הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהומובין אחרי אימון כוח

שמואל גלעד

משתמש מתחיל
95
10
נק' מוניטין:
10
95
10
היי רציתמ לדעת אם אפשרי על הבוקר לעשות אימוח כוח בלי לאכול, ובערך 20 דקות לפנמ סיום האימון לקחת קפאין ויהומובין ולעשת אירובי

• פותח/ת השרשור
זה לא עונה על השאלה פשוט אני שואל אם אפשר בבוקר אימון משקולות על בטן ריקה ולקראת הסיום שלו לקחת את הקפאין ויהומובין ואז להתחיל אירובי

זה לא עונה על השאלה פשוט אני שואל אם אפשר בבוקר אימון משקולות על בטן ריקה ולקראת הסיום שלו לקחת את הקפאין ויהומובין ואז להתחיל אירובי
יהומובין לא יעשה לך כלום חבל על הזמן. אם כבר קלן.
וכן אתה יכול גם לפני האימון כוח במידה ואין לך בעיות לב ולחץ דם כל הרעיון של היהומובין היא להיות בצום כדי שיפעל. בכל מקרה מניסיון לא עושה כלום.

מה לגבי קרדרין, וsr9009
יש פה לאנשים מושג?
אני ניסיתי קרדרין וגם עוד כמה חברים ואף אחד לא התרשם כמו שהמוצר משווק. בקשר לשני, לא נראה לי ריאלי וסביר לקחת כל כמה שעות כדור כשיש קלן במקום כאופציה

אני ניסיתי קרדרין וגם עוד כמה חברים ואף אחד לא התרשם כמו שהמוצר משווק. בקשר לשני, לא נראה לי ריאלי וסביר לקחת כל כמה שעות כדור כשיש קלן במקום כאופציה
אני דווקא מגיב טוב לקרדרין
עוזר עם הנשימות, שמתבטא ביכולות יותר טובים באימונים ודרך ישירה לדעת זה בבריכה אחרי האימון
אתה נכנס למים יוצא מהמים והשליטה שלך בנשימות פשוט ברמה מעל..

חיסרון זה שיש מעין שלפוחית רגיזה הייתי קורא לזה בזמן השימוש בקרדרין

דווקא מהמוצר הזה הייתי מרוצה

הייתי רוצה לשאול האם קלן או t3 אפקטיבי בזמן מסה?

גילוי נאות השתמשתי בקרדרין בזמן מסה ולא בחיטוב
זה קצת תקע לי את המסה משהו בסגנון של שלח אותי לריקומפ יפה עם עלייה מזערית במשקל במקום מסה מסה ביחס לכמות אוכל שאכלתי

מה לגבי קרדרין, וsr9009
יש פה לאנשים מושג?

קרדרין טוב
עוזר עם הנשימות, שמתבטא ביכולות יותר טובים באימונים ודרך ישירה לדעת זה בבריכה אחרי האימון

זה קצת תקע לי את המסה משהו בסגנון של שלח אותי לריקומפ יפה עם עלייה מזערית במשקל במקום מסה מסה ביחס לכמות אוכל שאכלתי

די בטוח שT3 יאנוס את השריר שלך בזמן מסה

קרדרין טוב

די בטוח שT3 יאנוס את השריר שלך בזמן מסה
ובזמן חיטוב הוא לא אונס את השריר?
ובזמן סייקל?
ראיתי שבתפריט סייקלים של באדיבילדרים תמיד יש t3/4 אחד ההסברים זה שזה עושה את הגוף פחות דוחה חומרים לא זוכר מה המילה המקצועית לזה
ואז כל הדברים שהם לוקחים הגוף פחות דוחה והם יותר משפיעים
מדבר על t4
אין לי גישה כרגע לt3

אכן קרדרין יותר יורגש למי שעובד על סיבולת כמו שחייה/ריצה באופן קבוע.

ובזמן חיטוב הוא לא אונס את השריר?
ובזמן סייקל?
ראיתי שבתפריט סייקלים של באדיבילדרים תמיד יש t3/4 אחד ההסברים זה שזה עושה את הגוף פחות דוחה חומרים לא זוכר מה המילה המקצועית לזה
ואז כל הדברים שהם לוקחים הגוף פחות דוחה והם יותר משפיעים
מדבר על t4
אין לי גישה כרגע לt3

ברור שבחיטוב אונס שריר

אונס שריר נטו

אלא אם כן יש לך בדם גם אינסולין, גדילה, IGF וכל זה.. כמו למקצוענים

שמע זה יעיל טילים אבל לא כל אחד יודע איך לנצל את זה בלי לקבל תופעות לוואי

אפשרי ..
אבל מהלב - נשמע עלוב ולא מקצועי , חיי סבל .
נשמע לי כמו מישהו שמן שמת לרזות עכשיו במקום .
לא האימון כוח ולא האימון אירובי יהיו לך טובים .. אתה תרגיש בהם כמו מסכן ..ויש מצב שזה אפילו ישבור אותך ותיפרד מחיי הספורט 🤩
יהומבין יצא מהמשחק והרבה זמן לא ראיתי אותו בחדרי הכושר כי הוא דורש יותר מידי תנאים בשביל שהוא יעשה טיפת עבודה - לא שווה .
יש חומרים יותר שווים ממנו .

• פותח/ת השרשור
חחח אני ממש לא שמן
ויש לי 100 קילו בנץ פרס, בכל מקרה עכשיו היה לי שבוע חופש וניצלתי את זה בשביל היהומובין.
ועשיתי את זה היום והיה קצת קשה אבל סבבה.
וחוץ מקלן אני לא מוכן לקחת חומרים
פשוט לטסט וכל אלה יש הרבה תופעות לוואי שלא מתאימות לי, במיוחד ההקרחה שאני כבר מתחיל גם בלעדיהם

פשוט לטסט וכל אלה יש הרבה תופעות לוואי שלא מתאימות לי,
וחוץ מקלן אני לא מוכן לקחת
אחי אני באמת בכנות לא מבין אם אתה מסתלבט או שאתה זקוק לעזרה..
אני הכנסתי לגוף לשלי כמעט כל מוצר כימי שהאנושות יצרה מלבד קלן. אני נמנע ממנו מאוד.

איך אתה יכול להוציא מהפה משפט כזה שאתה פוחד מתופעות לוואי ובגלל זה אתה לוקח רק קלן?

יהומבין לא יתן לך שום דבר והוא מצריך דיוק של תנאי מעבדה בכל מה שקשור לארוחות,צום ואימונים. כנראה החומר הכי פחות רלוונטי אם מסתכלים על תועלת ביחס לדרישות שלו

חחח אני ממש לא שמן
ויש לי 100 קילו בנץ
אתה עדיין מתאמן מתחיל ויש המון לאן לשאוף.

לגבי הדיון על טי3,אני כבר שבועיים עליו בערך,די מרוצה.. זה מחמם אותי טוב ועוזר בשירותים:ph34r:..
אחלה עירנות ומטבוליזם בקיצור
ברור שבחיטוב אונס שריר
אממ.. אני על מינון נמוך של טרן ובינוני של טסט,כבר ירדתי 5 קילו והתחזקתי במורכבים.
על 100 מק"ג טי3 יומי
בלי לקבל תופעות לוואי
שבוע ראשון ממש סבלתי מכאבי ראש והזעות,הסתדר לאט לאט

• פותח/ת השרשור
קלן לא גורם להקרחה וחא סותם עורקים
לגבי הדברים האחרים סייקל אחד של קלן לא נראה לי מזיק מדי ואני יודע שהוא מזיק ללב אבל פעח בשנה
זה לא אמור לעשות נזק גדול מדי נראה לי

• פותח/ת השרשור
זה נכון אבל הסטרואידים מגבירים את רמות ה ldl
בדם שזה מה שחוסם עורקים.
והקרחה זה גנטי ואצלי יש הקרחה,
יש לי כבר מפרצים דיי רציניים ואני פשוט מפחד שזה ממש יזרז את התהליך.
זה מאיץ את ההקרחה?
סייקל של 500 מג?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית