הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוביות בבטן

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
אני עושה כפיפות בטן כבר הרבה מאוד זמן(בערך 3 שנים), ועדיין אין לי קוביות רציניות, ומה שמוזר שהקוביות שיש לי הם רק בצד שמאל, אני מתכוון שבצד שמאל הם יותר גדולות מאשר בצד ימין וזה מוזר איך אני מאזן את זה?
שכחתי לציין, אני חדש פה ואני לא כל כך בקיא בחומר.

מזה אימון טבעי ?
כי אני גם מתאמן בבית

איך אתה מתאמן בבית? סקוואט ודדליפט בבית, מה קורה לריצפה?

אני גם כרגע מתאמן בבית, עושה סקוואט בלי מוט על רגל אחת ( pistol squat )
חייב למצוא מקום נורמלי לחזור להתאמן בו

אין לי פלטות כאלה בבית אני עושה אימון טבעי אבל יש לי משקולת(4 ק"ג), כדי להשים את זה על החזה?(פעם ניסיתי את זה אבל מטעמי נוחות חזרתי לעשות בלי).
ועוד משהוא, אני לא מתאמן רק על הבטן אני עושה גם שכיבות שמיכה ודווקא שרירי החזה והתלת ראשי שלי התפתחו רק הכוביות בבטן לא גודלות(חוץ משתיים בצד שמאל שאת זה אני רוצה לאזן).

מה זה "ss"?
ולמה אני לא יצטרך לעשות שום תרגיל לבטן ב-4 החודשים הקרובים?

האמת שגם בבית בלי ציוד תוכל לעלות עוד כמה קילו במסה,
תעשה שכיבות שמיכה בשיפוע ( תשים רגליים על המיטה או משהו ).
תנסה לעשות סקווט על רגל אחת ותחזיק בכיסא בשביל היציבות בתור התחלה. מצאתי סרטון של זה

ובשביל הגב תעשה מתח איפושהו. יד אחורית אפשר לעשות שכיבות שמיכה עם אחיזה צרה וגם תעשה מקבילים.

כשתראה שהגעת לרמה שהכל נהיה לך קל מהדברים האלה, תצטרך לשקול להרשם לחדר כושר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מזה אימון טבעי ?
התכוונתי לאימון בלי מכשירים, משקולות או כל מיני תוספים.
זו התוכנית שתקדם אותך הכי מהר מבחינת מסה (כן,כן, גם בבטן) וכוח.
בדר"כ אם הכל 100% אפשר לסיים את התוכנית אחרי 4 חודשים ומשם אולי תוסיף תרגיל בטן כתרגיל עזר. ולא 1000 כפיפות בטן, 10-15 חזרות עם משקל.
מה התוכנית הזו כוללת?
יד אחורית אפשר לעשות שכיבות שמיכה עם אחיזה צרה וגם תעשה מקבילים.
מה זה?(אחיזה צרה ומקבילים).

חברה באמת תודה על התגובות אבל אף אחד לא התייחס לשאלה שלי מהתחלה-
אני מתכוון שבצד שמאל הם יותר גדולות מאשר בצד ימין וזה מוזר איך אני מאזן את זה?

התכוונתי לאימון בלי מכשירים, משקולות או כל מיני תוספים.

מה התוכנית הזו כוללת?

מה זה?(אחיזה צרה ומקבילים).

חברה באמת תודה על התגובות אבל אף אחד לא התייחס לשאלה שלי מהתחלה-

התייחסו בעקיפין..שזאת התעסקות בקקי וליצנות..לגבי כל המושגים שכתבו פה תעביר חיפוש בפורום ותעבור טוב על מאמרים פה http://www.kilogram.co.il/ שקצת יתנו לך הבנה איך צריך להתאמן/לאכול
מניסיון מאימון בבית בלי שום ציוד לא יצא לך הרבה..בהצלחה
http://www.kilogram.co.il/

MOO זה אחלה לראות איך אתה יורד כאן על החבר'ה החדשים ועל השאלות שלהם, אבל תזכיר לי...... זה לא אתה שמופיע בישראקקי ועוד בעמוד הכניסה לאתר בכדי לפרסם את ה"קוביות" שלו ואיך השיטה ה"טבעית" שלהם עובדת?????

MOO זה אחלה לראות איך אתה יורד כאן על החבר'ה החדשים ועל השאלות שלהם, אבל תזכיר לי...... זה לא אתה שמופיע בישראקקי ועוד בעמוד הכניסה לאתר בכדי לפרסם את ה"קוביות" שלו ואיך השיטה ה"טבעית" שלהם עובדת?????

האר את עיני. מה הקשר בין הדברים? ולמה אתה צריך כל כך הרבה סימני שאלה?

הוא עובד שם , מה הבעיה עם זה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית