הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון עזרה

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
שלום מתאמן 4.5 שנים מטר 73 משקל 65
¹1 ,12 אחוז שומן.
רוצה להתחיל סייקל ראשון למסה ל3 חודשים
500 טסט
פרגניל
Pct-כלומיד טמוקספין

זה בסדר?

ושל איזה חברה עדיף רינו פארם או זנקו אלא הכיוונים היחידם שיש לי

והאם חייב / צריך , חומצה אצטית לפרגניל

הבנתי שהפרגניל לא שווה כלום בלי החומצה

נערך לאחרונה:
בן כמה אתה עכשיו?

הייתי ממליץ בשביל סייקל ראשון לעשות 300-400 בשבוע של טסט קצר ל8 שבועות. אתה תקבל המון ממינון כזה, כי זה פעם ראשונה. זה כמו אצל נרקומנים של מזריקים הרואין, עדיף להתחיל מקצת כי מפה זה רק יעלה ויעלה 🤣
כאשר מדובר על 8-10 שבועות סייקל בדרך כלל אין צורך להשתמש בפרגניל והתאוששות תהיה ממש טובה לאחר מכן.
טסט קצר יתן לך להתחיל pct ממש מהר ולא לשפוך את הגיינז שלך בשבועות ריקות. אם אתה פוחד מזריקות אז 6 שבועות אננטט ושבועיים אחרונים פרופינאט.חשוב לחכות לפחות 3.5 מחציות חיים של החומר שלך לפני שאתה מתחיל pct.
לדעתי אין צורך בשני תכשירים לpct, רק אחד יעשה את העבודה. יותר מידי אנטיאסטרוגניפ יקפיצו לך את LH גבוה מאוד , מה שיגרום לאשכים להיות פחות רגישים ויכול להאט התאוששות. אפשר אפילו להגיע לסירוס כימי עם מינון יתר שלהם.
מה שכן חסר לך זה AI בשביל להוריד ארונטיזציה של טסט לאסטרדיול. תקנה אנסטרזול או לטרוזול ותשתמש במהלך הסייקל, כדי למנוע תופעות לוואי כמו גינו ודיכוי ליבידו.

• פותח/ת השרשור
בן 22
אני מדבר על טסט על שמן
מזה אננט?
ולא הבנתי לגבי הpct, להתשמש רק בטוקספין?

ואמרו לי שאם אני לא לוקח פרגניל אז לקחת הארמידקס במקום הטמוקסיפן

נערך לאחרונה:
חבר,אתה ממש לא בעמדה להזריק לעצמך הורמונים.
נראה שאין לך ידע בנושא ואתה ממש לא מודע למה שהולך לקרות.

איך התאמנת עד עכשיו? תזונה?
מה המשקלי עבודה ?

100%

יש לך סלט בראש אחי. אל תקשיב לבחור גדול בחדר כושר, אם אתה רוצה לשמור על הבריאות שלך. יש המון מידע בפורום, פוסטים דומים מאוד עם אותם שאלות כמו שלך. אם משהו לא מובן , אתה מוזמן לשאול בכיף

חבר,אתה ממש לא בעמדה להזריק לעצמך הורמונים.

איך התאמנת עד עכשיו? תזונה?
מה המשקלי עבודה ?

כבר היה לי את הוויכוח הזה איתך אבל נפתח אותו שוב.
הבחור פה לא פתח אשכול האם כדאי לו או לא כדאי לו, הוא ביקש עזרה איך לעשות אז ואתה יכול לבחור אם אתה רוצה לעזור או לא ואם לא אז אל תגיב.

ברור שאין לו ידע בנושא אחרת הוא לא היה בא לפה לבקש עזרה...

לגבי משקלי עבודה למה אתה מכניס את זה לנושא כי אם אני לא טועה אתה בעצמך התחלת להזריק עם משקלים לא גבוהים

אן אתה בכל מקרה מתעקש להפציר בו לא להזריק אני כן יכול לקבל את זה שתמליץ לו להתאמן ולאכול כמו שצריך לפני (למרות שפה אנחנו נכנסים לסיפור אחר מי מבין מספיק כדי להגיד לו איך נכון להתאמן)
אין לך מה להגיב לחלק הזה של ההודעה כי זה לא קשור לנושא ובגדול רק בזה אני יכול להסכים איתך

לגבי משקלי עבודה למה אתה מכניס את זה לנושא כי אם אני לא טועה אתה בעצמך התחלת להזריק עם משקלים לא גבוהים
לחצתי 120x5. ממש לא משקל גבוה מדי או "שיא גנטי" אבל מספיק בשביל לדעת איך להתאמן ומה עובד לי טוב.

זה שאלה חשובה לשאול כי יש המון אנשים שלא יודעים להתאמן ומקווים שמחט בתחת תעשה את כל ההבדל
הבחור פה לא פתח אשכול האם כדאי לו או לא כדאי לו, הוא ביקש עזרה איך לעשות אז ואתה יכול לבחור אם אתה רוצה לעזור או לא ואם לא אז אל תגיב.
לא מעניין אותי מה הגישה שלך בנושא. אתה יכול לעודד את מי שאתה רוצה להזריק. אני לא בגישה כזאת.אם אני יכול למנוע מבן אדם לטעות,או לפחות להמתין עד שיצבור ידע,אני אעשה את זה
ברור שאין לו ידע בנושא אחרת הוא לא היה בא לפה לבקש עזרה...
האינטרנט לאט לאט עם השנים נהפך למקור ידע מטורף.
כל מה שתמצא בספרות מקצועית,מאמרים,והרצאות,תוכל למצוא באינטרנט ולהשכיל באותה מידה.
מי שמתכוון לתסף את עצמו בהורמונים כדי שיהיה לו לפחות הבנה בסיסית בגוף האדם,ביולוגיה,פיזיולוגיה וכו.
ככה שלפני שפותחים פוסט של "תעזרו לי בסייקל",מומלץ לקרוא קצת

עולם בו היו עונים לכל שאלה שיש לנו בצורה הזו מבלי להסביר / להבין מעבר, מסוכן..עולם מסוכן מאוד.

לחצתי 120x5. ממש לא משקל גבוה מדי או "שיא גנטי" אבל מספיק בשביל לדעת איך להתאמן ומה עובד לי טוב.
אז אם הוא לוחץ 90 ל5 אז סבבה שהוא יזריק?
כי לדעתי אתה תקבע משקל מספיק טוב כדי להתחיל להזריק בדיוק ככה שאתה תכנס אליו.
ללחוץ 120 על 100 מג זה רחוק מרמה גבוהה (לא שזה רמה נמוכה).
מה שכתבתי תקף גם לגבי לדעת להתאמן מבחינתך אתה יודע אם ניקח את אלחנן הוא יגיד לך שלא מספיק טוב
זה שאלה חשובה לשאול כי יש המון אנשים שלא יודעים להתאמן ומקווים שמחט בתחת תעשה את כל ההבדל
קודם כל מחט בתחת כן תעשה הבדל אני כן מקבל את זה שתגיד לו שצריך לאכול ולהתאמן טוב בשביל תוצאת מיטביות

מעניין אותי מה הגישה שלך בנושא. אתה יכול לעודד את מי שאתה רוצה להזריק. אני לא בגישה כזאת.אם אני יכול למנוע מבן אדם לטעות,או לפחות להמתין עד שיצבור ידע,אני אעשה את זה
אני לא מעודד אף אחד להזריק דווקא להפך

למה לא מנעת מעצמך לטעות?

האינטרנט לאט לאט עם השנים נהפך למקור ידע מטורף.
כל מה שתמצא בספרות מקצועית,מאמרים,והרצאות,תוכל למצוא באינטרנט ולהשכיל באותה מידה.
מי שמתכוון לתסף את עצמו בהורמונים כדי שיהיה לו לפחות הבנה בסיסית בגוף האדם,ביולוגיה,פיזיולוגיה וכו.
ככה שלפני שפותחים פוסט של "תעזרו לי בסייקל",מומלץ לקרוא קצת
זה פשוט לא נכון אני בספק שמתחרים שלוקחים חומרים יודעים מה זה עושה להם הם פשוט מקשיבים למישהו שיודע וזה מספיק כמו בהרבה תחומים אחרים לא צריך ללמוד כדי לעשות ככה גם באימונים אתה לא צריך לעשות קורס מאמנים לקרוא וללמוד כדי להתאמן מספיק ללכת למאמן טוב

בתור אחד שלא מזריק דווקא אם הייתי רוצה להזריק הייתי עושה את זה אחרי חודש חודשיים במכון (יש בסיס) נטו בשביל הקיצור דרך למה זה בעיה? (ציינתי את זה כי אז היית פוסל אותי)

ללחוץ 120 על 100 מג זה רחוק מרמה גבוהה (לא שזה רמה נמוכה).
שקלתי פחות מ90
בשביל הקיצור דרך למה זה בעיה? (ציינתי את זה כי אז היית פוסל אותי)
אוו .. פה האי הבנה בינינו.
העקרון שלי הוא לא ספציפית נגד מתאמן מתחיל שמרים מעט. זה יותר נגד בן אדם שלא מודע למה שהוא עושה לעצמו,לא מודע לתופעות לוואי,עלול לסבול מסירוס כימי או ג'ינו ולאחר תקופה ממושכת זה יכול להפוך לבעיה כרונית.
עקרונית,מי שמכיר טוב את גוף האדם,כימיה,אנטומיה וכו' יקבל ממני את ברכת הדרך בלי קשר לכמה זמן מתאמן רק שיכיר את התרופות ואת כל מה שנלווה.
זה פשוט לא נכון אני בספק שמתחרים שלוקחים חומרים יודעים מה זה עושה להם הם פשוט מקשיבים למישהו שיודע
מסכים חלקית,זה מתחבר קצת לדוגמה שהבאתי עכשיו.. אם יש בן אדם מומחה שמלווה אותך והוא באמת בקיא ואמין,אני מניח שזה בסדר.אני פשוט נוטה להאמין שלבחור שלנו כאן אין אנדוקרינולוג שהוא במקרה גם פיזיותרפיסט שיודע להתאים עבורו הכל ולהסיר לו דאגות מהראש

מתחרים שלוקחים חומרים יודעים מה זה עושה להם הם פשוט מקשיבים למישהו שיודע
זאת הנקודה. שאם מישהו באמת מתחרה, יהיה לו תמיכה מקצועית חזקה והוא לא יצטרך לשאול בפורום של חובבנים שאלות ממש בסיסיות.
הייתי עושה את זה אחרי חודש חודשיים במכון (יש בסיס) נטו בשביל הקיצור דרך למה זה בעיה
במצב הזה אתה מוזמן לבדוק את הנושא ברמה בסיסית, כדי לא לפגוע בעצמך. תוך ערב אחד של קריאה אתה תשיג ידע של כל ה"מומחים" של הפורום הזה, באמת זה ממש לא סיפור גדול בסופו של דבר.

שקלתי פחות מ90
אולי אתה לא זוכר טוב אבל אתה התחלת את הסייקל על משקל 97 עם 115-120 בנצ' ל5
לדעתי אם היית שואל מישהו והוא היה כותב לך שאלה הנתונים שלו היית אומר לו לא להזריק
אוו .. פה האי הבנה בינינו.

זאת הנקודה. שאם מישהו באמת מתחרה, יהיה לו תמיכה מקצועית חזקה והוא לא יצטרך לשאול בפורום של חובבנים שאלות ממש בסיסיות.

במצב הזה אתה מוזמן לבדוק את הנושא ברמה בסיסית, כדי לא לפגוע בעצמך. תוך ערב אחד של קריאה אתה תשיג ידע של כל ה"מומחים" של הפורום הזה, באמת זה ממש לא סיפור גדול בסופו של דבר.

אוקיי לפחות עכשיו אני יודע על מה אי ההסכמה העיקרית שלנו, אם ככה אשאל אותכם למה הפורום הזה?

אולי אתה לא זוכר טוב אבל אתה התחלת את הסייקל על משקל 97 עם 115-120 בנצ' ל5
לדעתי אם היית שואל מישהו והוא היה כותב לך שאלה הנתונים שלו היית אומר לו לא להזריק
אני זוכר מצויין,
הנתונים שאתה מביא עכשיו זה סייקל חזרה לעניינים אחרי שבירת אצבעות ופריקת ברך
אם היית שואל מישהו והוא היה כותב לך שאלה הנתונים שלו היית אומר לו לא
אם הוא היה יודע מה שאני יודע,שיכניס לגוף שלו מה שהוא רוצה

ב. למה הפורום הזה נועד?
לשתף,להתייעץ,תמונות,חוות דעת וכו'
בטח שלא נועד להכווין או להמליץ לאנשים להזריק.
יש המון המון המון מידע על אנטומיה וסטרואידים בפורום הזה. אני בעצמי כתבתי המון מאמרים כאן.
לא חסר מקורות ידע.רק צריך לא להתעצל וללמוד קצת

לשתף,להתייעץ,תמונות,חוות דעת וכו'
בטח שלא נועד להכווין או להמליץ לאנשים להזריק.
יש המון המון המון מידע על אנטומיה וסטרואידים בפורום הזה. אני בעצמי כתבתי המון מאמרים כאן.
לא חסר מקורות ידע.רק צריך לא להתעצל וללמוד קצת
הוא לא ביקש המלצה האם להזריק או לא הוא שאל איך זה הכוונה לא?
או שכל אחד שרוצה עזרה פה צריך לכתוב "כבר החלטתי להזריק ולא משנה מה תגידו לי אני עומד להזריק אז תגידו לי איך להזריק נכון"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית