הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי התחלת מסה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אז אני מסיים עוד מעט חיטוב וחשבתי כבר להתקדם לפיצול של ABC לפני החיטוב הייתי גם בפיצול A B ואני מרגיש שעכשיו אני רוצה ומוכן כבר לעבור לפיצול ABC מה אתם אומרים ? ואיך לעשות את זה שאני עובר מחיטוב למסה מעלה בקלוריות כל שבוע 100-200 ?

מה המשקלי עבודה שלך?

בקשר למעבר בין חיטוב למסה זה שיקול שלך כמה לעשות את זה "מלוכלך", פלוס קלורי של 200-300 קלוריות יעלה אותך כנראה בקצב מספק.
(מה המשקל גוף?)

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה שלך?

בקשר למעבר בין חיטוב למסה זה שיקול שלך כמה לעשות את זה "מלוכלך", פלוס קלורי של 200-300 קלוריות יעלה אותך כנראה בקצב מספק.
(מה המשקל גוף?)
אני שוקל עכשיו 67.3
מה המשקלי עבודה שלך?

(מה המשקל גוף?)
משקלי עבודה ירדתי קצת בחיטוב ממש אבל בכללי אני עושה פירמידה בסקוואט אני מגיע עכשיו בסט האחרון 90 קילו סקוואט
בנצ אני גם עושה פירמידה עולה ובסט האחרון עושה 75 קילו
ודדליפט לא עושה כתפיים לחיצת דמבלים מגיע ל24 כל יד
מה המשקלי עבודה שלך?

(מה המשקל גוף?)
אני עכשיו על 2000 קלוריות בערך אז אם אני מתחיל מסה אני צריך לעלות בהדרגה כל שבוע פלוס 100-200 קלוריות עד שאני רואה שאני מתחיל לעלות

אני שוקל עכשיו 67.3

משקלי עבודה ירדתי קצת בחיטוב ממש אבל בכללי אני עושה פירמידה בסקוואט אני מגיע עכשיו בסט האחרון 90 קילו סקוואט
בנצ אני גם עושה פירמידה עולה ובסט האחרון עושה 75 קילו
ודדליפט לא עושה כתפיים לחיצת דמבלים מגיע ל24 כל יד

אני עכשיו על 2000 קלוריות בערך אז אם אני מתחיל מסה אני צריך לעלות בהדרגה כל שבוע פלוס 100-200 קלוריות עד שאני רואה שאני מתחיל לעלות
צריך לראות את התוכנית abc זה אותיות...

רק אגיד לך שתעבוד עם משקלים קבועים ופחות בפירמידות יהיה לך הרבה יותר קל להתקדם.

חוץ מזה צריך לראות את התוכנית עצמה כמו ש @Serg ציין.

• פותח/ת השרשור
רק אגיד לך שתעבוד עם משקלים קבועים ופחות בפירמידות יהיה לך הרבה יותר קל להתקדם.

חוץ מזה צריך לראות את התוכנית עצמה כמו ש @Serg ציין.
הייתי עובד עם משקלים קבועים פשוט אני שיניתי קצת את התוכניות לפירמידות עולות ואני עדיין שמרתי על המשקלים אתה אומר כדאי להמעיט בפירמידיות ולעבוד יותר עם המשקלים הקבועים נטו זה הכוונה שלך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית