הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית אין מספיק תוצאות

desertllama

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אני יתחיל בנתונים -

גובה 1.78
גיל 21
משקל 67
אחוז שומן 11%

מתאמן כבר 4 חודשים, עליתי 4 קילו וירדתי באחוז וחצי שומן מאז שהתחלתי.

אני בתוכנית של A/B, 4-5פעמים בשבוע, כאשר אני מתחיל כל אימון בלפחות 30 דקות אירובי עד שעה וחצי, וממשיך ושעה של מכשירים/משקולות.

בנוסף אני מתחיל כל בוקר ב15 דקות של בטן ושכיבות שמיכה.

רק אתמול התחלתי לקחת תוספי תזונה (לאחר שחבר המליץ לי על גיינר).

מצד אחד אני רואה תוצאות, בין אם זה במשקלים שאני מצליח להרים (שלו במידה ניכרת), בכושר שלי שהשתפר פלאים, אבל מצד שני, אני מרגיש שזה לא מספיק.

אשמח להערות/הארות.

עריכה - מבחינת תזונה, מקפיד לצרוך לפחות 30 גרם חלבון לאחר כל אימון, כמו כן תפריט יומי של מעל 3000 קלוריות ביום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא רץ, אירובי זה לא בהכרח ריצה, אני עושה בעיקר אופניים, ואת המכשיר הזה, חושב שקוראים לו סקי או משהוא, לא אינטנסיבי כמו ריצה, ולא מפעיל לחצים, שזו הבעיה שלי.

שברי מאמץ היו לי במהלך השירות, עכשיו אין לי, וצילומים וכדומה כבר עשיתי.

ובקשר לתוצאות שאני מצפה לראות -
עלייה במשקל וירידה באחוז שומן.

נערך לאחרונה:
לי היו בעיות בירכיים וגב עוד לפני שהתחלתי להתאמן (אני 193 ס"מ, בגבהים האלה יש הרבה בעיות אורטופדיות)
מאז הסקוואטים / דדליפטים, המצב רק ישתפר... אפשר להגיד שחוץ מדומס אני לא חווה שוב את הכאבים הנוראיים שהיו לי לפני שנתיים.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, אחרי שעברתי פה על מספר נושאים ומאמרים, אני ישנה את האימון שלי, שתי שאלות נשארו לי -

1. קיימים תרגילים חלופיים לדדליפט וסקווטים? - פעם הבאה שאני מתאמן אני ינסה אותם, אבל למיטב הבנתי הם תרגילים מאוד טכניים, שכאשר לא עושים אותם נכון, יכולים לפגוע, ואני לא בטוח עד כמה המדריכים בחדר כושר שלי מקצועיים ומסוגלים לבצע חניכה ובקרה נכונה על התרגילים הנ"ל.

2. מה בדבר אירובי? אני לא רוצה להפסיק את האירובי, לצמצמם? לפצל בין אימוני אירובי לאימוני כוח?

בכל מקרה, אחרי שעברתי פה על מספר נושאים ומאמרים, אני ישנה את האימון שלי, שתי שאלות נשארו לי -

1. קיימים תרגילים חלופיים לדדליפט וסקווטים? - פעם הבאה שאני מתאמן אני ינסה אותם, אבל למיטב הבנתי הם תרגילים מאוד טכניים, שכאשר לא עושים אותם נכון, יכולים לפגוע, ואני לא בטוח עד כמה המדריכים בחדר כושר שלי מקצועיים ומסוגלים לבצע חניכה ובקרה נכונה על התרגילים הנ"ל.

2. מה בדבר אירובי? אני לא רוצה להפסיק את האירובי, לצמצמם? לפצל בין אימוני אירובי לאימוני כוח?

stop the running and cycling its useless
if you want to make sure you are doing the lift ok
film yourself , and upload it .

אירובי שוחק אותך
אתה צריך לעשות את התרגילים המרכזים עם משקל נמוך ולהוסיף משקל לאט לאט

בנוסף לאכול, אתה לא יכול להתקדם ולהתאושש בלי אוכל (כל אבות המזון כולל הרבה שומן וחלבון, ויטמינים ומינרלים)
תעלה סרטונים של ההרמות שלך לפה

אני לא מבין למה אתה עושה אירובי אם אתה טוען שאתה פצוע ?
מה אתה חושב שהאירובי יעשה ?
ועוד בנוסף אתה לא מחזק את השרירים שבאיזורי הפציעה שלך

• פותח/ת השרשור
stop the running and cycling its useless
if you want to make sure you are doing the lift ok
film yourself , and upload it .

למה מיותר?
אני לא מסתכל רק בראייה של לעלות משקל מסה ושריר, אלה גם בראייה של כושר כללי, וסיבולת לב ריאה.

אי אפשר לשלב בין השניים?

moo - יש לי בעיה של לחצים (בעיקר לחצים גבוהים מתפרצים) על הברך וכף הרגל, אני לא רץ, אני עובד רק בקרוס טריינר ובאופניים, שלא יוצרים כאבים כמו שיש לי אחרי 10 דקות ריצה.

מבחינת תזונה, אני מקפיד לצרוך מעל 3000 קלוריות ליום, ולא לאכול זבל.

נערך לאחרונה:

לא תקבל את התוצאות שאתה רוצה לפני שתעשה את התרגילים האלה. תנסה אותם במכון,תעלה סרטון לפה ויגידו לך מה לשפר.

קודם תקרא את זה http://www.kilogram.co.il/252/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%98%D7%95-5x5/

מרקול רול התחיל להתאמן כשהיה בן 18 בגלל שהרופא המליץ לו לאמן את הרגליים כדי שהפציעה בברך תעבור, ככה שאימונים כמו סקוואט ודדליפט רק מועילים אם עושים אותם נכון.

אחי איפה הבן אדם כותב שהוא פצוע - גבר תברר טוב ממה הפציעה נובעת עם רופאים ואז תחשוב מה לעשות. במצב של פציעה לפי דעתי תשכח מהוספת מאסה או אירובי - אתה משחק אחי פה באש.

יש לך בעיות בברכיים ובכף הרגל, אבל בכל זאת אתה חושב שאירובי זה בסדר וסקוואטים לא? נשמע לי כמו הגיון רע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית