הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלוהים ישמור מה עושה היהומבין

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
אני לוקח כשבועיים את היהומבין באמת תוצאות פיצוץ.

אבל יש לו תופעת לוואי - הוא פשוט גורם לי ל... יותר מהרגיל. לא נעים לומר.....

זה קרה לעוד אנשים פה?

נערך לאחרונה:
תגיד רותם אחי,מה אתה אומר לקנות לחיטוב JACK3D או יהומובין? קפאין אני משיג מחר...וכרגע אני עם קריאטין..אאני אשכרה יורד בא.ש ועולה במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
95-97, אבל אני בחיטוב מלא זמן. לגבי תמונה חחח אני מתבייש לשים. אבל זה כבר מלאא זמן שאני בחיטוב אני דואג להישאר במצב זה באופן די קבוע אני ככה כבר יותר משנה ועכשיו אני רותה לשדרג את עצמי ולרדת עוד בשומן ולעלות במשקלי עבודה.

שוב אני מבחינתי אני בחיטוב כל הזמן - אין אצלי תקופת מאסה יותר לפחות בינתיים.

אני עד עכשיו השתמשתי רק במונוהידרט ובחלבון העלוב מסתבר של אולטימט נוטרישן (בטעם בננה)

רק בחודש האחרון הוספתי את הג'ק ובשבועיים והאחרונים את היהומבין עם הקפאין.

מחר אני יוסיף את הטירוזין ובזה אני סוגר את הבאסטה של התוספים ה"מחטבים"

ועניתי לך 😃

נערך לאחרונה:
רותם...תענה לי שניה

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:38 ----------

רותם תמליץ לי מה לקנות אם בכלל צריך משהו... אני 16% בערך אולי ירדתי לא יודע...אני בן 17 איזה תוסף לקנות? ג'ק יעזור לי? יהומובין?

• פותח/ת השרשור
רותם...תענה לי שניה

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:38 ----------

רותם תמליץ לי מה לקנות אם בכלל צריך משהו... אני 16% בערך אולי ירדתי לא יודע...אני בן 17 איזה תוסף לקנות? ג'ק יעזור לי? יהומובין?

למה לך? תחליט שאתה באמת רצה לחטב. תוכנית אימונים טובה - הליניארית בת זונה. לא יפה לקלל.
תפריט מזון סבבה אם גירעון קלורי תתבדוק בזה איזה 3-4 חודש ואתה תראה תוצאות פיצוץ

אני החלטתי לקחת את הג'ק והיהומבין כי באמת כבר נתקעתי במשקלים ולא רציתי להישאר בגירעון קלורי ולהוסיף עוד מסת שריר תוך כדי החיטוב. באמת זה עוזר לי ועליתי איזה קילו וחצי שניים

בשורה התחתונה היהומבין זה לא חומר פשוט וקל - יש לו תופעות לוואי ואתה עוד ילד

יש מאמר מזה התוכנית אימונים הלינארית הזאת?
עד עכשיו אני עושה AB AB בשבוע+ לפעמים אימון ידיים..

---------- התגובה התווספה ב 21:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:51 ----------

עם כוח אני דיי מסתדר יש קריאטין..אני יקנה קפאין 200מ''ג גלולה נראה איך יהיה...

• פותח/ת השרשור
אותי היא העלתה ומעלה עדיין עובד בה.... אבל שוב דוגרי אני יגיד לך התזונה חשובה מאוד בחיטוב.

זה הכי קל ליהיות במאסה ולאכול כמו בהמה. אבל כמו שהחברה אומרים פה אתה בסוף נראה כמו פח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא חשוב אח ואל תישבר... תמשיך בדיאטה ובאימונים.

אתה תגיע למטרה שלך עם לא תיפול באמצע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית