הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יציבות במשקל

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
אני בן אדם שמאוד קשה לו לאכול הרבה בגלל נפח הקיבה הקטן שלי.(לא מצליחה להגדיל אותו, ידלי כאבי בטן אחר כך והתנפחות)
יוצא שרוב השבוע אני נמצאת במאזן קלורי שלילי, אבל יש יום שבו אני אוהבת לאכול מה שבאלי וככל הנראה פי 2.5 ממה שאני אוכלת ביום (יכול להגיע באמת ל4000 קלוריןת בערך)
אם אני עובדת ככה, אני יכולה לשמור על משקל יציב, כאשר רוב השבוע אני במאזן קלורי שלילי, וביום אחד "מאזנת" עם ציט דיי? מתאמנת 2/3 אימונים בשבוע

אפשרי לשמור ככה על המשקל, אבל כנראה זה לא אידאלי מבחינת הרכב גוף, כי זה מקשה מאוד לבנות שריר, אבל מקל מאוד לבנות שומן

• פותח/ת השרשור
אפשרי לשמור ככה על המשקל, אבל כנראה זה לא אידאלי מבחינת הרכב גוף, כי זה מקשה מאוד לבנות שריר, אבל מקל מאוד לבנות שומן
מה הכוונה אידיאלי לבניית שומן?
אני משתדלת לצרוך על חלבון בכמות שצריך, האימונים שלי מבוססים וממוקדים מאוד על אימוני כוח ואני משתדלת לאמן את כל הגוף..

מה הכוונה אידיאלי לבניית שומן?
אני משתדלת לצרוך על חלבון בכמות שצריך, האימונים שלי מבוססים וממוקדים מאוד על אימוני כוח ואני משתדלת לאמן את כל הגוף..
שריר נבנה לאט יחסית, מיום ליום, כלומר כדי למקסם בניית שריר צריך להיות בפלוס קלורי, או לפחות בנייטרלי כל יום. אם את רוב הזמן בגירעון בניית השריר תהיה מינימלית, ועם הגרעון גדול אז יותר קרוב לאפסית או שלילית.
שומן לעומת זאת נאגר מתי שאפשר, אז אם תעמיסי ביום אחד את כל הקלוריות החסרות כדי להגיע לממוצע נייטרלי בשבוע זה יתרום מעט מאוד לבניית שריר, כנראה היא תהיה מוגברת רק ליומיים-שלושה במקסימום, אבל כל שאר הקלוריות שלא תישרפי מיד (כי יש שריפה מוגברת בצריכה גדולה חד פעמית) יאגר כשומן

• פותח/ת השרשור
שריר נבנה לאט יחסית, מיום ליום, כלומר כדי למקסם בניית שריר צריך להיות בפלוס קלורי, או לפחות בנייטרלי כל יום. אם את רוב הזמן בגירעון בניית השריר תהיה מינימלית, ועם הגרעון גדול אז יותר קרוב לאפסית או שלילית.
שומן לעומת זאת נאגר מתי שאפשר, אז אם תעמיסי ביום אחד את כל הקלוריות החסרות כדי להגיע לממוצע נייטרלי בשבוע זה יתרום מעט מאוד לבניית שריר, כנראה היא תהיה מוגברת רק ליומיים-שלושה במקסימום, אבל כל שאר הקלוריות שלא תישרפי מיד (כי יש שריפה מוגברת בצריכה גדולה חד פעמית) יאגר כשומן
ממ.. זה קצת מוזר.. כי חשבתי שאם אני בניטרלי, אני לא אעלה.. הרי ניטרלי זה התייצבות, לא עלייה ולא ירידה. נכון?
ממ.. זה קצת מוזר.. כי חשבתי שאם אני בניטרלי, אני לא אעלה.. הרי ניטרלי זה התייצבות, לא עלייה ולא ירידה. נכון?
ומה גם זה יאגר כשומן.. אבל ירד בחזרה שוב.. כי אני שוב חלילה בגירעון קלורי. לא?

זה נכון, אבל את מנסה ליצור יציבות על ידי חוסר יציבות. טכנית זה כנראה יעבוד לך, בפועל זה לא ייתן לך את התוצאות שאת מכוונת אליהן
מה גם זה יאגר כשומן.. אבל ירד בחזרה שוב.. כי אני שוב חלילה בגירעון קלורי. לא?
כנראה את רובו תורידי, אבל תמיד ישאר מעט אקסטרה, שיצטבר על הזמן

אוקי נניח ותצליחי לשמור על המשקל. את קולטת שמשהו פה לא תקין? חוץ מזה שלדעתי את לא בגירעון אלא בהרעבה. ואז יום אחד נמצאת בבולמוס. זו מערכת יחסים כל כך גרועה עם אוכל. למה שבכלל תרצי לשמר דבר שכזה? תאכלי כמו שצריך במהלך השבוע ופעם בשבוע תאכלי איזו ארוחה שבא לך. וביום יום תשלבי דברים שאת אוהבת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית