ייעוץ פחמימה מלטודקסטרין ?

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
הבנתי שמלטודקסטרין היא פחמימה מורכבת בעל ערך גליקימי גבוה השאלה שלי האם מבחינת הקפצת הסוכר בדם היא שווה נגיד לדקסטרוז?
אני מחפש מקור לפחמימות מורכבות ואני די מבולבל מהמלטודקסטרין

רן נפל בשבי של טמבלי AD (נקווה שלא יתפסו גם אותי ).

נראה לך AD מסריח
זה טוב רק לחיטוב

לא ראיתי מישהו שמרים כבד ועושה אותה
או ספורטאי רציני שעושה אותה

(עכשיו עודד יחפש לי מוזרקים)

רן למה לא להמשיך עם זה למען האמת? ככה תוכל לאכול 5K בכיף שלך ולא לעלות הרבה בשומן....

ומזה מלטודקסטרין?

רן למה לא להמשיך עם זה למען האמת? ככה תוכל לאכול 5K בכיף שלך ולא לעלות הרבה בשומן....

ומזה מלטודקסטרין?

אל תאמין לשקרים שלהם , אתה אוכל מעל הBMR שלך => אתה תעלה שומן .
ואי אפשר להרים כבד ולאכול 50 גרם פחמימות .

ומזה מלטודקסטרין?

כי זה בולשיט
אתה עוד ספורטאי שמתחרה, במקום להתחזק אתה מתעסק בלהשאר אנורקס
קודם תתחזק ואחר כך תחטב אם תרצה לרדת קטגוריה

תראה לי מישהו חזק שעושה AD למאסה
זה לבילדרים ולמי שרוצה ק1ב*1ת

כי זה בולשיט
אתה עוד ספורטאי שמתחרה, במקום להתחזק אתה מתעסק בלהשאר אנורקס
קודם תתחזק ואחר כך תחטב אם תרצה לרדת קטגוריה

תראה לי מישהו חזק שעושה AD למאסה
זה לבילדרים ולמי שרוצה ק1ב*1ת

זה לא כזה פשוט, אני לא יכול לדעת עד הרגע האחרון באיזה קט' אני מתחרה, אני צריך להישאר על משקל גבולי שאני יוכל לתמרן בין הקט'.... ואין דבר כזה לחטב זה לא פיתוח גוף מה אתה חושב שבאמצע האימונים כשהמאמן מעלה את הרף כל הזמן אני יגיד לו רגע פוסיק נעלמו הריבועים אני צריך לחטב?

מה שכן, אחריי אליפות ישראל לנוער אני מתחיל לעלות במשקל לגובה שלי אני צריך לשקול לפחות עוד 7-8 קילו.

אז אתה ליצן
אם איכפת לך מהמשקל שלך ולא מהמשקל שעל המוט

אתה דופק לעצמך את האימונים וההתאוששות
אף אחד לא אמר לך לאכול כמו חזיר, אבל להמנע מפחמימות זה שטות

אז אתה ליצן
אם איכפת לך מהמשקל שלך ולא מהמשקל שעל המוט

אתה דופק לעצמך את האימונים וההתאוששות
אף אחד לא אמר לך לאכול כמו חזיר, אבל להמנע מפחמימות זה שטות

את האמת שאני כבר לא ב-AD אבא שלי תפס אותי אוכל בשר ב-3 בלילה וחטף עליי קריזה הוא הפסיק להביא בשר אדום הבייתה אני אוכל עכשיו חזה עוף יבש כמו בודיבילדר :(
ולגבי האימונים, אתה פשוט מסתכל על זה בצורה ריפטואית יותר ואני מסתכל על זה בצורה תחרותית יותר.

המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה, אלא להרים יותר מאחרים, להיות מקום ראשון, גם אם זה אומר להקריב מעט כוח ומסה שהייתי יכול להשיג אם הייתי אוכל יותר.
אבל כמו שאמרתי, אחריי אליפות ישראל לנוער אני מתחיל לעלות במשקל כרגע אני שוקל מעט מדי לגובה שלי.

את האמת שאני כבר לא ב-AD אבא שלי תפס אותי אוכל בשר ב-3 בלילה וחטף עליי קריזה הוא הפסיק להביא בשר אדום הבייתה אני אוכל עכשיו חזה עוף יבש כמו בודיבילדר :(
ולגבי האימונים, אתה פשוט מסתכל על זה בצורה ריפטואית יותר ואני מסתכל על זה בצורה תחרותית יותר.

המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה, אלא להרים יותר מאחרים, להיות מקום ראשון, גם אם זה אומר להקריב מעט כוח ומסה שהייתי יכול להשיג אם הייתי אוכל יותר.
אבל כמו שאמרתי, אחריי אליפות ישראל לנוער אני מתחיל לעלות במשקל כרגע אני שוקל מעט מדי לגובה שלי.

לך תחסל את כל המתחרים שלך, תבוא לתחרות שמן ותניף מוט ריק

אתה ספורטאי או 🤡 ?

זה נכון אצל המקצוענים לא אצל ילדים שעושים 100 קלין .
זה בעיה שנתקלתי בהרבה תחומים שמאמנים (או מתאמנים ) מתעסקים בחרא שמתאים לרמה הרבה יותר גבוהה מהם , כמו תרגילים מתוחכמים ואסטרטגיות מסובכות או במקרה שלך מתעסק בחרא במקום להתחזק .

לך תחסל את כל המתחרים שלך, תבוא לתחרות שמן ותניף מוט ריק

אתה ספורטאי או 🤡 ?

גם וגם, זה לא סותר 😃

בתור ספורטאי אני מוכן להקריב כוח ומאסה כדי להתברג יותר גבוה בתחרות, ובתור ליצן עשיתי את ה-AD + אני מפמפם ✌️

אני מחזק את ידידי הגיבן

עם כל הכבוד לC&J המכובד ביותר שלך
כדי להיות חזק כדאי שתתחיל להביא את הסקוואט והדדליפט שלך למעל ל 200 קילו
ותשפר במקביל את הההרמות אולימפיות ולחיצות מעל הראש

זה נכון אצל המקצוענים לא אצל ילדים שעושים 100 קלין .
זה בעיה שנתקלתי בהרבה תחומים שמאמנים (או מתאמנים ) מתעסקים בחרא שמתאים לרמה הרבה יותר גבוהה מהם , כמו תרגילים מתוחכמים ואסטרטגיות מסובכות או במקרה שלך מתעסק בחרא במקום להתחזק .

אז מה שאתה אומר זה שעדיף להיות ספורטאי פחות טוב - להיות מדורג יותר נמוך אם זה אומר שאני יוכל להרים יותר?

ושוב, במקרה הספיציפי שלי, יש לי עוד פחות מחודש תחרות לאכול המון ולעלות במשקל לא יניב לי יותר מדי אלא רק ישרוף לי קט' משקל שהייתי יכול להיכנס אליה...

אז מה שאתה אומר זה שעדיף להיות ספורטאי פחות טוב - להיות מדורג יותר נמוך אם זה אומר שאני יוכל להרים יותר?

ושוב, במקרה הספיציפי שלי, יש לי עוד פחות מחודש תחרות לאכול המון ולעלות במשקל לא יניב לי יותר מדי אלא רק ישרוף לי קט' משקל שהייתי יכול להיכנס אליה...

כן האמת .
אני אומר שלמישהוא ברמה שלך זה להתעסק בחרא , התחרויות חשובות בשביל נסיון ולא בשביל "ההישג" .
אתה תרוויח הרבה יותר בטווח הרחוק אם תתמקד בלהתחזק ולא לעשות חישובים ושמירות על קטגוריות .

כן האמת .
אני אומר שלמישהוא ברמה שלך זה להתעסק בחרא , התחרויות חשובות בשביל נסיון ולא בשביל "ההישג" .
אתה תרוויח הרבה יותר בטווח הרחוק אם תתמקד בלהתחזק ולא לעשות חישובים ושמירות על קטגוריות .

אני לא מתחרה בשביל הניסיון, אני מתחרה בשביל (לנסות) לנצח.

אני ירוויח יותר מלעלות במשקל אבל בזמן המתאים.

---------- התגובה התווספה ב 20:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

שהדרך הכי טובה לשפר את ההרמות זה להתחזק , אה ושטכניקה זה אוברייטד .

עכשיו אתה מדבר מבורות וחוסר ניסיון.

אם כבר אתה רוצה לעשות פרוייקט אז קח לך כמה חודשים להתחזק כמה שאתה יכול ב-PC ואז לך לקבוצות משקולות ותתאמן על ה-PC שם. אתה תופתע מהתוצאות.

אני לא מתחרה בשביל הניסיון, אני מתחרה בשביל (לנסות) לנצח.

אני ירוויח יותר מלעלות במשקל אבל בזמן המתאים.

ולא תוכל "לנסות לנצח" בקטגוריה אחת יותר גבוהה , ברור שכן .
וגם ששיחקתי בקט סל ילדים שיחקתי בשביל לנצח ולא בשביל הנסיון ,אבל מזל שהיה לי מאמן שבמקום לחשוב רק על נצחון , חשב איך לבנות אותנו כשחקנים לטווח הרחוק .
אני לא מבין למה אנשים ברמה נמוכה מתעסקים עם השטויות האלו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית