זה, אבל זו בעיה שנתקלתי בה מספר פעמים בהכנה לתחרות, אז כנראה שיש פה משהו שאני צריך לעבוד עליו.
סה"כ אני מרוצה מההכנה שעשיתי לתחרות, אני רואה שבגדול היא הייתה טובה מאוד והביאה אותי בידיוק לאן שרציתי, אבל מעט מאוכזב מהתוצאה, למרות שמקום חמישי באיטליה לקטגוריית משקל וגיל שלי זה לא רע בכלל.
זו הרמה שהרבה יותר קל לאמן לאורך זמן ולנפח גבוה, לכן אם אתה יכול למשוך ככה או ככה, אז עדיף סומומען השם, *כמעט* כולם שם מושכים סומו
אם תסתכל בהילוך חוזר הצידי תראה שנתתי דחיפה קלה מאוד למוט, זה גרם לי לסיים את ההרמה עם מוט רחוק מדי מהגוףהיה ברור שהיה לך את זה, מדובר בנעילה הסופית, אולי בגלל שעלית מאוד מהר (כי זה היה קל לך) איבדת שיווי משקל, הלכת טיפה על הבהונות, ומשם איבדת את זה.
חכה לתחרות של יוני, שם היינו 90 מתחרים רק ב-83 סניור, בלי ג'וניור ומאסטראבל לעזאזל, יש שם איזה 30 מתחרים. זה ממש לא כזה נורא להיות מקום חמישי בתחרות כזאת גדולה.
היו חלוקת שעות וימים, אבל בנוסף התחרויות מנוהלות בצורה מאוד מקצועית ומהירהאיך הצליחו להכניס את שאר הקטגוריות? עשו ימים שונים לשאר הקטגוריות ולנשים?
כיוונו למדליה, ככה שלא הייתה לי ברירה אלא לשים לב מה אחרים עושים.אולי התרכזת יותר מידי מה אחרים הרימו, שזה דחף אותך בעל כרחך לנסות מה שלא הרגשת מספיק בנוח או מוכן לו נפשית.
אם הכל ילך כמו שצריך, תחרות מלאה ביונימתי התחרות הבאה שלך? אתה מכוון גם להתחרות השנה בבנץ' ובסקוואט?