אני שקרן רן השקרן לא קרא את הספר AD

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
כן
אפשר לסכם בזאת שיש פה כמה אנשים שחושבים שהם עילוי במה שהם עושים שזה בעצם הרוב בגלל גנטיקה טובה והתמדה לא רעה בתזונה, מעבר לכל הג'אנק שהם משכנעים את עצמם שזה טוב להם ולכולם
ועל הדרך גם מטיפים לכולם איך לחיות ולמה כולם אפסים חוץ מהם
אני חושב שזה סיכום לא רע לדעתי

אתה hardgainer ?

לא בוכה ולא מתרץ מפרגן דווקא
הבעייה היא שאתם מודדים אנשים במספרים של דדליפט בנץ וסקוואט במקום בנתונים מטרות ויכולת
אם כולם היו דומים ולכולם היה את אותו מבנה גוף, סט פויינט, מטרה לגדול ולהתחזק, אותו מספר יחידות מוטוריות ו או אותה תחזוקה יומית של 4000 קלוריות לדוגמה, אז הייתם צודקים

הבעייה היא שאתם מודדים אנשים במספרים של דדליפט בנץ וסקוואט במקום בנתונים מטרות ויכולת
אם כולם היו דומים ולכולם היה את אותו מבנה גוף, סט פויינט, מטרה לגדול ולהתחזק, אותו מספר יחידות מוטוריות ו או אותה תחזוקה יומית של 4000 קלוריות לדוגמה, אז הייתם צודקים

איפה ראית שמישהו דרש שכולם יהיו אותו הדבר?

החיים לא הוגנים .
לאף אחד לא אכפת מהתוצאות שלך ביחס לעצמך בחיים .
אתה חושב שתתקבל לעבודה או ללימודים כי יחסית לבן אדם(עם אייקיו 80(יש לך הישגים יפים)אתה יודע לספור עד 20 ?

• פותח/ת השרשור
כן
אפשר לסכם בזאת שיש פה כמה אנשים שחושבים שהם עילוי במה שהם עושים שזה בעצם הרוב בגלל גנטיקה טובה והתמדה לא רעה בתזונה, מעבר לכל הג'אנק שהם משכנעים את עצמם שזה טוב להם ולכולם
ועל הדרך גם מטיפים לכולם איך לחיות ולמה כולם אפסים חוץ מהם
אני חושב שזה סיכום לא רע לדעתי

תגדיר ג'אנק

תגדיר ג'אנק

מתוקים, סוכר לבן, שומן טראנס כל אלה, וגם אלכוהול
ואני לא נגד הדברים האלה ולא מטיף לאכול כמו רובוט כל יום ולא להתקדם במשקל גוף ובמשקלי עבודה כמה שיותר, להפך
אבל כל אחד ואיך שמתאים לו עם מה שהוא יכול לעשות עם עצמו לא ככה?

• פותח/ת השרשור
מתוקים, סוכר לבן, שומן טראנס כל אלה, וגם אלכוהול
ואני לא נגד הדברים האלה ולא מטיף לאכול כמו רובוט כל יום ולא להתקדם במשקל גוף ובמשקלי עבודה כמה שיותר, להפך
אבל כל אחד ואיך שמתאים לו עם מה שהוא יכול לעשות עם עצמו לא ככה?

צודק, אם אתה רוצה להשאר חטוב אני מסכים איתך 100%

הדיונים שלנו (רובנו) מתרכזים בכוח/ספורטאים והתקדמות בענפים שלנו או במשקלי עבודה
ככה שלהשליך דברים שקשורים לחיטוב/פיטנס/בודיבילדינג לרוב הדיונים שלנו זה טעות

אם אתה רוצה להשאר חטוב אפילו על חשבון משקלי עבודה והתקדמות איטית אני מסכים איתך

אני רוצה להשאר חטוב וגם להתקדם במשקלי עבודה, אבל מאחר ואין דבר כזה אני נאלץ להתקע במשקלי עבודה עקב הרצון להישאר חטוב, אבל כשזה ישתנה אני יעבור לצד שלכם די מהר נראה לי ועד אז לא אתערב בשום דיון כזה כי זה גורם לויכוחים כל פעם מחדש
אז אפשר להשליך שתכניות כוח בלי לעלות באחוזי שומן בצורה דרסטית זה ביזבוז זמן? ובשביל לא לבזבז זמן עדיף לעשות את זה בדרך השנייה של היפרטרופיה קלאסית ...

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להשאר חטוב וגם להתקדם במשקלי עבודה, אבל מאחר ואין דבר כזה אני נאלץ להתקע במשקלי עבודה עקב הרצון להישאר חטוב, אבל כשזה ישתנה אני יעבור לצד שלכם די מהר נראה לי ועד אז לא אתערב בשום דיון כזה כי זה גורם לויכוחים כל פעם מחדש
אז אפשר להשליך שתכניות כוח בלי לעלות באחוזי שומן בצורה דרסטית זה ביזבוז זמן? ובשביל לא לבזבז זמן עדיף לעשות את זה בדרך השנייה של היפרטרופיה קלאסית ...

עדיין תוכנית כוח תהיה יעילה יותר
כי העצימות שתעבוד בה גבוה יותר מתוכנית אחרת
אתה יכול להתקדם בה רק לאט

יש תוכניות כוח של התקדמות שבועית (טקסס, מדקאו) ואפילו חודשית (5/3/1, גן פנדלי)
תבחר לך אחת מתאימה, אתה יכול לעבור על הלוגים

אתה יכול לעשות גם HST

These are his previous PRs at a weight of 220:
Meet squat: 611, (622 got 2 reds, one depth and one politics)
Gym squat: 600 x 3 Both done in a single-ply Frantz suit.
Meet bench: 396 on an easy 3rd attempt after his foot slipped on the 2nd with that weight.
Meet deadlift: 633 on two separate occasions.
PR Total: 1643
Won the Greater Texas Classic at 198 in 1981.
Retired from PL competition in 1988.

אלו השיאים של ריפ.*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית