הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל ראשון עזרה

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
שלום מתאמן 4.5 שנים מטר 73 משקל 65
¹1 ,12 אחוז שומן.
רוצה להתחיל סייקל ראשון למסה ל3 חודשים
500 טסט
פרגניל
Pct-כלומיד טמוקספין

זה בסדר?

ושל איזה חברה עדיף רינו פארם או זנקו אלא הכיוונים היחידם שיש לי

והאם חייב / צריך , חומצה אצטית לפרגניל

הבנתי שהפרגניל לא שווה כלום בלי החומצה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ולאיזה איש מקצוע ללכת??
אחד אמר לי קח טסט 500 , 5 דולבינון, ופרגניל וניקוי.
אחד אמר לי קח טסט 3 , 3 דולבינון, וניקוי
(מדבר על אנשי מקצוע שפניתי אליהם)

ואז שאלתי את דני קטגוניבץ משהו כזה,באינסטגרם על סייקל ראשון.
אמר לי קח רק טסט 500 פרגניל וארמידקס.
ואם אני לוקח פרגניל ,אז טמוקסיפן במקום הארמידקס.
אבל אמר שפרגניל לקחת רק עם מים בקטוריסטים וחומצה אצטית, וחייב חומצה אצטית אם אין אז הפרגניל לא שווה כלום .

זה הבחור הגדול שאתה מדבר עליו שאמר לי על החומצה ילד

( והבנאדם שאני יקנה ממנו את החומרים יעשה לי תפריט תזונה ולייוי לסייקל) הקטע שאני לא יודע איזה סייקל לעשות

ואמרתי לך כבר,מאז שהתחלתי להתאמן, 4 שנים כבר, תמיד ההיתי על תפריטים מסודרים למסה לפי המשקל שהתחלתי בו את המסה, ותוכניות אימונים למסה מסודרות שתמיד עליתי משקלי עבודה.
ובחיטובים תמיד ההיתי הולך לאנשי מקצוע בתשלום.
ישלי מספיק ידע בסיסי בתזונה ואימונים.
תפסיק לזיין לי בשכל על זה.

קיצור אז מה לעזאזל לעשות.

וקראתי כבר את ה אשכולות ששמת

לפי הם הבנתי לקחת טסט 500 3 חודשים,
פרגניל
קלומיד וטמוקספין.

שבטח זה לא נכון?..

נערך לאחרונה:
ולאיזה איש מקצוע ללכת??

ועם אני לוקח פרגניל ,אז טמוקסיפן במקום הארמידקס.
אבל אמר שפרגניל לקחת רק עם מים בקטוריסטים וחומצה אצטית, וחייב חומצה אצטית אם אין אז הפרגניל לא שווה כלום .
אם אתה בכל זאת מתכוון להזריק ולא משנה מה נגיד לך
לך ל @Mike
תשלם לו כמה ג'ובות, תעשה מה שהוא אומר.

נערך לאחרונה:
ולאיזה איש מקצוע ללכת??

ואם אני לוקח פרגניל ,אז טמוקסיפן במקום הארמידקס.
פרנגיל תיקח רק אם אתה רוצה להביא ילדים במהלך הסייקל (אני לא הייתי עושה את זה) אחרת אין סיבה לקחת בסייקל ראשון שאמור להיות פשוט

• פותח/ת השרשור
פרנגיל תיקח רק אם אתה רוצה להביא ילדים במהלך הסייקל (אני לא הייתי עושה את זה) אחרת אין סיבה לקחת בסייקל ראשון שאמור להיות פשוט

אוקי אז לא צריך פרגניל בדוק???..
לקחת ארמידקס כדור ביום של זריקה, במקום??
כל אחד אומר לי משהו אחר זה משגע אותי..

אולי תפנו אותי לאיש מקצוע בצפון שיבנה לי סייקל תפריט תזונה מותאם לסייקל, וגם אני יקנה ממנו תחומרים..

וביררתי על טסט שרציתי לקנות, כן זה אננט
אם אתה בכל זאת מתכוון להזריק ולא משנה מה נגיד לך
לך ל @Mike
תשלם לו כמה ג'ובות, תעשה מה שהוא אומר.

מספר פלאפון בבקשה..
ואיפה הוא נמצא

אוקי אז לא צריך פרגניל בדוק???..
לקחת ארמידקס כדור ביום של זריקה, במקום??
כל אחד אומר לי משהו אחר זה משגע אותי..

אולי תפנו אותי לאיש מקצוע בצפון שיבנה לי סייקל תפריט תזונה מותאם לסייקל, וגם אני יקנה ממנו תחומרים..

וביררתי על טסט שרציתי לקנות, כן זה אננט
אסור לפי חוקי הפורום לספק מידע כלשהו על מכירת חומרים לא חוקיים.
חוץ מזה יש לך אשכול שלם שמפרט מה צריך לעשות בפעם הראשונה למה שלא תקרא אותו?

• פותח/ת השרשור
אסור לפי חוקי הפורום לספק מידע כלשהו על מכירת חומרים לא חוקיים.
חוץ מזה יש לך אשכול שלם שמפרט מה צריך לעשות בפעם הראשונה למה שלא תקרא אותו?
רשמתי כבר שקראתי ולפי מה שהיה רשום הבנתי שצריך
טסט אננט 500
פרגניל
טמוקספין וקלומיד

מה שפרנגיל עושה הוא בעצם שולח אות לביצים להתחיל לעבוד כי בזמן סייקל האות הטבעי של הגוף לא עובד, אבל למה שתרצה שהם יעבדו בזמן הסייקל.. מבין?

שלושתנו טענו "לא מספיק בקיא בחומר"
תגובה לפני האחרונה סותרת אותך (את הטענה הוא לא בקיא מספיק אני יכול לקבל בתכנים מסויימים)

וגם אתה סותר את עצמך כי למה אתה שואל על משקל גוף ועבודה?

המאמן שלי בדק אותי עם קליפר (מקצוען אמיתי ומודד מדויק).
וכך זה גם נראה על פי הערכת אחוזי שומן בתמונות.
כן כי ידוע כמה מדוייק קליפטר תכתוב רנדום נאמבר בגוגל תבחר בין 15 ל35 וכנראה יצא לך קרוב יותר

כתבת שאני מזריק. טבעי= לא מזריק. מה קשה פה להבין?
טבעי זה מישהו שאף פעם לא נשתמש בחומרים נראה לי אתה קצת לא בקיא בחומר

ואם תרצה להתייחס אליי כמזריק למרות שלא הזרקתי הרבה זמן אז לך על הבנץ' שהיה לי בזמנו. מדובר על 155 קילו ל5 חזרות לפחות.
עכשיו אני די בטוח שאתה לא בקיא בחומר

צודק, זאת הגישה. הוא לא מוכן מספיק להזריק והוא לא טוב מספיק. לא צבר מספיק כוח, שריר, ניסיון וידע. הוא בהחלט לא טוב מספיק כדי להזריק (מקווה שיצאתי ברור).
אוקי רק מי אתה שאתה מחליט מה זה מספיק שריר כוח ניסיון וידע ואיך אתה מחליט את זה(ניחוש שלי אתה מחליט את זה ככה שאתה תכנס להגדרה)?
ואם הוא לא מעוניין להתחרות ורק לקצר דרך אז אסור?

אלא אם כן תרצה לטעון שהכוונה "לא טוב מספיק" זה "הוא טיפש מדי" או משהו בסגנון ואז יהיה ברור שאתה סתם מבלבל את השכל כי אף אחד לא התייחס אליו כך.
ל א טוען את זה
תשלם לו כמה ג'ובות
מייק לא ימליץ למישהו איך לקחת חומרים זה עבירה על החוק

• פותח/ת השרשור
מה שפרנגיל עושה הוא בעצם שולח אות לביצים להתחיל לעבוד כי בזמן סייקל האות הטבעי של הגוף לא עובד, אבל למה שתרצה שהם יעבדו בזמן הסייקל.. מבין?

אז למה רשום לקחת
לא מבין למה כל פעם אתם אומרים לי משהו אחר

פה רשום לקחת כל מה שאמרתיQ&A חומרים אנבוליים

טסט אננט 500
קלומיד ומוקסיפן (רשום שחייב את שתיהם)
ופרגניל
עזרה מקצועית בבניית סייקל ולווי במהלכו מתאמנים מקבלים כמובן אצל אנשי מקצוע בתחום תמורת תשלום. אני לא מקצועי ולא רופא אנדו ,אבל יכול לתת לך בסיס מסוים כדי שלא תפגע בעצמך בגלל אמירות של טמבלים. הדברים האלו נכתבו כבר אין ספור פעמים בהרחבה ולכן אולי תשקיע שעה מזמנך ותעבור על הפוסטים שצרפנו לך פה למלה

99% מהטסט בשוק מומס בשמן, השאלה איזה תוסף חיברו לטסטוסטרון. מכיוון שאתה לא רוצה להזריק לעצמך פעמיים ביום, פיתחו נגזרות של טסטוסטרון עם חומר שהוא מעכב את שחרור שלו לדם. אתה מזריק לשריר בתוסיק וככל שאותו התוסף יותר גדול ,ככה הטסט משתחרר לאורך יותר זמן.
הכי נפוץ בשוק אצלינו זה testosterone enanthate , רופאים לרוב רושמים אותו גם בשביל TRT לאנשים עם מחסור בטסט. לאננטט מחצית חיים של שבוע, כלומר שבוע אחרי שהזרקת הוא יגיע ל50% מכמות התחלתית (זאת נקודה סופר חשובה לתכנון הסייקל וpct). אסתר נוסף זה testosterone propionate שהוא בעל מחצית חיים של יומיים. לאננטט קוראים בדרך כלל טסט ארוך ולפרופיאנאט טסט קצר, בנוסף יש עוד שלל נגזרות- סופר ארוכים,סופר קצרים, בינוניים.

בסייקל שהוא קצר יחסית ובלי שילוב של הרבה חומרים בדרך כלל אין צורך 2 תרופות בPCT. צריך להבין של טמוקסיפן וכלומיפן אלו תרופות מרשם עם השפעה על הרבה מערכות ועם תופעות לוואי לא נעימות לפעמים.

מי שאמר לך דבר כזה, לא מבין כלום כנראה. אין פה שום הגיון.

סייקל ראשון צריך להיות רק עם טסטוסטרון במינון בין 250-500 בשבוע, סך הכל 6-10 שבועות. מכיוון שטסטוסטרון בגוף האדם הופך לאסטרדיול, ובסייקל יש לנו עודף עצום שלו, אנחנו נקח חומר שמעכב את הפיכת טסט לאסטרדיול - ארימידקס( אנסטרזול). מינון אמור להיות מותאם אישית אחרי בדיקת דם פרטני לכך מתאמן. בגסות זה חצי כדור עד כדור פעמיים בשבוע (בבן אדם ממוצע). כך אנחנו נעלה כמות טסט, נוריד אסטרדיול ונמנע מתופעות לוואי כמו גינו.
בסייקל קצר יחסית (עד 3 חודשים) ולמתאמנים צעירים (עד גיל 30-35) אין צורך הכרחי להשתמש בפרגניל (הוא פשוט פועל על אשכים ובצורה מלאכותית מעודד תאים שלהם). בכל מקרה בפרגניל אסור להשתמש בPCT, הוא לא נותן לגוף להתאושש.
סייקל ראשון עדיף לעשות עם טסט קצר - מכיוון שהוא יוצא מהר מהדם. אז אם מופיעה בעיה כלשהו מהר מאוד אפשר לסיים את הסייקל. בכל מקרה אחרי זריקה אחרונה צריך לחכות 3-4 מחציות חיים לפני שאתה מתחיל pct כלומר זה שבוע במקרה של טסט קצר ועד 3 שבועות במקרה שח טסט ארוך.
אחרי שכל הטסט החיצוני יצא מהדם/שריר אפשר להתחיל בתרפיה. כמובן שאין סיבה להשתמש בטמוקסיפן במהלך סייקל בכל מקרה.
חשוב מאוד לעשות בדיקות דם של הורמוני מין ותפקודי כבד לפני הסייקל וגם לאחר סיום pct.
אם משהו לא ברור אתה מוזמן לשאול.

אני גם לא מבין @drhjnk מנסה להוכיח,אולי אתה סתם בא להטריל. לא משנה איזה דוגמאות או השוואות תביא , זה לא רלוונטי. אף אחד לא חייב פה לאף אחד כלום. @frozen יכול לשאול על משקלי עבודה ולא לעזור בבניית סייקל למי שלא עשה בנצ׳ 150 (או כל ערך אחר) כי זה מה שבא לו. אין פה רופאי אנדו שמשלמים להם כדי לעזור פה בפורום. אז לדעתי אי אפשר לבוא לאף אחד בטענות. צריך לשאול שאלות, לקחת
בערבון מוגבל את התשובות , לקרוא, להשכיל ולהחליט איך להשתמש בחומרים בעצמך. אם הדרך הזאת לא מתאימה אפשר לפנות לבעלי מקצוע.

יכול לירשום לי בנייה מסודרות.
כאילו רשימה כזאת אחד מתחת לשני כדי שיהיה לי מובן יותר ומדויק יותר

כן כי ידוע כמה מדוייק קליפטר תכתוב רנדום נאמבר בגוגל תבחר בין 15 ל35 וכנראה יצא לך קרוב יותר
לא נכון. מייק כתב על זה במאמר בקילוגרם לגבי אחוזי שומן שקליפר יכול להוות מדיד אמין יחסית עם מודד מדויק.
טבעי זה מישהו שאף פעם לא נשתמש בחומרים נראה לי אתה קצת לא בקיא בחומר
אני חושש שאינך מבין מה עושה את האדם טבעי ומה לא. אם אני לוקח קלן/ רטלין/ אפדרין אני נחשב לא טבעי? בטח שלא. לא טבעי אומר שאתה משחק עם ההורמונים בגוף שלך. אתה מזריק טסט - ייצור הטסט הטבעי מפסיק והטסט שאתה מזריק הוא היחיד שאתה מקבל בכל תקופת הסייקל. אם אני לא מזריק כבר שלוש וחצי שנים, ובהנחה ולא הזרקתי לטווח הארוך או שהזרקתי כמו אידיוט, אז רמות הטסט חוזרות לנורמה, והגוף מייצר טסט באופן טבעי. אני לא מכניס לגוף שלי הורמונים ממקור חיצוני= אני טבעי.
עכשיו אני די בטוח שאתה לא בקיא בחומר
אתה כתבת שאני מזריק. כשכתבתי לך שאני כבר לא מזריק שלוש וחצי שנים, טענת שאני לא נחשב טבעי וניסית להשוות את הבנץ' שלי לבנץ' של פותח האשכול. שאם הבנץ' שלנו זהה (מה שלא נכון) הוא יכול להזריק כמוני. אבל האמת היא שהבנץ' שלי גבוה משלו, הסקוואט והדדליפט גבוהים משלו, מסת השריר שלו נמוכה משלי, וגם אין לו מספיק ידע בבסיס בתזונה ואימונים, אז בסטרואידים זה רק עלול לפגוע בו.
הנקודה שלי היא, שאם אתה מנסה לטעון שזה שהזרקתי בעבר זה לא משנה אם עכשיו אני לא כי הבנץ' שלנו זהה (שטויות) ואתה מתייחס אליי כמוזרק אז לך לבנץ' שעשיתי בזמנו, על מ"ג נמוך יותר משמעותית משאני עכשיו, ותשווה.
אני לא בקיא בחומר? אתה טוען שאדם שגובהו 1.73 ומשקלו 65 עם חוסר ידע בסיסי בתזונה, אימונים וחומרים נמצא במצב של להזריק כי הבנץ' שלו 100 וקצת. אתה טוען טענות נחרצות על קליפר וכמה שהוא לא מדויק עם האפס ניסיון וידע שלך לגבי אחוזי שומן, ומרצה לי פה על נושאים שאין לך מושג בהם כלל.
אוקי רק מי אתה שאתה מחליט מה זה מספיק שריר כוח ניסיון וידע ואיך אתה מחליט את זה(ניחוש שלי אתה מחליט את זה ככה שאתה תכנס להגדרה)?
ואם הוא לא מעוניין להתחרות ורק לקצר דרך אז אסור?
אני? מי אני בכלל? מישהו על משקל גוף 65 וגובה 1.73 לא נמצא במצב של להזריק, זה ברור. הוא יכול לגדול באופן טבעי הרבה מאוד גם בלי זה. תוסיף את זה לעובדה שאין לו ידע בסיסי בתזונה אימונים וחומרים, והוא מאמין שיכול לגדול אך ורק עם חומרים.
חוסר הידע שלך מדבר כאן. "ואם הוא לא מעוניין להתחרות ורק לקצר דרך אז אסור?" - אתה לא יכול לקצר דרך בלי לדעת את הבסיס. הוא לא מצליח לגדול טבעי, סטרואידים לא יועילו הרבה. לסטרואידים נכנסים כאשר אתה מתאמן כמה שנים, עם מסת שריר רצינית וכוח גדול. אף אדם שמבין בחומרים לא ימליץ לבחור ששוקל 65 על 1.73 להזריק, בטח ובטח כשאין לו ידע בסיסי בתזונה ואימונים.
סטרואידים עוזרים מאוד, רק אם אתה יודע עושה באמת מה את שצריך. מתאמן שלא מצליח להתקדם בצורה הזו באופן טבעי, סטרואידים לא ישנו הרבה.
ואיפה ראית שכתבתי שאני ממליץ למתחרים לקחת חומרים, או שאני ממליץ בכלל? ושוב פעם, אני טבעי שלוש וחצי שנים.
מייק לא ימליץ למישהו איך לקחת חומרים זה עבירה על החוק
מייק יעשה את מה שעושים פה, רק באופן מקצועי יותר, מבוקר ועם מעקב. מייק לא ממליץ לאף אחד ליטול חומרים, אבל אם מישהו כבר מחליט לקחת והוא לא יודע מה ומי אז מייק יעזור לו. בדיוק כמו שמישהו פותח אשכול לגבי הסייקל שהוא מתכנן להריץ ומקבל הערות מה להשאיר מה להוריד זו לא עבירה על החוק, כך גם מייק לא עובר על החוק.
פותח האשכול - יש לציין שכל מה שכתבתי לגביך לא נובע מזלזול כלל, אלא מדאגה.

• פותח/ת השרשור
לא נכון. מייק כתב על זה במאמר בקילוגרם לגבי אחוזי שומן שקליפר יכול להוות מדיד אמין יחסית עם מודד מדויק.

אני חושש שאינך מבין מה עושה את האדם טבעי ומה לא. אם אני לוקח קלן/ רטלין/ אפדרין אני נחשב לא טבעי? בטח שלא. לא טבעי אומר שאתה משחק עם ההורמונים בגוף שלך. אתה מזריק טסט - ייצור הטסט הטבעי מפסיק והטסט שאתה מזריק הוא היחיד שאתה מקבל בכל תקופת הסייקל. אם אני לא מזריק כבר שלוש וחצי שנים, ובהנחה ולא הזרקתי לטווח הארוך או שהזרקתי כמו אידיוט, אז רמות הטסט חוזרות לנורמה, והגוף מייצר טסט באופן טבעי. אני לא מכניס לגוף שלי הורמונים ממקור חיצוני= אני טבעי.

אתה כתבת שאני מזריק. כשכתבתי לך שאני כבר לא מזריק שלוש וחצי שנים, טענת שאני לא נחשב טבעי וניסית להשוות את הבנץ' שלי לבנץ' של פותח האשכול. שאם הבנץ' שלנו זהה (מה שלא נכון) הוא יכול להזריק כמוני. אבל האמת היא שהבנץ' שלי גבוה משלו, הסקוואט והדדליפט גבוהים משלו, מסת השריר שלו נמוכה משלי, וגם אין לו מספיק ידע בבסיס בתזונה ואימונים, אז בסטרואידים זה רק עלול לפגוע בו.
הנקודה שלי היא, שאם אתה מנסה לטעון שזה שהזרקתי בעבר זה לא משנה אם עכשיו אני לא כי הבנץ' שלנו זהה (שטויות) ואתה מתייחס אליי כמוזרק אז לך לבנץ' שעשיתי בזמנו, על מ"ג נמוך יותר משמעותית משאני עכשיו, ותשווה.
אני לא בקיא בחומר? אתה טוען שאדם שגובהו 1.73 ומשקלו 65 עם חוסר ידע בסיסי בתזונה, אימונים וחומרים נמצא במצב של להזריק כי הבנץ' שלו 100 וקצת. אתה טוען טענות נחרצות על קליפר וכמה שהוא לא מדויק עם האפס ניסיון וידע שלך לגבי אחוזי שומן, ומרצה לי פה על נושאים שאין לך מושג בהם כלל.

אני? מי אני בכלל? מישהו על משקל גוף 65 וגובה 1.73 לא נמצא במצב של להזריק, זה ברור. הוא יכול לגדול באופן טבעי הרבה מאוד גם בלי זה. תוסיף את זה לעובדה שאין לו ידע בסיסי בתזונה אימונים וחומרים, והוא מאמין שיכול לגדול אך ורק עם חומרים.
חוסר הידע שלך מדבר כאן. "ואם הוא לא מעוניין להתחרות ורק לקצר דרך אז אסור?" - אתה לא יכול לקצר דרך בלי לדעת את הבסיס. הוא לא מצליח לגדול טבעי, סטרואידים לא יועילו הרבה. לסטרואידים נכנסים כאשר אתה מתאמן כמה שנים, עם מסת שריר רצינית וכוח גדול. אף אדם שמבין בחומרים לא ימליץ לבחור ששוקל 65 על 1.73 להזריק, בטח ובטח כשאין לו ידע בסיסי בתזונה ואימונים.
סטרואידים עוזרים מאוד, רק אם אתה יודע עושה באמת מה את שצריך. מתאמן שלא מצליח להתקדם בצורה הזו באופן טבעי, סטרואידים לא ישנו הרבה.
ואיפה ראית שכתבתי שאני ממליץ למתחרים לקחת חומרים, או שאני ממליץ בכלל? ושוב פעם, אני טבעי שלוש וחצי שנים.

מייק יעשה את מה שעושים פה, רק באופן מקצועי יותר, מבוקר ועם מעקב. מייק לא ממליץ לאף אחד ליטול חומרים, אבל אם מישהו כבר מחליט לקחת והוא לא יודע מה ומי אז מייק יעזור לו. בדיוק כמו שמישהו פותח אשכול לגבי הסייקל שהוא מתכנן להריץ ומקבל הערות מה להשאיר מה להוריד זו לא עבירה על החוק, כך גם מייק לא עובר על החוק.
פותח האשכול - יש לציין שכל מה שכתבתי לגביך לא נובע מזלזול כלל, אלא מדאגה.

ישלי ידע בסיסי. ולא אמרתי מה שאמרת.
משקלי 65 , כי אני על אחוז שומן נמוך.
אם ההיתי 90 קילו אבל אחוז גבוהה שומן גם ההית*
מזיין תשכל ככה.
יאלה שתוק כבר עשה טובה
אמרתי לך כבר עשיתי מסה שנה בהתחלה מ60 ל78
ואז אחרי חיטוב.
מסה שנה וחצי מ62 ל90 קילו
אני 65 אחרי החיטוב
אני עולה מסה אבל קצת מידי

אם ההיתי 90 קילו אבל אחוז גבוהה שומן גם ההיתי מזיין תשכל ככה.
יאלה שתוק כבר עשה טובה
אחלה גבר אתה.
אני לא חושב שמייק מתעסק בזה..
אני יודע שמישל כן
אני חושב שמייק כתב שבייעוץ אישי הוא מקבל אליו מוזרקים, אבל לא מספק להם חומרים או משהו בסגנון.

• פותח/ת השרשור
מייק מנהל האתר.
שלח לו הודעה בפייסבוק או משהו תשאיר מספר הוא בטח יחזור אליך כבר
Mike Bikov

תודה
אם ההיתי 90 קילו אבל אחוז גבוהה שומן גם ההית*
מזיין תשכל ככה.
יאלה שתוק כבר עשה טובה
אמרתי לך כבר עשיתי מסה שנה בהתחלה מ60 ל78
ואז אחרי חיטוב.
מסה שנה וחצי מ62 ל90 קילו
אני 65 אחרי החיטוב
אני עולה מסה אבל קצת מידי
.***

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית