הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הדוב העברי

• פותח/ת השרשור
kotzer עדכן/ה את הלוג ״הדוב העברי״:

עדכון לוג: 02/01/20

יום שני של התוכנית, שבוע שני

• Bench Press
    • 1x1@9 - 155kg
    • 4x1@85% - 137.5kg
  • three stops bench press
    • 4x3@8 - 125kg
  • Good mornings
    • 2x8@8 - 90kg
  • Face pulls
    • 3x15 - 20kg
  • Biceps - 3x10
  • Triceps - 3x10
הבנצ' לא הלך משהו, ה-155 זזו ב-RPE 9 למרות שהיו אמורים להיות ב-8, אבל בכל זאת לא עשיתי בנצ' עם מוט 5 ימים ובנצ' בכללי 3 ימים, ככה שהגיוני שזה מה שקרה בסופו של יום.
הבנצ' עם העצירות לעומת זאת השתפר, אז זה די מבטיח.
גוד מורנינג בהחלט השתפר, אבל עשיתי רק 2 סטים כי בגלל השינוי בימים יש לי דדליפט יום אחרי

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/01/20

יום שלישי, שבוע שני

• Sumo deadlift
    • 1x1@8 - 255kg
    • 3x1@85% - 232.5kg
    • 4x3@75% - 205kg
  • Squat
    • 2x3@77% - 162.5kg
    • 2x8@65% - 135kg

דדליפט הלך מעולה, ה-255 זזו יותר מהר משבוע שעבר, והשבוע לא איבדתי שיווי משקל ושלטתי לחלוטין במשקל. הסינגלים של הבאק אוף היו קשים, אבל לא מעבר למה שהייתי רוצה, הנפח אחרי היה קל מאוד, כנראה גם שבוע הבא אעלה את האחוז היחסי.
הסקוואט היה עייף, אבל זז. לפחות הצלחתי לעשות את ה-65% לשמיניות הפעם

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/01/20

יום רביעי, שבוע שני

• Bench press
    • 6x3x80% - 130kg
  • Snatch grip deadlift
    • 2x10@8 - 122.5kg
  • Bulgarian split squat
    • 2x6@8 - 48kg (db)
  • tri-set
    • cable biceps curl - 3x10
    • cable french press - 3x10
    • face pulls - 3x15
כמעט זהה לחלוטין לשבוע הקודם מבחינת המשקלים בגלל שהמקסימום התיאורטי לא השתנה בכלל השבוע, אבל הפעם המשקלים הרגישו הרבה יותר טוב, ויכולתי לעבוד הרבה יותר על טכניקה, ואני חושב שסוף סוף חוזרת לי הטניקה שאני צריך

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
שאלה, אתה מסוגל פיזית לעשות אימון כזה? איך אתה לא גמור?
זה אימון קשה ללא ספק, כנראה הכי קשה של השבוע, אבל זה ממש לא משהו בלתי אפשרי.

ועוד משהו, אימון עם נפח כזה מספיק לך להיפרטרופיה? אתה גדל? או שאתה לא גדל וזה גם לא אכפת לך כי אתה רק מעוניין בכח?
אני לא מעוניין לגדול יותר, אני רוצה להישאר על אותו המשקל, אולי אפילו לרדת טיפה, אבל כל עוד אני נשאר על אותו משקל ומתאמן כמו שאני מתאמן, אני כנראה ארד בשומן ואעלה בשריר, אבל לאט מאוד, למרות שלא באמת אכפת לי

זה אימון קשה ללא ספק, כנראה הכי קשה של השבוע, אבל זה ממש לא משהו בלתי אפשרי.

אני לא מעוניין לגדול יותר, אני רוצה להישאר על אותו המשקל, אולי אפילו לרדת טיפה, אבל כל עוד אני נשאר על אותו משקל ומתאמן כמו שאני מתאמן, אני כנראה ארד בשומן ואעלה בשריר, אבל לאט מאוד, למרות שלא באמת אכפת לי
אתה כרגע אוכל על ניטרלי וממצליח לעלות משקלים?

• פותח/ת השרשור
אתה כרגע אוכל על ניטרלי וממצליח לעלות משקלים?
מיוני ירדתי בערך 3-4 קילו, בחודשיים-שלושה האחרונים אני על נייטרלי.
מאז עליתי בערך 10 קילו בבנצ', 10 בדדליפט, וסקוואט עדיין לא סגור מה הולך שם, אם התקדמתי או נשארתי באותו מקום

מיוני ירדתי בערך 3-4 קילו, בחודשיים-שלושה האחרונים אני על נייטרלי.
מאז עליתי בערך 10 קילו בבנצ', 10 בדדליפט, וסקוואט עדיין לא סגור מה הולך שם, אם התקדמתי או נשארתי באותו מקום
משער שחזרת למשקלי עבר ולא עלית פשוט בחודשיים שלוש 10 קילו בבנץ' נכון?

זה בעיה. אתה כנראה צריך לשפר את הטכניקה או את תכנית האימונים.
כן כן עברו איתי על זה באשכול שפתחתי חחחחח
אבל במשקלים שלו זה תקין לעלות 10 קילו בחודשיים??? לא עליתי ככה בחודשיים הראשונים שהתחלתי רק להתאמן נראלי

כן כן עברו איתי על זה באשכול שפתחתי חחחחח
אבל במשקלים שלו זה תקין לעלות 10 קילו בחודשיים??? לא עליתי ככה בחודשיים הראשונים שהתחלתי רק להתאמן נראלי
כן זה תקין. הכל תלוי בתכנון טוב ודבקות במטרה.
בחודשיים הראשונים שאתה מתחיל להתאמן אתה אמור להעלות פי 3 מזה.

נ"ב: לקח לו חצי שנה להגיע לזה.

• פותח/ת השרשור
מה???
איך בחודשיים עלית בבנץ' ב10 קילו במשקלים כאלה, בקצב כזה איך אתה לא 300 כבר? אני העליתי 10 קילו בכמעט שנה מ60 ל70 חחחחחחחחח
זה לא שכל חודשיים אני עולה 10 קילו, מדובר על 10 קילו אחרי חודשים של תקיעה ואפילו התדרדרות במשקלי העבודה.
וזה למה אני אומר שעבודה קשה לא הולכת לאיבוד. ברגע שאתה מצליח לחבר משהו טוב, אז כל העבודה התוצאה של העבודה מתפרצת בבת אחת

1. אתה עושה tri set כדי לחסוך בזמן או משום עניין אחר?
כדי לחסוך בזמן, לא מחפש להשקיע בידיים או משהו

2. מה המשמעות שלי התרגילים המבודדים? לא קצת חסר תועלת?
בעיקר לבריאות מפרקים והשריר

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/01/20

שבוע שלישי, יום ראשון

• Squat
    • 1x1@8 - 200kg
    • 3x1@85% - 187.5kg
  • Pin Squat
    • 3x5@8 - 152.5kg
  • Conventional deadlift
    • 1x3@8 - 180kg
    • 3x3@80% - 165kg
  • Incline DB Bench
    • 3x7@8 - 64kg (total)

אז הסקוואט הלך מעולה, כמו שקיוויתי. ה-200 היה הכי חלק שאי פעם הרגיש לי, עם שליטה מלאה, וגם הסינגלים אחרי זה היו טובים מאוד.
הפין סקוואט הלך קצת יותר חלש ממה שקיוויתי, אבל אפשר לראות שהגוף שלי מתחיל לתעדף עצימות על גבי נפח בעצמו, זה סימן טוב.
הדדליפט הלך רע, אבל כנראה שכבר הייתי שרוף מהסקוואט, אז העדפתי לזרום עם זה מאשר לנסות לסחוט מעצמי יותר, כי תכלס יותר חשוב לי להתקדם בסומו, לא קונבנציונלי.
הבנצ' היה כמו שבוע שעבר, לא ניסיתי לעלות במשקל כי מחוסר זמן עשיתי אותו בסופר סט עם הדדליפט, אז זה היה מספיק קשה בפני עצמו.

בכל מקרה החלטתי מתישהו בתחילת שבוע, כנראה יום שלישי, לעשות mock meet, כלומר לבדוק מקסימלים בסגנון תחרות, ונראה מה יצא מזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית