הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוביות בבטן

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
אני עושה כפיפות בטן כבר הרבה מאוד זמן(בערך 3 שנים), ועדיין אין לי קוביות רציניות, ומה שמוזר שהקוביות שיש לי הם רק בצד שמאל, אני מתכוון שבצד שמאל הם יותר גדולות מאשר בצד ימין וזה מוזר איך אני מאזן את זה?
שכחתי לציין, אני חדש פה ואני לא כל כך בקיא בחומר.

ב"ש .
לא ראיתי כל כך הרבה אנשים כבר הרבה זמן .
תכלס מה שלך יש זה סידור אדיר , אם יהיה לי בית פרטי זה דבר ראשון
שאני עושה .

אגב תבנה פרולר או מזחלת זה הרבה יותר טוב מהאירובי שאתה עושה .

אני מתכנן לבנות פרולר שאפשר להפוך אותו למזחלת, זה קל לבנות אותו

הטרול והסלקטון סיפרו לך שהם הסתלבטו עלי ?

זאת אחת הסיבות שהפסקתי ללכת לחדר כושר.
אין כלוב, יש רק ספה אחת נורמלית של בנצ' פרס, אין משקולות יד נורמליות ותמיד יש את המתלהבים שבאים לכמה חודשים בקיץ ותופסים את כל הציוד. אם כבר מדברים על זה, מישהו מכיר מקום טוב באזור המרכז?

זאת אחת הסיבות שהפסקתי ללכת לחדר כושר.
אין כלוב, יש רק ספה אחת נורמלית של בנצ' פרס, אין משקולות יד נורמליות ותמיד יש את המתלהבים שבאים לכמה חודשים בקיץ ותופסים את כל הציוד. אם כבר מדברים על זה, מישהו מכיר מקום טוב באזור המרכז?
אוניברסיטה תל-אביב \ גו אקטיב וייצמן

• פותח/ת השרשור
תתחיל להתאמן כמו בנאדם רציני במקום לחשוב על קוביות,שלוש שנים עם עבודה נכונה היה לך הכול.
אתה רשום לחדר כושר או משהו?
לא אני עושה בבית.
טוב לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות אז אני ינסה לעשות סדר.
לא יהיה לך קוביות מכפיפות בטן.. ואם אתה באמת שוקל 56 אז הקוביות זה לא הדבר שצריך להדאיג אותך
אני יודע שאני רזה אבל אתה באמת חושב שהמשקל הזה אמור להטריד אותי( אני גם לא גבוה במיוחד).
כנראה שיש לך רק את החצי השמאלי של הישר בטני.
שזה אומר שאני לא יכול לישר את זה?
למה נירא לך שכפיפות בטן יעשו לך ריבועים?!
כי ברגע שאתה עושה כפיפות בטן אתה מאמץ שם את השרירים.
מוזר. כששקלתי 61 ק"ג אני לא זוכר את עצמי אי פעם מתאמן על בטן (מאז ומעולם שנאתי את זה) ובכל זאת ראו לי קוביות.
מסתבר שזה עניין של א"ש יותר מהכל חח (וגנטיקה כמובן)
מה זה א"ש?
לדעתי תחזיק פלטה רק ביד הנגדית ותעשה רק אלכסונים בצד אחד!
לא הבנתי אתה יכול להסביר יותר?
לא הן לא .
סקוואט נותן קוביות .
כל פעם שמגיעים למספר עגול של פלטות , מקבלים קוביה .
אני עוד מעט מקבל את החמישית שלי ...
אותך לא הבנתי בכלל. קראתי פה את המאמר על הסקווט ולפי מה שהבנתי זה מפתח את שררי הרגלים והאגן.
תגידו מה עם הגודל של שרירי הבטן, שיראו אותם זה דבר אחד אבל מה לגבי הגדילה, תראו את ההבדל בשתי התמונות
אני לא שואף להיות ב UFC או משהוא כזה אז אני מתכוון שאני רוצה להגיע למשהוא כמו התמונה השניה שהבאת.

חצי מהתגובות ענו לך בציניות אז אל תתייחס לזה ברצינות.

חשוב לאמן בטן בדיוק כמו שחשוב לאמן גב תחתון אבל אל תעשה כל מיני תרגילים מעפנים לבטן עם מלא חזרות. תיקח פלטה של משקל תשים על אזור החזה ותעשה כפיפות בטן הכי רגילות נגיד שני סטים של 15 ותוסיף כל פעם משקל כדי שלא תוכל לעשות מעבר ל20 חזרות או תרים את הרגליים בתליה על מתח. דרך אגב גם בסקוואט הבטן עובדת רק שאתה לא מרגיש. הצורה של שרירי הבטן זה משהו גנטי וזה לא חייב להיות סימטרי וכדי שבאמת יראו כל "קוביה" צריך לרדת באחוז השומן כדי שיהיה פחות שומן בין הרקמות של העור לשריר שמסתירות את ה"קוביות". ועזוב אותך מקוביות, בנות מעדיפות בנים עם כתפיים רחבות וידיים גדולות ולא כוסיות עם ריבועים וידיים דקות.

חשוב לאמן בטן בדיוק כמו שחשוב לאמן גב תחתון אבל אל תעשה כל מיני תרגילים מעפנים לבטן עם מלא חזרות. תיקח פלטה של משקל תשים על אזור החזה ותעשה כפיפות בטן הכי רגילות נגיד שני סטים של 15 ותוסיף כל פעם משקל כדי שלא תוכל לעשות מעבר ל20 חזרות או תרים את הרגליים בתליה על מתח. דרך אגב גם בסקוואט הבטן עובדת רק שאתה לא מרגיש. הצורה של שרירי הבטן זה משהו גנטי וזה לא חייב להיות סימטרי וכדי שבאמת יראו כל "קוביה" צריך לרדת באחוז השומן כדי שיהיה פחות שומן בין הרקמות של העור לשריר שמסתירות את ה"קוביות". ועזוב אותך מקוביות, בנות מעדיפות בנים עם כתפיים רחבות וידיים גדולות ולא כוסיות עם ריבועים וידיים דקות.

למה נראה לך שצריך לאמן את הבטן ?
ועוד בשביל קוביות ? מטרה נעלה כזו

מילא היית אומר לי כדי לשפר את ההרמות (שזו לא הבעיה שלו כרגע)

שרירי הבטן זה שריר יפה וסבבה. לא על חשבון איזה מטרה נעלה להפוך לשחיף ולהרים את המשקולות הקטנות.

זה בונוס יפה אבל תרגילים המספקים שבאמת מרגישים שהגוף נתקע בהם זה שלושת הגדולים

• פותח/ת השרשור

אין לי פלטות כאלה בבית אני עושה אימון טבעי אבל יש לי משקולת(4 ק"ג), כדי להשים את זה על החזה?(פעם ניסיתי את זה אבל מטעמי נוחות חזרתי לעשות בלי).
ועוד משהוא, אני לא מתאמן רק על הבטן אני עושה גם שכיבות שמיכה ודווקא שרירי החזה והתלת ראשי שלי התפתחו רק הכוביות בבטן לא גודלות(חוץ משתיים בצד שמאל שאת זה אני רוצה לאזן).
תעשה SS כמו שצריך עם הרבה אוכל.
אתה לא צריך לעשות שום תרגיל לבטן ב-4 חודשים הקרובים (לפחות)
מה זה "ss"?
ולמה אני לא יצטרך לעשות שום תרגיל לבטן ב-4 החודשים הקרובים?

מה זה "ss"?
ולמה אני לא יצטרך לעשות שום תרגיל לבטן ב-4 החודשים הקרובים?
SS זו התוכנית שתקדם אותך הכי מהר מבחינת מסה (כן,כן, גם בבטן) וכוח.
בדר"כ אם הכל 100% אפשר לסיים את התוכנית אחרי 4 חודשים ומשם אולי תוסיף תרגיל בטן כתרגיל עזר. ולא 1000 כפיפות בטן, 10-15 חזרות עם משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית