הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר במסה כזה רע?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני כבר לוקח גיינר כמה זמן כי אני אחד שדי קשה לו לאכול הרבה ביום ואני מוצא את זה הרבה יותר פשוט ונח להכניס את הקלוריות והחלבונים האלה בשייק בסוף יום. קראתי אבל שזה ממש גרוע לקחת גיינר כי זה מפוצץ בסוכרים אבל רציתי לדעת אם בשום מצב במסה לא לקחת או שכן אפשר אם מתקשים. האמת שאין לי גם ברירה בגלל העבודה( אני עובד במשמרות) ובזכות הגיינר אני יכול גם לקחת לעבודה וזה הרבה יותר פשוט ובלי זה שום מצב שאני יצליח לצרוך מספיק קלוריות רק מאוכל מוצק. אגב אני לוקח סופר מאס של דיימטיז , להמשיך לקחת גיינר עד שאני יסיים מסה? ואם לא מה הסיבות? ולא לתת סיבות שקשורות לזה שיקר מדי אלא רק סיבות שקשורות לתזונה ואימונים.
אולי יש גם גיינר יותר מומלץ? אני צריך תוספת בערך של 500 קלוריות כל יום.

נערך לאחרונה:
למה שלא תעשה בעצמך גיינר מאבקת חלבון עם שיבולת שועל חמאת בוטנים וכו? אתה יכול בקלות לעשות שייק עתיר קלוריות שגם תוכל לקחת איתך וגם בשליטתך מה נכנס ומה לא.... חוץ מזה שעדיין לדעתי לא צריך גיינר. מה עם חמאת בוטנים? אגוזים שקדים...תחליף מוצרים כמו מאורז לפסטה וכו....

• פותח/ת השרשור
למה שלא תעשה בעצמך גיינר מאבקת חלבון עם שיבולת שועל חמאת בוטנים וכו? אתה יכול בקלות לעשות שייק עתיר קלוריות שגם תוכל לקחת איתך וגם בשליטתך מה נכנס ומה לא.... חוץ מזה שעדיין לדעתי לא צריך גיינר. מה עם חמאת בוטנים? אגוזים שקדים...תחליף מוצרים כמו מאורז לפסטה וכו....
בשביל שייק צריך בלנדר ולא ניראה לי כדאי לערבב בבית ורק אחרי כמה שיות בעבודה לקחת הגיינר יותר נח ניראה לי, שם בתוך השייקר את האבקה ומתי שבא לי מוסיף מים. אני אוכל מלא פסטות, אגוזים ושקדים אבל עדיין צריך קצת להוסיף כי רוב היום אני לא בבית.
ועכשיו קראתי שיש גיינר dynmatize elite mass שזה הרבה יותר חלבון מפחמימות ויש פחות סוכר, אחרי שאני מסיים את הסופר מאס אולי כדאי לקנות אותו?

תשתמש במה שבא לך כל עוד זה מסתדר לך בערכים שאתה צריך להגיע אליהם כל יום.
בגדול אף אחד פה לא ימליץ לך על גיינר כי זה בזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
תשתמש במה שבא לך כל עוד זה מסתדר לך בערכים שאתה צריך להגיע אליהם כל יום.
בגדול אף אחד פה לא ימליץ לך על גיינר כי זה בזבוז כסף.
העיניים הכספי זה כבר שיקולים שלי רציתי לדעת אם זה יכול להרוס את המסה.

העיניים הכספי זה כבר שיקולים שלי רציתי לדעת אם זה יכול להרוס את המסה.
לא יהרוס לך את המסה.
הכל עניין של כמה קלוריות אתה מכניס ביום לעומת כמה אתה מוציא. תאכל 10000 קלוריות ואתה תשמין בצורה מפחידה, גם אם כל התזונה שלך מתבססת על חזה עוף וחסה.

• פותח/ת השרשור
לא יהרוס לך את המסה.
הכל עניין של כמה קלוריות אתה מכניס ביום לעומת כמה אתה מוציא. תאכל 10000 קלוריות ואתה תשמין בצורה מפחידה, גם אם כל התזונה שלך מתבססת על חזה עוף וחסה.
אז אם אחרי הגיינר אני בפלוס קלורי של 500 כמו שרציתי אין בעיה?

אז אם אחרי הגיינר אני בפלוס קלורי של 500 כמו שרציתי אין בעיה?
בדיוק.
אתה יכול לבסס את התזונה שלך על ג'אנק או על אוכל בריאותי, ובהנחה ואתה אוכל מספיק חלבון ואוכל אותה כמות קלוריות בשני המקרים ומתאמן אותו הדבר, אתה תעלה בשומן בצורה זהה. ברור שאני ממש לא ממליץ לבסס את התזונה על ג'אנק. אבל אני לא מבין מה רע בלשתות גיינר כשאתה מתקשה בטירוף לאכול. זה לא רעל. זה אוכל!

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
אתה יכול לבסס את התזונה שלך על ג'אנק או על אוכל בריאותי, ובהנחה ואתה אוכל מספיק חלבון ואוכל אותה כמות קלוריות בשני המקרים ומתאמן אותו הדבר, אתה תעלה בשומן בצורה זהה. ברור שאני ממש לא ממליץ לבסס את התזונה על ג'אנק. אבל אני לא מבין מה רע בלשתות גיינר כשאתה מתקשה בטירוף לאכול. זה לא רעל. זה אוכל!
אם אתה מבין בגיינר אני צריך שתענה לי על זה
ראיתי שיש עיד גיינר של דיימטיז elite mass שיש בו חצי מהקלוריות לאותה כמות חלבון בערך הוא יותר מומלץ לדעתך? ואם אני צורך במנה של גיינר 50 גרם חלבון זה יספג בשריר? כי הבנתי אפשר עד 30 גרם חלבון בארוחה

ראיתי שיש עיד גיינר של דיימטיז elite mass שיש בו חצי מהקלוריות לאותה כמות חלבון בערך הוא יותר מומלץ לדעתך?
מה שנוח לך אחי.
אם אתה מתקשה להגיע לכמות החלבון היומית שלך מפני שתגיע למצב שאתה חורג מכמות הקלוריות שלך או שאתה מתבאס להוריד פחמימה ושומן על דברים אחרים, אז לך על זה.
נטו נוחות, רק תשמור על הכללים
ואם אני צורך במנה של גיינר 50 גרם חלבון זה יספג בשריר? כי הבנתי אפשר עד 30 גרם חלבון בארוחה
ייספג בשריר.
ספיגה של 30 גרם חלבון בארוחה - זה מיתוס.
כן מומלץ לחלק את החלבון לאורך היום - אבל זה לא חובה. נניח שלא אכלת כלום בכלל היום, ועכשיו, בלילה, אתה רוצה להכניס את כל מה שהיית אמור להכניס היום, וזה כולל גם 150 חלבון. אפשרי? בהחלט!

אני כבר לוקח גיינר כמה זמן כי אני אחד שדי קשה לו לאכול הרבה ביום ואני מוצא את זה הרבה יותר פשוט ונח להכניס את הקלוריות והחלבונים האלה בשייק בסוף יום. קראתי אבל שזה ממש גרוע לקחת גיינר כי זה מפוצץ בסוכרים אבל רציתי לדעת אם בשום מצב במסה לא לקחת או שכן אפשר אם מתקשים. האמת שאין לי גם ברירה בגלל העבודה( אני עובד במשמרות) ובזכות הגיינר אני יכול גם לקחת לעבודה וזה הרבה יותר פשוט ובלי זה שום מצב שאני יצליח לצרוך מספיק קלוריות רק מאוכל מוצק. אגב אני לוקח סופר מאס של דיימטיז , להמשיך לקחת גיינר עד שאני יסיים מסה? ואם לא מה הסיבות? ולא לתת סיבות שקשורות לזה שיקר מדי אלא רק סיבות שקשורות לתזונה ואימונים.
אולי יש גם גיינר יותר מומלץ? אני צריך תוספת בערך של 500 קלוריות כל יום.
סוכר לא יפגע במסה שלך, זה מיתוס. מה שכן יפגע בך זה עודף קלורי גבוה מדי.
אל תכוון לפלוס קלורי של 500 (כן תשתמש בזה בתור אינדיקציה ראשונית), אלא תכוון לעליה של בערך 1%-1.5% ממשקל הגוף בחודש, ככה שאם 500 גורם לך לעלות יותר מהר (חוץ מבשבועות הראשונים ששם יש עליה מהירה מאוד במשקל לרוב) סימן שהפלוס הקלורי גבוה מדי, וההפך לנמוך מדי.

ראיתי שיש עיד גיינר של דיימטיז elite mass שיש בו חצי מהקלוריות לאותה כמות חלבון בערך הוא יותר מומלץ לדעתך? ואם אני צורך במנה של גיינר 50 גרם חלבון זה יספג בשריר? כי הבנתי אפשר עד 30 גרם חלבון בארוחה
מקסימום ספיגה של 30 גרם חלבון זה נכון רק בשתיה של אבקת חלבון מסוג whey או הידרולז על קיבה קריקה וללא שום דבר אחר ביחד, אבל בגלל שגיינר זה תערובת חלבונים עם פחמימה, אז אין לך מה לדאוג.

מקסימום ספיגה של 30 גרם חלבון זה נכון רק בשתיה של אבקת חלבון מסוג whey או הידרולז על קיבה קריקה וללא שום דבר אחר ביחד, אבל בגלל שגיינר זה תערובת חלבונים עם פחמימה, אז אין לך מה לדאוג.
אם אני זוכר נכון, זה גם לא בטוח כי מי שעשה את המחקר זו חברה שהיא נגד אבקות חלבון. אני צודק?

אם אני זוכר נכון, זה גם לא בטוח כי מי שעשה את המחקר זו חברה שהיא נגד אבקות חלבון. אני צודק?
זה אני לא יודע לומר, אבל זה לא מחקר שחטף ביקורת, כלומר התוצאות שלו לפחות נראות אמיתיות.
בדרך כלל במחקרים ממומנים יכולה להיות נטיה לתכנון מחקר שמתעדף תוצאות מסויימות, או שהמסקנות הולכות מעט רחוק מהתוצאות, אבל זיוף של תוצאות זה משהו שלא קורה כמעט כי יש לזה השלכות חמורות מאוד לחוקרים

זה אני לא יודע לומר, אבל זה לא מחקר שחטף ביקורת, כלומר התוצאות שלו לפחות נראות אמיתיות.
בדרך כלל במחקרים ממומנים יכולה להיות נטיה לתכנון מחקר שמתעדף תוצאות מסויימות, או שהמסקנות הולכות מעט רחוק מהתוצאות, אבל זיוף של תוצאות זה משהו שלא קורה כמעט כי יש לזה השלכות חמורות מאוד לחוקרים
אני כמעט בטוח שכאשר המחקר הזה פורסם מישהו כתב (אולי מייק, לא לתפוס אותי במילה) שלא בטוח שזה נכון, מפני שהמחקר נעשתה על ידי חברה שהיא נגד אבקות חלבון. מעניין. שווה בדיקה.

אני כמעט בטוח שכאשר המחקר הזה פורסם מישהו כתב (אולי מייק, לא לתפוס אותי במילה) שלא בטוח שזה נכון, מפני שהמחקר נעשתה על ידי חברה שהיא נגד אבקות חלבון. מעניין. שווה בדיקה.
בסופו של דבר זה רק מחקר אחד שהראה על משהו כזה, אז כן צריך לקחת בעירבון מוגבל, אבל ההמלצה הכללית שנובעת ממנו היא לא משמעותית במיוחד, ככה שזה לא סיפור

• פותח/ת השרשור
סוכר לא יפגע במסה שלך, זה מיתוס. מה שכן יפגע בך זה עודף קלורי גבוה מדי.
אל תכוון לפלוס קלורי של 500 (כן תשתמש בזה בתור אינדיקציה ראשונית), אלא תכוון לעליה של בערך 1%-1.5% ממשקל הגוף בחודש, ככה שאם 500 גורם לך לעלות יותר מהר (חוץ מבשבועות הראשונים ששם יש עליה מהירה מאוד במשקל לרוב) סימן שהפלוס הקלורי גבוה מדי, וההפך לנמוך מדי. אבל 1% ממשקל הגוף זה קצת מדי אני שוקל 70 כרגעזה פחות מקילו בחודש. אה ואגב בעיקרון אני מתאמן רק חודשיים אבל אחרי הפסקה של בערך 3 שנים פעם הייתי מתאמן הרבה אז העלייה שלי צריכה להיות הרבה יותר גבוהה עכשיו לא?

אה טוב לדעת לא ידעתי תקטע של ה30 גרם חלבון.
ואין לי ממש תפריט בו אני מחשב במדויק את הקלוריות והחלבונים אני פשוט נשקל כל יום ראשון ורואה את העליה שלי במשקל וככה אני יודע בערך אם צריך להוסיף או להוריד וכמובן מנסה להוסיף כמה שיותר חלבונים במהלך היום

אני אישית לא רואה שום בעיה עם גיינר, יש איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני בעבר השתמשתי ואני לא מוצא עם זה שום בעיה.

נכון, יש בלנדר (אני משתמש הרבה) אבל לפעמים אחרי אימון זה מאוד קל לדחוף שייק גיינר ישר אחרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית