הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון עזרה

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
שלום מתאמן 4.5 שנים מטר 73 משקל 65
¹1 ,12 אחוז שומן.
רוצה להתחיל סייקל ראשון למסה ל3 חודשים
500 טסט
פרגניל
Pct-כלומיד טמוקספין

זה בסדר?

ושל איזה חברה עדיף רינו פארם או זנקו אלא הכיוונים היחידם שיש לי

והאם חייב / צריך , חומצה אצטית לפרגניל

הבנתי שהפרגניל לא שווה כלום בלי החומצה

נערך לאחרונה:
ב. למה הפורום הזה נועד?
אני חושב שרשום די ברור - סטרואידים ותרופות.
אם הבחור היה עובר על פוסט שנעוץ
המדריך למתחילים, כל מה שרציתם לדעת על מנת לחשוב על שימוש באנאבולים - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
הוא היה שואל שאלות לגמרי אחרות ואני בטוח שכולם היו שמחים לעזור בכל מה שחפץ.
מכיוון שאתה לא מבין בתחום, אני אנסה להדגים. אם תגיע לפורום של חקר ימי ותשאל מה הבדל בין ים הכנרת וים סוף, כנראה זה יראה מגוחך ולא תקבל תשובות מעמיקות ורציניות.

גובה 1.73
משקל גוף 65
מתאמן 4 וחצי שנים.
הבעיה היא בתזונה.
תשמע יש מצב שהוא פריק כמו @Gnfit כי זה בערך הנתונים שלו..(כנראה שזה לא המצב אבל אני לא ממהר לשפוט בלי תמונה)

תשמע יש מצב שהוא פריק כמו @Gnfit כי זה בערך הנתונים שלו..(כנראה שזה לא המצב אבל אני לא ממהר לשפוט בלי תמונה)
@Gnfit נמוך ועל אחוז שומן חד ספרתי, ושוקל יותר מהגובה שלו.
מה שיפה אצלו, זה שאין לו איזה מסת שריר מטורפת, אבל החיטוב הפסיכי שלו גורם לזה להיראות כך

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד על תזונה בערך מאז שהתאמנתי במבחינת חלבון פי 1.5, 2 ממשקל הגוף ו5 ארוחות ביום.
ההיתי תמיד עושה מסה לבד שנה שנה וחצי.
ואז חיטוב אצל מאמן.
בתחילת הדרך ההיתי משקל 60 לא יודע כמה אחוז שומן.
עשיתי מסה שנה הגעתי למשקל 78 עם 23 אחוז שומן ואז ירדתי בחיטוב של 4,5 חודשים ל61 קילו עם 10 אחוז שומן בערך.
במסה הבאה עשיתי שנה וחצי מסה עליתי ל90 קילו ממשקל 61 אבל לאחוז שומן ממש גבוהה 30 בערך,. אחרי חיטוב של חצי שנה + אני משקל 65 עם ¹1 ,12 אחוז.
עכשיו רוצה להתחיל מסה עם טסט כי נמאס לי לקרוע תתחת 4,4.5 שנים ולהקפיד על אימונים מסודרים משקלי עבודה ארוחות מסודרות וחלבון בסוף יום שבסוף אין שינוי משמעותי.
אני סכ רוצה לדעת איך עושים סייקל ראשון נכון וזהיר עם אפקת המרב ממנו ושיהיה בצורה מסודרת בבקשה כי אני לא מבין ככה

ו"הבחור הגדול במכון" אני בטוח שכולם מכירים אותו. הוא המליץ לי על הסייקל שרשמתי. ואמר לי שבלי חומצה אצטית אין טעם בפרגניל. ואם אני לא לוקח פרגניל אז לקחת הארמידקס.

ואם אני כן לוקח פרגניל לקחת טמוקסיפן כדור ביום הזריקה, במקום הארמידקס.

נערך לאחרונה:
אני מקפיד על תזונה בערך מאז שהתאמנתי במבחינת חלבון פי 1.5, 2 ממשקל הגוף ו5 ארוחות ביום.
ההיתי תמיד עושה מסה לבד שנה שנה וחצי.
ואז חיטוב אצל מאמן.
בתחילת הדרך ההיתי משקל 60 לא יודע כמה אחוז שומן.
עשיתי מסה שנה הגעתי למשקל 78 עם 23 אחוז שומן ואז ירדתי בחיטוב של 4,5 חודשים ל61 קילו עם 10 אחוז שומן בערך.
במסה הבאה עשיתי שנה וחצי מסה עליתי ל90 קילו ממשקל 61 אבל לאחוז שומן ממש גבוהה 30 בערך,. אחרי חיטוב של חצי שנה + אני משקל 65 עם ¹1 ,12 אחוז.
עכשיו רוצה להתחיל מסה עם טסט כי נמאס לי לקרוע תתחת 4,4.5 שנים ולהקפיד על אימונים מסודרים משקלי עבודה ארוחות מסודרות וחלבון בסוף יום שבסוף אין שינוי משמעותי.
אני סכ רוצה לדעת איך עושים סייקל ראשון נכון וזהיר עם אפקת המרב ממנו ושיהיה בצורה מסודרת בבקשה כי אני לא מבין ככה

ו"הבחור הגדול במכון" אני בטוח שכולם מכירים אותו. הוא המליץ לי על הסייקל שרשמתי. ואמר לי שבלי חומצה אצטית אין טעם בפרגניל. ואם אני לא לוקח פרגניל אז לקחת הארמידקס.

ואם אני כן לוקח פרגניל לקחת טמוקסיפן כדור ביום הזריקה, במקום הארמידקס.
דווקא נוטים לצחוק פה על "יוסי יד 50"
אל תאכל כמו משוגע במסה. תאכל מעל הניטראלי לא בהגזמה. שמנת בתקופה של המסה בטח כי אכלת המון או כי לא אכלת מספיק חלבון או כי לא העלית משקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
דווקא נוטים לצחוק פה על "יוסי יד 50"
אל תאכל כמו משוגע במסה. תאכל מעל הניטראלי לא בהגזמה. שמנת בתקופה של המסה בטח כי אכלת המון או כי לא אכלת מספיק חלבון או כי לא העלית משקלי עבודה
העלתי משקלי עבודה העלתי קלוריות בהדרגה ושמרתי על חלבון גבר
מה נסגר עם הפרום הזה אין פה אחד שיכול לענות לעזרה כמו שצריך???

העלתי משקלי עבודה העלתי קלוריות בהדרגה ושמרתי על חלבון גבר
כמה העלית במשקלי העבודה ובכמה זמן?
כמה חלבון צרכת?
מה נסגר עם הפרום הזה אין פה אחד שיכול לענות לעזרה כמו שצריך???
יש לך נתונים של שחיף ממוצע ואתה רוצה להתחיל סייקל כי אתה בטוח שבלעדי חומרים לא תוכל לגדול אבל העיקר "מה נסגר עם הפורום הזה". אף אחד לא צריך "לעזור" לך לגבי סטרואידים כשאתה לא נמצא במקום הזה.

• פותח/ת השרשור
מאה ומשהו בנץ דדליפט , חלבון 180,160
שמע אתה ילד קטן ומעצבן
שחיף אני לא, אולי ככה הנתונים מראים אבל הנראות לא כמו הנתונים עכשיו אל תשגע את רבי

ומי אתה בכלל כוסעמק שאתה מגיע להחלטות כאלה
לך לישון ילד הפסקתי לדבר איתך

אפשר עזרה ממישהו מקצועי לגבי הסייקל????

עזרה מקצועית בבניית סייקל ולווי במהלכו מתאמנים מקבלים כמובן אצל אנשי מקצוע בתחום תמורת תשלום. אני לא מקצועי ולא רופא אנדו ,אבל יכול לתת לך בסיס מסוים כדי שלא תפגע בעצמך בגלל אמירות של טמבלים. הדברים האלו נכתבו כבר אין ספור פעמים בהרחבה ולכן אולי תשקיע שעה מזמנך ותעבור על הפוסטים שצרפנו לך פה למלה
אני מדבר על טסט על שמן
מזה אננט?
99% מהטסט בשוק מומס בשמן, השאלה איזה תוסף חיברו לטסטוסטרון. מכיוון שאתה לא רוצה להזריק לעצמך פעמיים ביום, פיתחו נגזרות של טסטוסטרון עם חומר שהוא מעכב את שחרור שלו לדם. אתה מזריק לשריר בתוסיק וככל שאותו התוסף יותר גדול ,ככה הטסט משתחרר לאורך יותר זמן.
הכי נפוץ בשוק אצלינו זה testosterone enanthate , רופאים לרוב רושמים אותו גם בשביל TRT לאנשים עם מחסור בטסט. לאננטט מחצית חיים של שבוע, כלומר שבוע אחרי שהזרקת הוא יגיע ל50% מכמות התחלתית (זאת נקודה סופר חשובה לתכנון הסייקל וpct). אסתר נוסף זה testosterone propionate שהוא בעל מחצית חיים של יומיים. לאננטט קוראים בדרך כלל טסט ארוך ולפרופיאנאט טסט קצר, בנוסף יש עוד שלל נגזרות- סופר ארוכים,סופר קצרים, בינוניים.
ולא הבנתי לגבי הpct, להתשמש רק בטוקספין?
בסייקל שהוא קצר יחסית ובלי שילוב של הרבה חומרים בדרך כלל אין צורך 2 תרופות בPCT. צריך להבין של טמוקסיפן וכלומיפן אלו תרופות מרשם עם השפעה על הרבה מערכות ועם תופעות לוואי לא נעימות לפעמים.
אמרו לי שאם אני לא לוקח פרגניל אז לקחת הארמידקס במקום הטמוקסיפן
מי שאמר לך דבר כזה, לא מבין כלום כנראה. אין פה שום הגיון.

סייקל ראשון צריך להיות רק עם טסטוסטרון במינון בין 250-500 בשבוע, סך הכל 6-10 שבועות. מכיוון שטסטוסטרון בגוף האדם הופך לאסטרדיול, ובסייקל יש לנו עודף עצום שלו, אנחנו נקח חומר שמעכב את הפיכת טסט לאסטרדיול - ארימידקס( אנסטרזול). מינון אמור להיות מותאם אישית אחרי בדיקת דם פרטני לכך מתאמן. בגסות זה חצי כדור עד כדור פעמיים בשבוע (בבן אדם ממוצע). כך אנחנו נעלה כמות טסט, נוריד אסטרדיול ונמנע מתופעות לוואי כמו גינו.
בסייקל קצר יחסית (עד 3 חודשים) ולמתאמנים צעירים (עד גיל 30-35) אין צורך הכרחי להשתמש בפרגניל (הוא פשוט פועל על אשכים ובצורה מלאכותית מעודד תאים שלהם). בכל מקרה בפרגניל אסור להשתמש בPCT, הוא לא נותן לגוף להתאושש.
סייקל ראשון עדיף לעשות עם טסט קצר - מכיוון שהוא יוצא מהר מהדם. אז אם מופיעה בעיה כלשהו מהר מאוד אפשר לסיים את הסייקל. בכל מקרה אחרי זריקה אחרונה צריך לחכות 3-4 מחציות חיים לפני שאתה מתחיל pct כלומר זה שבוע במקרה של טסט קצר ועד 3 שבועות במקרה שח טסט ארוך.
אחרי שכל הטסט החיצוני יצא מהדם/שריר אפשר להתחיל בתרפיה. כמובן שאין סיבה להשתמש בטמוקסיפן במהלך סייקל בכל מקרה.
חשוב מאוד לעשות בדיקות דם של הורמוני מין ותפקודי כבד לפני הסייקל וגם לאחר סיום pct.
אם משהו לא ברור אתה מוזמן לשאול.

אני גם לא מבין @drhjnk מנסה להוכיח,אולי אתה סתם בא להטריל. לא משנה איזה דוגמאות או השוואות תביא , זה לא רלוונטי. אף אחד לא חייב פה לאף אחד כלום. @frozen יכול לשאול על משקלי עבודה ולא לעזור בבניית סייקל למי שלא עשה בנצ׳ 150 (או כל ערך אחר) כי זה מה שבא לו. אין פה רופאי אנדו שמשלמים להם כדי לעזור פה בפורום. אז לדעתי אי אפשר לבוא לאף אחד בטענות. צריך לשאול שאלות, לקחת
בערבון מוגבל את התשובות , לקרוא, להשכיל ולהחליט איך להשתמש בחומרים בעצמך. אם הדרך הזאת לא מתאימה אפשר לפנות לבעלי מקצוע.

אני גם לא מבין @drhjnk מנסה להוכיח,אולי אתה סתם בא להטריל. לא משנה איזה דוגמאות או השוואות תביא , זה לא רלוונטי.
אני חושב שזה צבוע שאומרים אתה שחיף ממוצע (כשהבן אדם שוקל 30 קילו פחות ממך ועושה בנצ' כמוך) ונותנים את זה כסיבה ללא להזריק אותו אחד מזריק...
ברור שלא חייבים לעזור אז לא יגיבו לא באמת אכפת לי אם אדם רנדומלי יזריק או לא סתם מציק לי הצביעות

אני חושב שזה צבוע שאומרים אתה שחיף ממוצע (כשהבן אדם שוקל 30 קילו פחות ממך ועושה בנצ' כמוך) ונותנים את זה כסיבה ללא להזריק אותו אחד מזריק...
ברור שלא חייבים לעזור אז לא יגיבו לא באמת אכפת לי אם אדם רנדומלי יזריק או לא סתם מציק לי הצביעות
הם לא אומרים לו לא להזריק. הכוונה היא לא להזריק לפני שיש את הידע הדרוש. תסכים איתי שלמי שיש ידע בתחום לא ירים בנץ 60 קילו? כי למי שיש ידע בתחום במשקלים האלה ידע לטפס מהר מאוד ל100+ לא משנה מה הגובה/משקל/גנטיקה ואם מרימים פחות מזה כנראה שיש כבר בעיה.

לך יש נתונים של שמן ממוצע וזה לא מפריע לך להזריק...
אף פעם לא פגשתי שמן על 18% שומן 1.80 104 קילו
רוצה להראות לי כאלה? מקסימום שמנמנים, והרוב אצלם נראה כמו שריר. לצערך, גם שמנמן אני לא.
ואני טבעי לגמרי שלוש וחצי שנים, חבר
קודם כל, הבנץ' שלי הוא באזור ה130 קילו לשלישיות, וזו הנקודה הכי חלשה שלי. הסקוואט והדדליפט שלי 200+, זה דבר ראשון.
דבר שני - אני מכיר מלא שחיפים שמרימים משקלים עצומים. אם לא ידעת, ניתן להתחזק בלי לעלות במשקל הגוף.
דבר שלישי - לא היתה פה שום כוונה להעליב את הבן אדם, אלא רק להראות לו שהוא לא מוכן לסייקל
דבר רביעי - זה לא משנה את העובדה שיש לו נתונים של שחיף ממוצע. אני לא מבין את אלה שלא עושים מה שצריך כדי לגדול ולהתחזק, וחושבים שלפנות לסטרואידים זה מה שיעשה אותם גדולים כשהם ממילא לא יודעים את הבסיס בתזונה ובאימונים. לעזור לו מצד הפורום זה לעזור לו לפגוע בעצמו כי ממילא הוא לא מבין בתזונה או אימונים וכנראה גם לא בסטרואידים. וגם אם הוא מבין גדול באיך לבנות סייקל (מה שלא) הוא עדיין לא יתקדם עם חומרים כמו שאפשר להתקדם כי משהו בבסיס של התזונה/ אימונים שלו שגוי, וזה עוד במקרה הטוב. במקרה הרע הוא יעשה שטות מטומטמת כמו להזריק לעצמו לווריד או לעשות סייקל במשך שנה או לא לעשות pct "כי ככה אמר לי הסוס במכון, שזה מיותר אלא אם כן משולב גם טרן ודיבול אחי"

נערך לאחרונה:
אף פעם לא פגשתי שמן על 18% שומן 1.80 104 קילו
אני כבר שנים טוען שהחברה פה בפורום מפרגנים באש
תבדוק ffmi ותגיד לי שאתה 18%

ואני טבעי לגמרי שלוש וחצי שנים, חבר
לא נראה לי אתה מבין איך טבעי עובד

הבנץ' שלי הוא באזור ה130 קילו לשלישיות,
הסתכלתי על החמישית
אני לא מבין את אלה שלא עושים מה שצריך כדי לגדול ולהתחזק, וחושבים שלפנות לסטרואידים זה מה שיעשה אותם גדולים כשהם ממילא לא יודעים את הבסיס בתזונה ובאימונים.

וגם אם הוא מבין גדול באיך לבנות סייקל (מה שלא) הוא עדיין לא יתקדם עם חומרים כמו שאפשר להתקדם כי משהו בבסיס של התזונה/ אימונים שלו שגוי,
אם זה אין לי בעיה אבל אתם באים בגישה אתה לא מספיק טוב בשביל לעשות סטרואידים ועם זה הבעיה שלי (מקווה שיצאתי ברור)

אני כבר שנים טוען שהחברה פה בפורום מפרגנים באש
תבדוק ffmi ותגיד לי שאתה 18%
המאמן שלי בדק אותי עם קליפר (מקצוען אמיתי ומודד מדויק).
וכך זה גם נראה על פי הערכת אחוזי שומן בתמונות.
לא נראה לי אתה מבין איך טבעי עובד
כתבת שאני מזריק. טבעי= לא מזריק. מה קשה פה להבין?
הסתכלתי על החמישית
אתה מתכוון ל5X5? נתתי סתם לפני כמה ימים 1X5 125. הסט הראשון באימון נפח בבנץ' לא מזיז לי האמת. הקושי הרציני מתחיל להיות מורגש בסט הרביעי.
ואל תשכח, שיש לי גם סקוואט ודדליפט, ובנץ' זה התרגיל הכי חלש אצלי. אלא אם כן תרצה לטעון שסקוואט ודדליפט זה לא מדד לכוח. וגם אם נסתכל רק על הבנץ' אני יותר חזק ועדיין לא מחפש להזריק.

ואם תרצה להתייחס אליי כמזריק למרות שלא הזרקתי הרבה זמן אז לך על הבנץ' שהיה לי בזמנו. מדובר על 155 קילו ל5 חזרות לפחות.
אם זה אין לי בעיה אבל אתם באים בגישה אתה לא מספיק טוב בשביל לעשות סטרואידים ועם זה הבעיה שלי (מקווה שיצאתי ברור)
צודק, זאת הגישה. הוא לא מוכן מספיק להזריק והוא לא טוב מספיק. לא צבר מספיק כוח, שריר, ניסיון וידע. הוא בהחלט לא טוב מספיק כדי להזריק (מקווה שיצאתי ברור).
אלא אם כן תרצה לטעון שהכוונה "לא טוב מספיק" זה "הוא טיפש מדי" או משהו בסגנון ואז יהיה ברור שאתה סתם מבלבל את השכל כי אף אחד לא התייחס אליו כך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית