נק' מוניטין:
10
- 95
- 10
היי רציתמ לדעת אם אפשרי על הבוקר לעשות אימוח כוח בלי לאכול, ובערך 20 דקות לפנמ סיום האימון לקחת קפאין ויהומובין ולעשת אירובי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יהומובין לא יעשה לך כלום חבל על הזמן. אם כבר קלן.זה לא עונה על השאלה פשוט אני שואל אם אפשר בבוקר אימון משקולות על בטן ריקה ולקראת הסיום שלו לקחת את הקפאין ויהומובין ואז להתחיל אירובי
מה לגבי קרדרין, וsr9009עדיף T3/T4 אבל זה לא משחק ילדים
אני ניסיתי קרדרין וגם עוד כמה חברים ואף אחד לא התרשם כמו שהמוצר משווק. בקשר לשני, לא נראה לי ריאלי וסביר לקחת כל כמה שעות כדור כשיש קלן במקום כאופציהמה לגבי קרדרין, וsr9009
יש פה לאנשים מושג?
אני דווקא מגיב טוב לקרדריןאני ניסיתי קרדרין וגם עוד כמה חברים ואף אחד לא התרשם כמו שהמוצר משווק. בקשר לשני, לא נראה לי ריאלי וסביר לקחת כל כמה שעות כדור כשיש קלן במקום כאופציה
מה לגבי קרדרין, וsr9009
יש פה לאנשים מושג?
אני דווקא מגיב טוב לקרדרין
עוזר עם הנשימות, שמתבטא ביכולות יותר טובים באימונים ודרך ישירה לדעת זה בבריכה אחרי האימון
אתה נכנס למים יוצא מהמים והשליטה שלך בנשימות פשוט ברמה מעל..
חיסרון זה שיש מעין שלפוחית רגיזה הייתי קורא לזה בזמן השימוש בקרדרין
דווקא מהמוצר הזה הייתי מרוצה
הייתי רוצה לשאול האם קלן או t3 אפקטיבי בזמן מסה?
גילוי נאות השתמשתי בקרדרין בזמן מסה ולא בחיטוב
זה קצת תקע לי את המסה משהו בסגנון של שלח אותי לריקומפ יפה עם עלייה מזערית במשקל במקום מסה מסה ביחס לכמות אוכל שאכלתי
ובזמן חיטוב הוא לא אונס את השריר?קרדרין טוב
די בטוח שT3 יאנוס את השריר שלך בזמן מסה
אכן קרדרין יותר יורגש למי שעובד על סיבולת כמו שחייה/ריצה באופן קבוע.אני דווקא מגיב טוב לקרדרין
עוזר עם הנשימות, שמתבטא ביכולות יותר טובים באימונים ודרך ישירה לדעת זה בבריכה אחרי האימון
אתה נכנס למים יוצא מהמים והשליטה שלך בנשימות פשוט ברמה מעל..
חיסרון זה שיש מעין שלפוחית רגיזה הייתי קורא לזה בזמן השימוש בקרדרין
דווקא מהמוצר הזה הייתי מרוצה
הייתי רוצה לשאול האם קלן או t3 אפקטיבי בזמן מסה?
גילוי נאות השתמשתי בקרדרין בזמן מסה ולא בחיטוב
זה קצת תקע לי את המסה משהו בסגנון של שלח אותי לריקומפ יפה עם עלייה מזערית במשקל במקום מסה מסה ביחס לכמות אוכל שאכלתי
ובזמן חיטוב הוא לא אונס את השריר?
ובזמן סייקל?
ראיתי שבתפריט סייקלים של באדיבילדרים תמיד יש t3/4 אחד ההסברים זה שזה עושה את הגוף פחות דוחה חומרים לא זוכר מה המילה המקצועית לזה
ואז כל הדברים שהם לוקחים הגוף פחות דוחה והם יותר משפיעים
מדבר על t4
אין לי גישה כרגע לt3
אפשרי ..זה לא עונה על השאלה פשוט אני שואל אם אפשר בבוקר אימון משקולות על בטן ריקה ולקראת הסיום שלו לקחת את הקפאין ויהומובין ואז להתחיל אירובי
פשוט לטסט וכל אלה יש הרבה תופעות לוואי שלא מתאימות לי,
אחי אני באמת בכנות לא מבין אם אתה מסתלבט או שאתה זקוק לעזרה..וחוץ מקלן אני לא מוכן לקחת
אתה עדיין מתאמן מתחיל ויש המון לאן לשאוף.חחח אני ממש לא שמן
ויש לי 100 קילו בנץ
אממ.. אני על מינון נמוך של טרן ובינוני של טסט,כבר ירדתי 5 קילו והתחזקתי במורכבים.ברור שבחיטוב אונס שריר
שבוע ראשון ממש סבלתי מכאבי ראש והזעות,הסתדר לאט לאטבלי לקבל תופעות לוואי
שום דבר לא גורם להקרחה מלבד פקטור גנטיקלן לא גורם להקרחה
זה מאיץ את ההקרחה?
סייקל של 500 מג?