הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין לבדיקה2

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0

לפי מה שאני מבין, אני לא נכנס מתחת למוט למצב של רבע פרונט סקוואט(כמו שאיגור אמר) , ואין "התפרצות" בחלק השני של התנועה.
מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקפוץ ותרקע עם הרגליים ברצפה ברגע שאתה מגיע לנקודה של סיום המשיכה, זה אמור לסדר את הבעיה.
סה"כ לא נוראי...

איך אתה אשכנזי????????????????????????????

• פותח/ת השרשור
🤘
תקפוץ ותרקע עם הרגליים ברצפה ברגע שאתה מגיע לנקודה של סיום המשיכה, זה אמור לסדר את הבעיה.
סה"כ לא נוראי...

איך אתה אשכנזי????????????????????????????

אני מושך נורמלי?
סבבה ננסה אימון הבא.

לא סתם אשכנזי!! רוסי!!

איפה אתה גר? איך קוראים להורים שלך? מה הספר ת.ז? תאריך לידה? מספר דרכון? מה אתה אוהב? כמה פעמים ביום אתה עושה מספר 2? כמה פעמים את מספר 1? מספר 3 יוצא לך לעתים קרובות?

סתם, סה"כ הפאוורקלין נראה טוב, תתרגל עוד טכניקה ותעבור על סירטונים והוא יהיה פיקס.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה גר? איך קוראים להורים שלך? מה הספר ת.ז? תאריך לידה? מספר דרכון? מה אתה אוהב? כמה פעמים ביום אתה עושה מספר 2? כמה פעמים את מספר 1? מספר 3 יוצא לך לעתים קרובות?

סתם, סה"כ הפאוורקלין נראה טוב, תתרגל עוד טכניקה ותעבור על סירטונים והוא יהיה פיקס.

סודוקו זה לחנונים:)

תודה.

סך הכל לא רע בכלל לפעם ראשונה (?)
כמה הערות:
1. מבט קדימה.
2. בסטארט חזה יותר החוצה גב יותר ישר.
3. לדעתי טוסיק טיפה יותר למטה.
4.בגלל שהסטארט גבוה מדיי כמעט ואין לך משיכה ראשונה וגם עם מה שיש הטוסיק עולה לפני הכתפיים, תקפיד שהם יעלו ביחד.
5. תחשוב על לסיים את המשיכה השנייה עד הסוף לסיים עם טרפזים למעלה ולעלות על קצות האצבעות ומשמה לפתוח לצדדים, לא ממליץ לך "לרקוע".

• פותח/ת השרשור
סך הכל לא רע בכלל לפעם ראשונה (?)
כמה הערות:
1. מבט קדימה.
2. בסטארט חזה יותר החוצה גב יותר ישר.
3. לדעתי טוסיק טיפה יותר למטה.
4.בגלל שהסטארט גבוה מדיי כמעט ואין לך משיכה ראשונה וגם עם מה שיש הטוסיק עולה לפני הכתפיים, תקפיד שהם יעלו ביחד.
5. תחשוב על לסיים את המשיכה השנייה עד הסוף לסיים עם טרפזים למעלה ולעלות על קצות האצבעות ומשמה לפתוח לצדדים, לא ממליץ לך "לרקוע".

תודה, עשיתי את זה לפני כמה חודשים(פעם פעמיים).
לקחתי לתשומת ליבי, בקשר לסטארט, השוקיים נוגעות במוט, הכתפיים מעבר למוט(שכמות מעל המוט) והגב בפשיטה, אלה 3 העקרונות שאני עובד לפיהם בסטאפ.
אצל כל אחד זה יראה טיפה שונה, תלוי במבנה הגוף.

הוא רוצה שתוריד את התחת בגלל שהמשקל קל, וזה יעזור לך להכנס למשיכה השנייה יותר טוב. גם לי זה עובד לא רע.
בקשר לרקיעה - זה סוג של דגש שיעזור לך להכנס מהר מתחת למוט.

הוא רוצה שתוריד את התחת בגלל שהמשקל קל, וזה יעזור לך להכנס למשיכה השנייה יותר טוב. גם לי זה עובד לא רע.
בקשר לרקיעה - זה סוג של דגש שיעזור לך להכנס מהר מתחת למוט.

מיותר וישריש תנועה לא נכונה. הוא אמור לעלות על קצות האצבעות ולפתוח לצדדים, לא יותר.

מיותר וישריש תנועה לא נכונה. הוא אמור לעלות על קצות האצבעות ולפתוח לצדדים, לא יותר.
כשחושבים על לעלות על קצות האצבעות זה גורם למשיכה השנייה להיות בלי פיצוץ. כשקופצים זה נותן בדיוק את הפיצוץ שצריך. הכוונה זה לא שיעשה כאן VERTICAL JUMP אלא שיחשוב על קפיצה ואז תהיה עלייה על קצות האצבעות.

בחיי, משקולנים זה העם הכי מפגר אחרי גמדים.

---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:02 ----------

תיקון - משקולנים ישראלים

xado_info_2006_06_04.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית