הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בשריר/רצועה מאחורי הברך

avivgn1

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני חושב שזה שריר ההמסטרינג ובכל פעם שאני הולך אני מרגיש את הכאב,לא נפוח או אדום אבל אני לא יכול ליישר את הרגל מרוב שזה כואב,זה החמיר רק אחרי שהלכתי קצת יותר מדי אתמול כנראה. יש מצב שזה קרע או מתיחה? איך מאבחנים ללא אורטופד? הוא בחופש לאחרי החג ואני אובד עצות

• פותח/ת השרשור
בחודשיים האחרונים בכל פעם שהלכתי 10 דקות כחימום בחדר הכושר הרגשתי את הכאב..אני לא יכול להצביע על אירוע נקודתי שפתאום הרגשתי את הכאב מתחיל. פשוט פתאום באחד מהחימומים..ומאז זה רק מחמיר,בתרגילי הכח לרגליים לא הרגשתי כלום וגם לא כאשר רכבתי על אופניים.

נפצעת פעם ? המסטרינג (קרע\מתיחה) זאת פציעה אקוטית. זה לא משהו שמתפתח לו לאט לאט,זה קורה ב"בום"...

• פותח/ת השרשור
מכירים פלסטר כזה ששמים על השריר? אז שמתי את זה לבינתיים זה ל-24 שעות. אפשר לומר שזה די שיפר את המצב אבל עדיין כואב. בינתיים מפסיק ריצות,אופניים וכל תרגיל התנגדות לרגליים.

יש למישהו הצעה איך לא לרדת במסת שריר ברגל ללא אימונים כשאני בתקופת חיטוב ואוכל בגרעון קלורי של 200 בערך ביום?

אתה רוצה לשמור על מסת שריר
עזוב מסת שריר
אתה רוצה להמשיך לחיות עם 200 קלוריות ביום ?
עריכה:
אני לא מבין איך זה יעבוד לך 200 קלוריות ביום ?
מה זה החרא הזה שדוחפים לילדים במוח כדי להרזות

---------- התגובה התווספה ב 02:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:17 ----------

מה השם משפחה שלך דניאל נראה לי אני מכיר אותך 🤪

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי נכון. אני בגרעון קלורי של 200 קלוריות ביום. אוכל בסביבות 1700-1750.
נא להירגע..

ותשובתך לשאלה היא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית