הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התכווצויות בשריר

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שמתי לב שזה קורה לי באופן קבוע לאחר אימון ממש אחרי שאני מאמן גב יד קדמית אז ממש אחרי האימון יש התכווצויות לא נעימות כאלה אפילו שאני מרים את היד קצת או אפילו מצב שקשה לי לצחצח שיינים חחח מרוב ההתכווצויות האלו וגם אחרי אימוני חזה אני מרגיש את זה בחזה אבל חשוב לציין שרק אחרי האימונים אני מרגיש את זה יום לאחר האימון זה כבר לא קורה לי השאלה ממה זה יכול לנבוע והאם זה טוב או רע ומה שווה לנסות לקחת אולי שזה יעזור מגנזיום ? אשמח לקבל טיפה דעות אם זה קרה פה לאנשים דברים דומים תודה מראש על העזרה!

**שאלתי פעמיים והמנהל ערך לי את ההודעה**

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שאתה אומר התכווצויות אתה מתכוון muscle twitches או התכווצות ללא שחרור? בכל מקרה אם זה ברמה שאתה לא יכול להרים ידיים או להחזיק דברים זה נשמע כאילו יכול להיות מאוד יש לך בעיה במאזן האלקטרוליטים בגוף(לא רק מגנזיום, גם סודיום ופוטסיום חשובים מאוד), תוודא שאתה שותה מספיק מים ותספור את כמות האלקטרוליטים שאתה צורך ביום ואם אתה רואה שאתה לא מגיע לרף המינימום(ואפשר לטעון גם שרף המינימום בעצמו ממש לא מספיק, במיוחד לגבי סודיום) אז תיסוף נשמע כמו פתרון קל.

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר התכווצויות אתה מתכוון muscle twitches או התכווצות ללא שחרור? בכל מקרה אם זה ברמה שאתה לא יכול להרים ידיים או להחזיק דברים זה נשמע כאילו יכול להיות מאוד יש לך בעיה במאזן האלקטרוליטים בגוף(לא רק מגנזיום, גם סודיום ופוטסיום חשובים מאוד), תוודא שאתה שותה מספיק מים ותספור את כמות האלקטרוליטים שאתה צורך ביום ואם אתה רואה שאתה לא מגיע לרף המינימום(ואפשר לטעון גם שרף המינימום בעצמו ממש לא מספיק, במיוחד לגבי סודיום) אז תיסוף נשמע כמו פתרון קל.
זה לא ברמה של התכווצות ללא שחרור פשוט הרבה פעמים התכווצות לשניה כזה אם מרים את היד לאחר אימון ידיים ויאז אחרי שניה משתחרר כאילו כמו פיקים כאלה ותנועות אחרי האימון שיש התכווצויות שונות ומציקות ממש לשניה ומפסיק עכשיו ממה זה יכול לנבוע מחוסר אלקטרוליטים כנראה אתה אומר ?

זה לא ברמה של התכווצות ללא שחרור פשוט הרבה פעמים התכווצות לשניה כזה אם מרים את היד לאחר אימון ידיים ויאז אחרי שניה משתחרר כאילו כמו פיקים כאלה ותנועות אחרי האימון שיש התכווצויות שונות ומציקות ממש לשניה ומפסיק עכשיו ממה זה יכול לנבוע מחוסר אלקטרוליטים כנראה אתה אומר ?
נשמע כמו טוויצים, לרוב באמת נגרם מבעית איזון אלקטרוליטים

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו טוויצים, לרוב באמת נגרם מבעית איזון אלקטרוליטים
עכשיו הבנתי שמומלץ לקחת מגנזיום בכמות של 400-500 מג השאלה שלי אם הכדורים הם 200 מג אז כדאי לפצל נגיד אחד בבוקר אחרי הארוחת בוקר ועוד אחד לפני שינה ?
עכשיו הבנתי שמומלץ לקחת מגנזיום בכמות של 400-500 מג השאלה שלי אם הכדורים הם 200 מג אז כדאי לפצל נגיד אחד בבוקר אחרי הארוחת בוקר ועוד אחד לפני שינה ?
כאילו הכוונה שלי זה לא באמת משנה מתי לצרוך את המגנזיום נכון כאילו זה משנה על בטן ריקה או לא ריקה או העיקר שאני יצרוך את זה ? נגיד בבוקר 200 ולפני שינה 200 אין בעיה עם זה נכון ? @kotzer אשמח על הדרך אם תוכל לענות מאוד יעזור תודה מראש !

כאילו הכוונה שלי זה לא באמת משנה מתי לצרוך את המגנזיום נכון כאילו זה משנה על בטן ריקה או לא ריקה או העיקר שאני יצרוך את זה ? נגיד בבוקר 200 ולפני שינה 200 אין בעיה עם זה נכון ? @kotzer אשמח על הדרך אם תוכל לענות מאוד יעזור תודה מראש !
?

• פותח/ת השרשור
אם זה מאוד מטריד אותך, לך לרופא.
לתייג את קוצר פעמיים לא יעזור.
לא מטריד אותי השאלה שלי מבחינת הצריכה של המגנזיום כי משום מה האשכול השני לא נותן לי להגיב שמה בכל מקרה השאלה שלי אם הטבליות הן 200 מג אז הבנתי שאפשר לפצל גם יש לי את האפשרות אז נגיד טבליה אחת בבוקר אחרי הארוחת בוקר והשניה לפני שינה כמה זמן לפני שינה שעה עד שעתיים כזה מספיק טוב ?

לא מטריד אותי השאלה שלי מבחינת הצריכה של המגנזיום כי משום מה האשכול השני לא נותן לי להגיב שמה בכל מקרה השאלה שלי אם הטבליות הן 200 מג אז הבנתי שאפשר לפצל גם יש לי את האפשרות אז נגיד טבליה אחת בבוקר אחרי הארוחת בוקר והשניה לפני שינה כמה זמן לפני שינה שעה עד שעתיים כזה מספיק טוב ?
קח את הטבליות איך שנוח לך. תפצל, קח בבת אחת, בוקר\ערב\לילה עם אוכל\בלי אוכל - זה לא משנה.

רק אל תצפה לתועלת בנוגע להתכווציות. בכלל לא בטוח שזה הגורם.
תזונה ותוספים - האם תיסוף מגנזיום עוזר במניעת התכווצויות שרירים?

*נערך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קח את הטבליות איך שנוח לך. תפצל, קח בבת אחת, בוקר\ערב - זה לא משנה.

רק אל תצפה לתועלת בנוגע להתכווציות. בכלל לא בטוח שזה הגורם.
תזונה ותוספים - האם תיסוף מגנזיום עוזר במניעת התכווצויות שרירים?
הבנתי אותך ומבחינת לפני שינה ראיתי פשוט שמומלץ שעה עד שעתיים לפני שינה זה משנה בכלל עם הארוחה בערב נגיד או על קיבה ריקה כי ראיתי כל מיני סוגיות בנוגע לזה אשמח לדעת ממך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית