עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רן נפל בשבי של טמבלי AD (נקווה שלא יתפסו גם אותי ).
רן למה לא להמשיך עם זה למען האמת? ככה תוכל לאכול 5K בכיף שלך ולא לעלות הרבה בשומן....
ומזה מלטודקסטרין?
רן למה לא להמשיך עם זה למען האמת? ככה תוכל לאכול 5K בכיף שלך ולא לעלות הרבה בשומן....
ומזה מלטודקסטרין?
כי זה בולשיט
אתה עוד ספורטאי שמתחרה, במקום להתחזק אתה מתעסק בלהשאר אנורקס
קודם תתחזק ואחר כך תחטב אם תרצה לרדת קטגוריה
תראה לי מישהו חזק שעושה AD למאסה
זה לבילדרים ולמי שרוצה ק1ב*1ת
אז אתה ליצן
אם איכפת לך מהמשקל שלך ולא מהמשקל שעל המוט
אתה דופק לעצמך את האימונים וההתאוששות
אף אחד לא אמר לך לאכול כמו חזיר, אבל להמנע מפחמימות זה שטות
את האמת שאני כבר לא ב-AD אבא שלי תפס אותי אוכל בשר ב-3 בלילה וחטף עליי קריזה הוא הפסיק להביא בשר אדום הבייתה אני אוכל עכשיו חזה עוף יבש כמו בודיבילדר :(
ולגבי האימונים, אתה פשוט מסתכל על זה בצורה ריפטואית יותר ואני מסתכל על זה בצורה תחרותית יותר.
המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה, אלא להרים יותר מאחרים, להיות מקום ראשון, גם אם זה אומר להקריב מעט כוח ומסה שהייתי יכול להשיג אם הייתי אוכל יותר.
אבל כמו שאמרתי, אחריי אליפות ישראל לנוער אני מתחיל לעלות במשקל כרגע אני שוקל מעט מדי לגובה שלי.
את האמת שאני כבר לא ב-AD אבא שלי תפס אותי אוכל בשר ב-3 בלילה וחטף עליי קריזה הוא הפסיק להביא בשר אדום הבייתה אני אוכל עכשיו חזה עוף יבש כמו בודיבילדר :(
ולגבי האימונים, אתה פשוט מסתכל על זה בצורה ריפטואית יותר ואני מסתכל על זה בצורה תחרותית יותר.
המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה, אלא להרים יותר מאחרים, להיות מקום ראשון, גם אם זה אומר להקריב מעט כוח ומסה שהייתי יכול להשיג אם הייתי אוכל יותר.
אבל כמו שאמרתי, אחריי אליפות ישראל לנוער אני מתחיל לעלות במשקל כרגע אני שוקל מעט מדי לגובה שלי.
לך תחסל את כל המתחרים שלך, תבוא לתחרות שמן ותניף מוט ריק
אתה ספורטאי או 🤡 ?
זה נכון אצל המקצוענים לא אצל ילדים שעושים 100 קלין .
זה בעיה שנתקלתי בהרבה תחומים שמאמנים (או מתאמנים ) מתעסקים בחרא שמתאים לרמה הרבה יותר גבוהה מהם , כמו תרגילים מתוחכמים ואסטרטגיות מסובכות או במקרה שלך מתעסק בחרא במקום להתחזק .
אז מה שאתה אומר זה שעדיף להיות ספורטאי פחות טוב - להיות מדורג יותר נמוך אם זה אומר שאני יוכל להרים יותר?
ושוב, במקרה הספיציפי שלי, יש לי עוד פחות מחודש תחרות לאכול המון ולעלות במשקל לא יניב לי יותר מדי אלא רק ישרוף לי קט' משקל שהייתי יכול להיכנס אליה...
נראה לי אני אקח פרוייקט להגיע לPC של 140 קילו רק כדי להראות לכל ליצני הWL.
ומה תוכיח בזה?
כן האמת .
אני אומר שלמישהוא ברמה שלך זה להתעסק בחרא , התחרויות חשובות בשביל נסיון ולא בשביל "ההישג" .
אתה תרוויח הרבה יותר בטווח הרחוק אם תתמקד בלהתחזק ולא לעשות חישובים ושמירות על קטגוריות .
שהדרך הכי טובה לשפר את ההרמות זה להתחזק , אה ושטכניקה זה אוברייטד .
אני לא מתחרה בשביל הניסיון, אני מתחרה בשביל (לנסות) לנצח.
אני ירוויח יותר מלעלות במשקל אבל בזמן המתאים.