הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב בהתאם לנתונים שלי

manotaur

משתמש מתחיל
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
היי,
עוד חודש אני חוזר מטיול של ארבעה חודשים מחו"ל. בגלל כל מני אילוצים לא אכלתי כמו שצריך אבל כן הקפדתי מדי פעם על אימונים. ככה שמשקלי העבודה נשארו אותו הדבר בערך.

אני שוקל 88 קילו והגובה שלי הוא 1.82.
אני מרגיש שיש לי עוד אזורים לגדול בהם ולהשתפר. אבל מצד שני אני פוחד שאני אעלה יותר בשומן מאשר בשריר במשקל גוף שלי ואולי עדיף לי לעשות חיטוב ואז מסה.
(אני לא כל כך שמן אבל עדין יש איפה להוריד שומן)

קודם כל, זה תלוי בך במה אתה אתה מעדיף לעשות בשלב זה.
אם אתה מבקש חוות דעת לגבי מה אנשים כאן חושבים שכדאי לך לעשות אתה צריך לצרף תמונה, כל מקרה לגופו (סטגדיש)

ברור לך שזה העדפה אישית, נכון?
זה לא העדפה אישית זה ראייה נכונה של פרופורציות בגוף,במידה והמטרה היא פיתוח גוף,יש גבול שצריך לעצור ולחתוך לחיטוב וההפך
היי,
עוד חודש אני חוזר מטיול של ארבעה חודשים מחו"ל. בגלל כל מני אילוצים לא אכלתי כמו שצריך אבל כן הקפדתי מדי פעם על אימונים. ככה שמשקלי העבודה נשארו אותו הדבר בערך.

אני שוקל 88 קילו והגובה שלי הוא 1.82.
אני מרגיש שיש לי עוד אזורים לגדול בהם ולהשתפר. אבל מצד שני אני פוחד שאני אעלה יותר בשומן מאשר בשריר במשקל גוף שלי ואולי עדיף לי לעשות חיטוב ואז מסה.
(אני לא כל כך שמן אבל עדין יש איפה להוריד שומן)
שלח תמונה רפויה פרונט ומהצד

אנשים שמבינים בפיתוח גוף שזה התחום שלהם
אם המטרה שלך הוא פיתוח גוף מקצועי.
אבל אם אתה כמוני שרק נהנה ממסה, ולעולם לא רוצה להתחטב, אין סיבה.
וכבה הגוף לעולם לא ישתבח
הגוף משתפר ממחזורים של מסה וחיטוב
אני מעדיף מחזורים של מסה ועצימות.
לדעתי זה משובח יותר.

אם המטרה שלך הוא פיתוח גוף מקצועי.
אבל אם אתה כמוני שרק נהנה ממסה, ולעולם לא רוצה להתחטב, אין סיבה.

אני מעדיף מחזורים של מסה ועצימות.
לדעתי זה משובח יותר.
זה לא שאני חושב שסרג' צודק אבל אין דבר כזה תמיד במסה.עכשיו אתה במסה אבל אם תעלה במשקל באופן קבוע יגיע השלב שתרצה לחטב.
לצורך הדיון כמה מ"ג העלתה בשנתיים שלוש האחרונות.

• פותח/ת השרשור
זה לא העדפה אישית זה ראייה נכונה של פרופורציות בגוף,במידה והמטרה היא פיתוח גוף,יש גבול שצריך לעצור ולחתוך לחיטוב וההפך

שלח תמונה רפויה פרונט ומהצד
קודם כל, זה תלוי בך במה אתה אתה מעדיף לעשות בשלב זה.
אם אתה מבקש חוות דעת לגבי מה אנשים כאן חושבים שכדאי לך לעשות אתה צריך לצרף תמונה, כל מקרה לגופו (סטגדיש)

WRIvMKS.jpg

dxpnemd.jpg

זה לא שאני חושב שסרג' צודק אבל אין דבר כזה תמיד במסה.עכשיו אתה במסה אבל אם תעלה במשקל באופן קבוע יגיע השלב שתרצה לחטב.
יש ויש. יש אנשים שירצו ליתחטב כשהם משמינים, ויש שלא ירצו.
לצורך הדיון כמה מ"ג העלתה בשנתיים שלוש האחרונות.
לפני שנתיים שקלתי 80 ק"ג. לפני 6 חודשים שקלתי 83 ק"ג, ולפני שבועיים שקלתי 86.9 ק"ג (אבל יש מצב שיכולתי לשקול 86 אם הייתי מתכונן לשקילה נכון, אבל זה לא עניין אותי).
אז יש לי התקדמות של כמעט 7 ק"ג בשנתיים. אבל לא עלית באחוזי שומן בכלל.

האמת שיש מצב שאתחטב במידה ואעלה מעל 90 ק"ג כי אני רוצה להיות בקטגוריה של עד 90 ק"ג.
וגם כששקלתי 83 לפני 6 חודשים עשיתי מעין חיטוב קטן כדי להיות מתחת ל 85 ק"ג.

אבל מעולם לא ספרתי קלוריות, אבל גם לא נראה לי שעברתי את ה 15% שומן כבר שנים. אני נע בין 13%-15% אני חושב. וזה נוח לי.
אם הייתי משמין בטירוף, כנראה הייתי מתחטב, אבל הרבה יותר קל לשלוט בעליה של שריר ללא שומן, מאשר להתנפח ואז להתחטב.

יש ויש. יש אנשים שירצו ליתחטב כשהם משמינים, ויש שלא ירצו.

לפני שנתיים שקלתי 80 ק"ג. לפני 6 חודשים שקלתי 83 ק"ג, ולפני שבועיים שקלתי 86.9 ק"ג (אבל יש מצב שיכולתי לשקול 86 אם הייתי מתכונן לשקילה נכון, אבל זה לא עניין אותי).
אז יש לי התקדמות של כמעט 7 ק"ג בשנתיים. אבל לא עלית באחוזי שומן בכלל.

האמת שיש מצב שאתחטב במידה ואעלה מעל 90 ק"ג כי אני רוצה להיות בקטגוריה של עד 90 ק"ג.
וגם כששקלתי 83 לפני 6 חודשים עשיתי מעין חיטוב קטן כדי להיות מתחת ל 85 ק"ג.

אבל מעולם לא ספרתי קלוריות, אבל גם לא נראה לי שעברתי את ה 15% שומן כבר שנים. אני נע בין 13%-15% אני חושב. וזה נוח לי.
אם הייתי משמין בטירוף, כנראה הייתי מתחטב, אבל הרבה יותר קל לשלוט בעליה של שריר ללא שומן, מאשר להתנפח ואז להתחטב.

אוקיי אז עשית מסה נקייה גם אם לא התכוונת לזה, אכן משהו לקנא בו סה"כ אבל שנתיים ו + 7 ק"ג זה לא ממש מסה לנצח כמו שאתה כותב. אם היית +100 ק"ג לא היית חושב כך, אני מאחל לך בהצלחה אבל כשאתה כותב לאנשים משתמע כאילו אתה במסה עשר שנים וזה קצת מטעה.
גבולי,זה לא שאתה שחיף שחייב מסה או עם א"ש גבוה מאוד שחייב חיטוב, אני הייתי הולך על מסה נקייה ואולי חיטוב אחכ.
בחירה שלך.

אתה בהתאם למטרות שלך
גם.
אוקיי אז עשית מסה נקייה גם אם לא התכוונת לזה, אכן משהו לקנא בו סה"כ אבל שנתיים ו + 7 ק"ג זה לא ממש מסה לנצח כמו שאתה כותב. אם היית +100 ק"ג לא היית חושב כך, אני מאחל לך בהצלחה אבל כשאתה כותב לאנשים משתמע כאילו אתה במסה עשר שנים וזה קצת מטעה.

גבולי,זה לא שאתה שחיף שחייב מסה או עם א"ש גבוה מאוד שחייב חיטוב, אני הייתי הולך על מסה נקייה ואולי חיטוב אחכ.
בחירה שלך.
חיטוב עד איוז שומן מאוד נמוך
חיטוב ללא ספק

אני תמיד במסה נקיה וכתבתי על התזונה שלי כאן ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
אני כותב תמיד מסה, כי אני שונא חיטוב והגבלה קלורית. אני מעדיף אימון שמקדם כוח על פני אימון שמנסה להפסיד כמה שפחות כוח תוך כדי הסבל של לרדת במשקל. אז כששואלים לדעתי, אני משתף.

והאמת שעזרתי לפאוורליפטרים וגם לאנשים שבכלל לא מתאמנים לרדת בקרוב ל 10 ק"ג בחודש בודד ללא ספירת קלוריות ותוך כדי התקדמות בכוח למי שמחפש.
הרעיון הוא לספק את החלבון הדרוש וכל המאקרו ומיקרו תזונה של הגוף, ולא שום דבר מעבר.

אני תמיד במסה נקיה וכתבתי על התזונה שלי כאן ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
אני כותב תמיד מסה, כי אני שונא חיטוב והגבלה קלורית. אני מעדיף אימון שמקדם כוח על פני אימון שמנסה להפסיד כמה שפחות כוח תוך כדי הסבל של לרדת במשקל. אז כששואלים לדעתי, אני משתף.

והאמת שעזרתי לפאוורליפטרים וגם לאנשים שבכלל לא מתאמנים לרדת בקרוב ל 10 ק"ג בחודש בודד ללא ספירת קלוריות ותוך כדי התקדמות בכוח למי שמחפש.
הרעיון הוא לספק את החלבון הדרוש וכל המאקרו ומיקרו תזונה של הגוף, ולא שום דבר מעבר.
הכל טוב, רק אתה צריך לתת יותר פרטים כדי לקבל הקשר, לא כל מי שמגיע לכאן עוקב אחרי כל מה שאתה עושה וכותב.

הכל טוב, רק אתה צריך לתת יותר פרטים כדי לקבל הקשר, לא כל מי שמגיע לכאן עוקב אחרי כל מה שאתה עושה וכותב.
הלואי ויכולתי לתת לכל שואל את כל דעותי על התזונה, אימונים ואורח חיים.
מה לעשות שכששולאים שאלה ספציפית של דעות, אני משתף את שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית