הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני שקרן רן השקרן לא קרא את הספר AD

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
נתעלם כרגע מזה שקראת לי אפס, אני לא ממש מסכים עם הטענה הזאת. על טכניקה אפשר להעיר, ומצד שני - לא כל מי שמרים כבד באמת יודע מה הוא עושה. אני מסכים שזה מעצבן שילד עם סקוואט 100 מעיר למישהו עם סקוואט 200 שהוא לא מוציא ברכיים מספיק, אבל זה לא אומר שהביקורת לא לגיטימית.

דווקא אתה נופל בקטגוריה הראשונה , אתה מתאמן בערך חודשיים בתוכנית כח .
ואתה חושב שילד עם 100 קילו סקוואט ילמד אותו ?
זה שקראת ספר או שניים וראית את הDVD של ריפ לא עושה אותך מאמן .
כשהמשקלים נעשים כבדים (ואני לא מדבר כבדים יחסית לבן אדם) הדברים נעשים שונים , ובן אדם שלא התנסה בזה לא יוכל לתת ביקורת (לציין עובדה זה לא ביקורת ).

לדוגמה אני, אין לי סקוואט יותר מ 60 ק"ג (LOL) ואני מביע ביקורת, איך זה? הא שכחתי, דיקטטורה 😃

דווקא אתה נופל בקטגוריה הראשונה , אתה מתאמן בערך חודשיים בתוכנית כח .
ואתה חושב שילד עם 100 קילו סקוואט ילמד אותו ?
זה שקראת ספר או שניים וראית את הDVD של ריפ לא עושה אותך מאמן .
כשהמשקלים נעשים כבדים (ואני לא מדבר כבדים יחסית לבן אדם) הדברים נעשים שונים , ובן אדם שלא התנסה בזה לא יוכל לתת ביקורת (לציין עובדה זה לא ביקורת ).

הבנתי. אז מאיזה משקל אפשר לתת ביקורת? קורן יכול לבקר את הסקוואט שלך? ומה עם אלכס? שניהם מרימים פחות ממך.
פרט לזה שאתה מצטרף למועדון הקולים כשיש לך סקוואט גבוה, אני לא בדיוק מבין איך הטענה שלך תופסת. מה זאת ביקורת אם לא ציון עובדה במקרה הזה? "אתה לא מחזיק גב" זה ביקורת או ציון עובדה?

אני אומר מה שבין הרגליים הכי חשוב ולמי שיש סקוואט 200 מנסה לפצות על העניין 🤫

הבנתי. אז מאיזה משקל אפשר לתת ביקורת? קורן יכול לבקר את הסקוואט שלך? ומה עם אלכס? שניהם מרימים פחות ממך.
פרט לזה שאתה מצטרף למועדון הקולים כשיש לך סקוואט גבוה, אני לא בדיוק מבין איך הטענה שלך תופסת. מה זאת ביקורת אם לא ציון עובדה במקרה הזה? "אתה לא מחזיק גב" זה ביקורת או ציון עובדה?

ביקורת הכוונה גם איך לפתור את הבעיה , יש בעיות פשוטות כמו הוצאת ברכיים או שמיטת חזה אבל יש גם דברים יותר מסובכים .
על אלכס אני סומך ובגלל זה הוא בערך היחידי שאני מתייעץ איתו .
מה הבעיה בטענה שלי ?
למה שאני אקבל עצות מבן אדם שהוא יותר חלש ממה שהייתי לפני שהתחלתי להתאמן בכלל.
כנראה שהידע שלו לא שווה הרבה אם הוא לא מיישם אותו על עצמו , וכמו שהרבה אנשים שיותר מבינים ממני אמרו , יש ידע שאתה יכול לצבור רק מנסיון .

נערך לאחרונה:
יש לא מעט אנשים שמרימים כבד סתם כי הם חזקים ואין להם מושג מה הם עושים, אבל בחיים לא יקחו עצה ממישהו יותר חלש מהם.

יש לא מעט אנשים שמרימים כבד סתם כי הם חזקים ואין להם מושג מה הם עושים, אבל בחיים לא יקחו עצה ממישהו יותר חלש מהם.

אם הם חזקים מספיק , נכנס לעניין חוק מייקל ג'ורדן .
לא נראה לי אנחנו יכולים ללמד את אנדי בולטון להתאמן ...

וגם לא נראה לי שאתה לוקח עצות מאנשים שחלשים ממך (ואני לא מדבר על 20 קילו , כי זה יחסית הפרש זניח ).

אם הם חזקים מספיק , נכנס לעניין חוק מייקל ג'ורדן .
לא נראה לי אנחנו יכולים ללמד את אנדי בולטון להתאמן ...

וגם לא נראה לי שאתה לוקח עצות מאנשים שחלשים ממך (ואני לא מדבר על 20 קילו , כי זה יחסית הפרש זניח ).

זהו, שאתה לא יכול להכניס את כולם לחוק מייקל ג'ורדון. יש ליצנים חזקים, אין מה לעשות.

אין לי חוקים ממי אני לוקח עצות. אני חושב שזה תלוי בבן אדם.

זהו, שאתה לא יכול להכניס את כולם לחוק מייקל ג'ורדון. יש ליצנים חזקים, אין מה לעשות.

אין לי חוקים ממי אני לוקח עצות. אני חושב שזה תלוי בבן אדם.

החוק קובע את עצמו .
ואני לא אקח עצות ממי שלא יכול ליישם אותן על עצמו .

החוק קובע את עצמו .

זה קצת לא הגיוני , רוב המאמנים בעולם הפכו להיות מאמנים בגלל חוסר יכולת גנטית להיות חזק
אז מה שאתה אומר בעצם שאתה לא מקשיב לאף מאמן? כי רובם חלשים יותר גנטית ובגלל זה הפכו להיות מאמנים או שהם מובגרים מידי

זה קצת לא הגיוני , רוב המאמנים בעולם הפכו להיות מאמנים בגלל חוסר יכולת גנטית להיות חזק
אז מה שאתה אומר בעצם שאתה לא מקשיב לאף מאמן? כי רובם חלשים יותר גנטית ובגלל זה הפכו להיות מאמנים או שהם מובגרים מידי

אני לא מבין מה הקשר בין יכולת גנטית לליהיות חזק לבין להפוך למאמן.

אני לא מבין מה הקשר בין יכולת גנטית לליהיות חזק לבין להפוך למאמן.

בן אדם שאוהב את הספורט אבל אין לו את היכולת להיות מספיק טוב כדי להגיע לרמות הגבוהות בד"כ הולך לתחום האימון כדי להשאר בתחום ולנסות להתקיים כלכלית

אם הכוונה שלך , על היכולת של בן אדם לכתוב הודעה , אז סבבה .
לא חושב שיש לבן אדם עם סקוואט של 100 קילו יכולת לתת ביקורת לאף אחד .
הרמות חלשות מראות על שתי אפשרויות :
1. אין לו מספיק נסיון ולכן הוא חלש .
2. הוא אפס.

בכל מקרה לא רואה איך הוא יכול לתרום במשהוא .
זה כמו להגיד לבאדי בילדר ליצן שהוא יודע להתאמן כי הוא גדול.
איך זה שבן אדם אכל הרבה ועשה תכנית כוח הופך אותו למבין גדול? נו באמת :\

זה כמו להגיד לבאדי בילדר ליצן שהוא יודע להתאמן כי הוא גדול.
איך זה שבן אדם אכל הרבה ועשה תכנית כוח הופך אותו למבין גדול? נו באמת :\

כלומר אין קשר בין תוכנית האימון התזונה והמאמץ , כל אחד יכול בקלות להגיע למשקלים האלה .
ועם נקח את כל הבילדרים הטבעיים (יש דבר כזה ?) שהגיעו לתוצאות טובות .
אז כן אני מאמין שהרוב המוחלט שלהם מבין הרבה , בתזונה ובאימונים למטרות הספציפיות שלהם .

כלומר אין קשר בין תוכנית האימון התזונה והמאמץ , כל אחד יכול בקלות להגיע למשקלים האלה .
ועם נקח את כל הבילדרים הטבעיים (יש דבר כזה ?) שהגיעו לתוצאות טובות .
אז כן אני מאמין שהרוב המוחלט שלהם מבין הרבה , בתזונה ובאימונים למטרות הספציפיות שלהם .
בן אדם פשוט הולך לפי תכנית, אוכל הרבה ומחטב מתי שהוא רוצה והוא אחרי זמן מסוים יגיע לתוצאות גבוהות מאוד.
זה שאם הוא לא ילמד מה הוא עושה על הדרך זה יהיה מטומטם זה נכון, אבל זה לא משנה תעובדה שהוא לא הופך לחכם גדול אם הוא פשוט עושה מה שאומרים לו.

בן אדם פשוט הולך לפי תכנית, אוכל הרבה ומחטב מתי שהוא רוצה והוא אחרי זמן מסוים יגיע לתוצאות גבוהות מאוד.
זה שאם הוא לא ילמד מה הוא עושה על הדרך זה יהיה מטומטם זה נכון, אבל זה לא משנה תעובדה שהוא לא הופך לחכם גדול אם הוא פשוט עושה מה שאומרים לו.

כלומר אתה מסכים איתי שרוב האנשים לומדים (או חייבים ללמוד) תוך כדי שהם משתפרים .
גם לבחור מאמן טוב ותוכנית תזונה ואימונים מתאימה זה לימוד , אתה לא חייב לדעת הכל לפרטי פרטים .

החוק קובע את עצמו .

אתה חושב שכל מאמני הWL מרימים כמו המתאמנים שלהם?
אתה חושב שכל מאמני הכדורגל בועטים טוב יותר משחקן? אתה חושב שמאמן שחיין שוחה יותר מהר או מתקרב לשחיין?

מה זה השטויות האלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית