הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון עזרה

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
שלום מתאמן 4.5 שנים מטר 73 משקל 65
¹1 ,12 אחוז שומן.
רוצה להתחיל סייקל ראשון למסה ל3 חודשים
500 טסט
פרגניל
Pct-כלומיד טמוקספין

זה בסדר?

ושל איזה חברה עדיף רינו פארם או זנקו אלא הכיוונים היחידם שיש לי

והאם חייב / צריך , חומצה אצטית לפרגניל

הבנתי שהפרגניל לא שווה כלום בלי החומצה

נערך לאחרונה:
😆 תבוא אליי, נארגן אותך במוקסיפן בכיף

לגבי סייקל.
טסט אננטט 500 מג בשבוע מחולק ל2 מנות.
ארימידקס כדור ביום הזריקה(צריך לראות בדיקת דם כדי להגיד מינון מדויק)
פרגניל אם בא לך 1500 יחידות בשבוע למשך 3 שבועות ברצף ואז שבוע הפסקה. תלוי באורך בסייקל.
אחרי זריקה אחרונה מחכים שבועיים - שלוש לפחות ומתחילים pct
זה כבר לשיקולך בטוח - מאוד משתנה מאדם לאדם. (40 מג לשבועיים ו20 מג לעוד שבועיים של טמוקסיפן זה אחד מהאופציות סטנדרטיות). אחרי pct תעשה בדיקות דם לראות שטסט חזר לרמות הטבעיות שלך.

לא נכון. מייק כתב על זה במאמר בקילוגרם לגבי אחוזי שומן שקליפר יכול להוות מדיד אמין יחסית עם מודד מדויק.
א הוא כתב שזה מדד טוב לראות התקדמות (לפי מה שזכור לי) קליפר זה לא מדד מדויק זה עובדה לא דעה

אם אני לא מזריק כבר שלוש וחצי שנים
תבקש מהרוקח או פורזן שיסבירו לך שמהרגע שהזרקת תמיד יש לך היתרון על מישהו שלעולם לא הזריק
אז בסטרואידים זה רק עלול לפגוע בו.
ובאנשים עם יותר מסת שריר אני מבין שזה כבר לא עלול לפגוע?

אתה טוען שאדם שגובהו 1.73 ומשקלו 65 עם חוסר ידע בסיסי בתזונה, אימונים וחומרים נמצא במצב של להזריק כי הבנץ' שלו 100 וקצת.
הבחור עושה בילדינג אני מניח שזו עבודה שלו זה יחסית הרבה חזרות הוא עושה 40 קילוממעל המשקל גוף שלו מעל פי 1.5 חזרות ממך שאתה עודה סט עבודה של 3 עם 30 קילו מעל המג עם פחות מ1.3 מצטער להודיע לך אתה לא כזה מרשים ולהגיד על מישהו שחיף ממוצע זה לזלזל ולכן אני מגיב לך ככה (דוגרי לו אכפת לי מפותח האשכול מצידי שמחר יזריק טרן לא אוהב שאנשים פה מרימים את האף)
נ.ב להתאמן עם 100+ קילו בנצ' על משקל גוף 67 לא מגיעים בלי ידע בסיסי

אתה טוען טענות נחרצות על קליפר וכמה שהוא לא מדויק עם האפס ניסיון וידע שלך לגבי אחוזי שומן, ומרצה לי פה על נושאים שאין לך מושג בהם כלל
ז כור לי לפני כמה שנתיים בפורום היה לי אותן וויכוחים על אנשים פה שמפרגנים באש כולם יצאו עלי עד שפ עם אחת בחור אחרי שהוא שאל הלך לעשות שקשה ונחש מי אמר את התשובה הנכונה

אני? מי אני בכלל? מישהו על משקל גוף 65 וגובה 1.73 לא נמצא במצב של להזריק, זה ברור.
ל מה לא?
הוא יכול לגדול באופן טבעי הרבה מאוד גם בלי זה
גם פרוזן לך תעיר לו והרבה מוזרקים אחרים אין קשר בין מה בן אדם יכול לעשות להאם שווה לו להזריק או לא

עם מסת שריר רצינית וכוח גדול. א
לאיזה פרופסור אני צריך לפנות כדי לדעת מי מתאים להזריק ומי לא
מייק יעשה את מה שעושים פה, רק באופן מקצועי יותר, מבוקר ועם מעקב. מייק לא ממליץ לאף אחד ליטול חומרים, אבל אם מישהו כבר מחליט לקחת והוא לא יודע מה ומי אז מייק יעזור לו. בדיוק כמו שמישהו פותח אשכול לגבי הסייקל שהוא מתכנן להריץ ומקבל הערות מה להשאיר מה להוריד זו לא עבירה על החוק, כך גם מייק לא עובר על החוק.
אתה מבין שאם מייק ממליץ לו על משהו והבחור מכל סיבה דופק את עצמו הוא יכול ללכת לתבוע את מייק? אין למייק שום אינטרס לקחת את הסיכון הסה

מה שפרנגיל עושה הוא בעצם שולח אות לביצים להתחיל לעבוד כי בזמן סייקל האות הטבעי של הגוף לא עובד, אבל למה שתרצה שהם יעבדו בזמן הסייקל.. מבין?
HCG usage during a steroid cycle

כדאי במהלך הסייקל פה ושם כמויות מזעריות של hcg כדי לחזור מהשבתה יותר מהר ופחות בלגנים

• פותח/ת השרשור
😆 תבוא אליי, נארגן אותך במוקסיפן בכיף

לגבי סייקל.
טסט אננטט 500 מג בשבוע מחולק ל2 מנות.
ארימידקס כדור ביום הזריקה(צריך לראות בדיקת דם כדי להגיד מינון מדויק)
פרגניל אם בא לך 1500 יחידות בשבוע למשך 3 שבועות ברצף ואז שבוע הפסקה. תלוי באורך בסייקל.
אחרי זריקה אחרונה מחכים שבועיים - שלוש לפחות ומתחילים pct
זה כבר לשיקולך בטוח - מאוד משתנה מאדם לאדם. (40 מג לשבועיים ו20 מג לעוד שבועיים של טמוקסיפן זה אחד מהאופציות סטנדרטיות). אחרי pct תעשה בדיקות דם לראות שטסט חזר לרמות הטבעיות שלך.

אז לא צריך גם כלומיד עם המקוסימפן היה רשום שחייב את שתיהם לpct.

וארימידקס זה לא במקום הפרגניל? צריך את שתיהם?

ותודה רבה על העזרה אחי מעריך אתה היחידי פה שבאמת עוזר

ציטוט: שאלה: הבנתי שגם כלומיד וגם טמוקסיפן הם אנטי-אסטרוגן (SERM). האם ניתן לוותר על אחד מהם ב-PCT?
תשובה:
בהחלט לא. הפעילות האנטי-אסטרוגנית של כ"א מהם באה לידי ביטוי בצורה שונה. במקרה של כלומיד מדובר בתרומה מכרעת להתאוששות ע"י גירוי הפרשת LH לצורך הסדרת הייצור העצמי של הטסטוסטרון ואילו טמוקסיפן מצטיין במיוחד בריסון פעילות אסטרוגנית מוגברת שתתרחש בתום הסייקל ברקמות שונות (כך יסייע להימנע מג'ינו למשל).

וארימידקס זה לא במקום הפרגניל? צריך את שתיהם?
ארימידקס מונע מטסטוסטרון להפוך לאסטרדיול במהלך הסייקל, זה די הכרחי שמשתמשים בטסט או דיבול או כאשר יש אחוז שומן גבוה.
פרגניל עושה פעולה לגמרי לגמרי שונה. הוא עוזר לאשכים שלך להמשיך לעבוד למרות הסטרואידים שאתה מזריק ובצורה כזאת התאוששות בPCT תהיה יותר מהירה מאשר בסייקל בלי פרגניל. כמובן צריך להבין שפרגניל זה חומר שזר לגוף הגברי ויש לו תופעות לוואי משלו. אז אם הסייקל ארוך או שאתה מרביץ הרבה חומרים ובריכוז גבוה, אז פרגניל חובה בשביל שPCT יהיה קצר ונעים. במקרה שלך אין צורך - אתה צעיר ועושה רק טסט במינון לא גדול. כמובן אתה יכול לתת לקראת סוף סייקל טיפה פרגניל , 250-500 יחידות פעם פעמיים בשבוע , אם אתה חושש שהתאוששות תהיה לך קשה.
אז אם נסכם - חייב את ארימידקס בטוח, פרגניל לא חייב אבל אפשר.

במקרה של כלומיד מדובר בתרומה מכרעת להתאוששות ע"י גירוי הפרשת LH לצורך הסדרת הייצור העצמי של הטסטוסטרון ואילו טמוקסיפן מצטיין במיוחד בריסון פעילות אסטרוגנית מוגברת שתתרחש בתום הסייקל ברקמות שונות (כך יסייע להימנע מג'ינו למשל).
רשום נכון מאוד. טמוקסיפן מאוד מועיל להוריד גינו שהתחיל להופיע, אבל אם שמאת על רמות אסטרדיול תקינות בסייקל (בעזרת שימוש בארימידקס). אין סיבה שתצטרך לדאוג לגינו או השפעות אחרות בגוף. בכל מקרה טמוקסיפן יותר חזק מכלומיד ויש הרבה אנשים שמעדיפים טמוקיספן על כלומיד. אני אישית בסייקלים קצרים ונחמדים מעדיף כלומיד, כי הוא פועל רק על היפופיזה. שילוב של שני התרופות מחייב רק כאשר יש איזה גרם טסט בשבוע ביחד עם טרן ועוד איזה אורלי, אז חייבים לתקוף מכל כיוון אפשרי. שמדובר בסייקל חובבני ממוצע (300-600 טסט+ עוד חומר נוסף במינון נמוך עד 3 חודשים סך הכל) תרופה אחת בPCT עושה את העובדה יפה מאוד וגם סיכוי לתופעות לוואי יורד (אלו תרופות לא קלות). עם כלומיד אני עושה שבועיים 2 כדורים, שבועיים כדור ושבועיים חצי כדור יום כן יום לא. עם תמוקסי אותו דבר רק בלי השבועיים האחרונים.

ותודה רבה על העזרה אחי מעריך אתה היחידי פה שבאמת עוזר
בכיף אחי, אתה מוזמן להעזר במה שצריך.
בתכלס יש פה המון אנשים עם ידע שעוזרים. פשוט יותר מידי פוסטים של " אני בן 17 רוצה סייקל" מופיעים וקשה לענות לכולם בעומק ורצינות. אי אפשר לדעת לפי כמה שורות של פוסט אם מדובר במישהו רציני שבא ללמוד ולהבין או סתם טרול וטמבלול 😆

א הוא כתב שזה מדד טוב לראות התקדמות (לפי מה שזכור לי) קליפר זה לא מדד מדויק זה עובדה לא דעה
אתה סותר את עצמך, אינך סבור כך?
טענת שקליפר לא מדויק בכלל, ירדת עליו (חפש בגוגל בין 15 ל35% שומן תמצא הערכה טובה יותר, אם אני זוכר נכון) ועכשיו אתה טוען שהוא יכול להיות מדד אמין להתקדמות אפילו שהוא לא מדויק בעליל? (לטענתך)
זה כמו שתגיד לי לבדוק אחוזי שומן על המשקל הזה בחד"כ, ואפילו שאין שום קשר בין המספרים למציאות הוא יכול להיות מדד להתקדמות. ואם התכוונת לומר שפשוט תראה את אחוזי השומן יורדים או עולים (אפילו שאלה לא האחוזים שלך) זו יכולה להיות הערכה. תן לי לחדש לך משהו: שום מודד אחוזי שומן לא אמין בעליל (כמו המשקל הזה בחד"כ) לא יכולים להוות מדד להתקדמות.
ומייק לא כתב שזה יכול להוות מדד להתקדמות, כשהמדידה לא מדויקת בעליל. אם אני זוכר נכון הוא כתב שקליפר יכול להוות מדד אמין יחסית עם מודד מדויק.
וקליפר באמת מדד יחסית אמין.
ואם לא ידעת, אין שום מכשיר שבודק אחוזי שומן באופן מדויק ב100%, אפילו לא DEXA . גם בdexa יש סטיות (אם אני לא טועה של 1%-2%).
תבקש מהרוקח או פורזן שיסבירו לך שמהרגע שהזרקת תמיד יש לך היתרון על מישהו שלעולם לא הזריק
גאון שלי, מה הקשר בין מה שכתבת לבין זה? כתבת שאני לא נחשב טבעי בגלל שפעם הזרקתי. איך לעזאזל זה שיש לי יתרון עכשיו בגלל שהזרקתי בעבר הופך אותי לא טבעי לתמיד? להזכירך:
לא טבעי= מכניס לגוף הורמונים.
הבחור עושה בילדינג אני מניח שזו עבודה שלו זה יחסית הרבה חזרות הוא עושה 40 קילוממעל המשקל גוף שלו מעל פי 1.5 חזרות ממך שאתה עודה סט עבודה של 3 עם 30 קילו מעל המג עם פחות מ1.3 מצטער להודיע לך אתה לא כזה מרשים
עכשיו עברת לרטיו? מה אתה טוחן לי את המוח? מה הטענות המטומטמות האלות בהתחלה כתבת שהבנץ' שלנו זהה (וגם התעלמת מהסקוואט ומהדדליפט). כשהבהרתי לך שאני מרים יותר גם בבנץ', טענת שכן אני אמנם מרים יותר אבל "רטיו אחי".
אם אני שוקל 200 ואתה 70, והטוטאל שלי גבוה משלך בקילו אני חזק יותר. רטיו נועד לאנשים הקטנים שירגישו טוב עם עצמם.
אבל הדיון פה לא על רטיו. כתבת שהבנץ' של פותח האשכול זהה לשלי. לצערך, הוא לא.
ואני בכלל לא חושב שאני מרשים. יש לי עוד הרבה לטפס למעלה. אני לא מרגיש ברמה גבוהה בכלל. לא יודע איך הבנת שאני חושב שהביצועים שלי מרשימים.
נ.ב להתאמן עם 100+ קילו בנצ' על משקל גוף 67 לא מגיעים בלי ידע בסיסי
יש לי מישהו במכון במ"ג 67. הבנץ' שלו 140 לחמישיות, והוא פשוט חסר השכלה בידע או באימונים. הוא לוחץ עם רגליים על הספסל, המוט נתקע לו בעמודים בבנץ', הוא בטוח שאם הוא יאכל סלט יום לפני הבנץ' הוא ישבור שיא, והוא מאמין שצריך הרבה פחמימה ושומן ביום וחלבון ממש מעט. אולי 1 גרם חלבון כפול משקל גוף.
ובאנשים עם יותר מסת שריר אני מבין שזה כבר לא עלול לפגוע?
ברור שכן, אבל אם הם יש להם ידע בתזונה ואימונים (מה שאין לפותח האשכול) אז כנראה הם גם ילמדו היטב על חומרים, ויפיקו תוצאות משמעותיות מהסייקל. כשאתה לא יודע להתאמן ולאכול ויש לך נתונים של שחיף ואתה בטוח שלא תצליח לגדול בלי חומרים אז המתאמן עלול להיפגע קשות. אם בידע בסיסי בתזונה ואימונים הוא לא מוכן להשקיע, מה גורם לך לחשוב שבחומרים שזה תחום מסוכן ומסובך יותר הוא ישקיע? הוא מתאמן 4 וחצי שנים, ולא השיג הרבה. הוא גם לא ישיג הרבה על חומרים כי אין לו את הבסיס בתזונה או אימונים, זה במקרה הטוב. במקרה הרע, בגלל חוסר ידע, הוא יעשה דברים מטומטמים כמו להזריק לעצמו לווריד או למשוך סייקל למשך שנה. אין לו שמץ של מושג מה מונע ממנו להתקדם אבל "הגיע הזמן לחומרים אחי, רק ככה אתקדם".
ז כור לי לפני כמה שנתיים בפורום היה לי אותן וויכוחים על אנשים פה שמפרגנים באש כולם יצאו עלי עד שפ עם אחת בחור אחרי שהוא שאל הלך לעשות שקשה ונחש מי אמר את התשובה הנכונה
מי יוצא עליך? אנחנו מנהלים דיון לגיטמי. ובאמת שאני מתקשה להבין אותך, תכתוב ברור יותר.
מה יש לשאול? זה ברור. קליפר יכול להוות מודד אחוזי שומן יחסית מדויק אם יש מודד מדויק. תשאל כל אחד שמבין.
ואת מי הבחור הזה בדיוק שאל אם קליפר עם מודד מדויק הוא מדויק, ונענה בשלילה? ספק פרטים.
אה, ואם הוא שאל מישהו שמבין - אני מנחש (ביקשת ממני לנחש) שמי שאמר שקליפר עם מודד מדויק מהווה מדד יחסית אמין (לא הטענה שלך).
כאן חוסר הידע שלך מדבר. מהסיבה הפשוטה - שהוא יכול לגדול ולהתחזק עוד המווווווןןן לפני שיצטרך סטרואידים אנאבוליים כדי להמשיך לגדול ולהתחזק. וגם כי אין לו סבלנות, ובמקרה שלנו (ויש עוד מקרים כאלה, כל הזמן) חוסר ידע בסיסי בתזונה או אימונים, ובטח שבסטרואידים (תחום אפל, מסוכן והרבה יותר מסובך).
גם פרוזן לך תעיר לו והרבה מוזרקים אחרים אין קשר בין מה בן אדם יכול לעשות להאם שווה לו להזריק או לא
פרוזן לא התחיל להזריק במ"ג 65, על 1.73, לצערך.
ומה שכתבת לגבי זה שאין קשר לבין האם אדם יכול לגדול טבעי עוד הרבה לבין האם כדאי לו להזריק מראה על חוסר ידע בסיסי בסטרואידים אנאבוליים, אף על פי שלפי מה שכתבת אתה נמצא בפורום הזה לפחות שנתיים. לפחות שנתיים שאתה פה, ואשכרה אין לך מושג על חומרים. כשאתה מתחיל להזריק בשלב שמשקלי העבודה שלך נמוכים מדי כדי להזריק לטווח הארוך אתה תצבור פחות תוצאות (גם על חומרים).
לאיזה פרופסור אני צריך לפנות כדי לדעת מי מתאים להזריק ומי לא
לא צריך שום פרופסור. צריך קצת ידע, וזוג עיניים כדי לראות שבחור במ"ג 65 על 1.73 לא צריך להזריק (בטח גם כאשר אין לו ידע בסיסי בתזונה או אימונים). מישהו מתאים זה מישהו שמתאמן כבר הרבה שנים, מתקרב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלו, ועם מספיק ידע ומשמעת עצמית כדי להתחיל להזריק (כמובן שאני לא ממליץ לאף אחד להזריק!).
אתה מבין שאם מייק ממליץ לו על משהו והבחור מכל סיבה דופק את עצמו הוא יכול ללכת לתבוע את מייק? אין למייק שום אינטרס לקחת את הסיכון הסה
אבל כבר הבהרתי לך מקודם שמייק לא עושה שום דבר לא חוקי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ארימידקס מונע מטסטוסטרון להפוך לאסטרדיול במהלך הסייקל, זה די הכרחי שמשתמשים בטסט או דיבול או כאשר יש אחוז שומן גבוה.
פרגניל עושה פעולה לגמרי לגמרי שונה. הוא עוזר לאשכים שלך להמשיך לעבוד למרות הסטרואידים שאתה מזריק ובצורה כזאת התאוששות בPCT תהיה יותר מהירה מאשר בסייקל בלי פרגניל. כמובן צריך להבין שפרגניל זה חומר שזר לגוף הגברי ויש לו תופעות לוואי משלו. אז אם הסייקל ארוך או שאתה מרביץ הרבה חומרים ובריכוז גבוה, אז פרגניל חובה בשביל שPCT יהיה קצר ונעים. במקרה שלך אין צורך - אתה צעיר ועושה רק טסט במינון לא גדול. כמובן אתה יכול לתת לקראת סוף סייקל טיפה פרגניל , 250-500 יחידות פעם פעמיים בשבוע , אם אתה חושש שהתאוששות תהיה לך קשה.
אז אם נסכם - חייב את ארימידקס בטוח, פרגניל לא חייב אבל אפשר.

רשום נכון מאוד. טמוקסיפן מאוד מועיל להוריד גינו שהתחיל להופיע, אבל אם שמאת על רמות אסטרדיול תקינות בסייקל (בעזרת שימוש בארימידקס). אין סיבה שתצטרך לדאוג לגינו או השפעות אחרות בגוף. בכל מקרה טמוקסיפן יותר חזק מכלומיד ויש הרבה אנשים שמעדיפים טמוקיספן על כלומיד. אני אישית בסייקלים קצרים ונחמדים מעדיף כלומיד, כי הוא פועל רק על היפופיזה. שילוב של שני התרופות מחייב רק כאשר יש איזה גרם טסט בשבוע ביחד עם טרן ועוד איזה אורלי, אז חייבים לתקוף מכל כיוון אפשרי. שמדובר בסייקל חובבני ממוצע (300-600 טסט+ עוד חומר נוסף במינון נמוך עד 3 חודשים סך הכל) תרופה אחת בPCT עושה את העובדה יפה מאוד וגם סיכוי לתופעות לוואי יורד (אלו תרופות לא קלות). עם כלומיד אני עושה שבועיים 2 כדורים, שבועיים כדור ושבועיים חצי כדור יום כן יום לא. עם תמוקסי אותו דבר רק בלי השבועיים האחרונים.

בכיף אחי, אתה מוזמן להעזר במה שצריך.
בתכלס יש פה המון אנשים עם ידע שעוזרים. פשוט יותר מידי פוסטים של " אני בן 17 רוצה סייקל" מופיעים וקשה לענות לכולם בעומק ורצינות. אי אפשר לדעת לפי כמה שורות של פוסט אם מדובר במישהו רציני שבא ללמוד ולהבין או סתם טרול וטמבלול 😆

אז ככה
טסט 500 אננט
פרגניל
קלומיד
ארימידקס
?

זה מה שאני הייתי עושה, אני מעדיף לשמור על בריאות על חשבון יעילות מירבית של הסייקל.

בדיקת דם
500 אננטט + ארימידקס (צריך להתאים מינון תלוי באיך אתה מגיב)
פרגניל אפשר בשבועות 5-7, אם הסייקל של 8 שבועות.
כלומיד או תמוקסיפן
בדיקת דם

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני הייתי עושה, אני מעדיף לשמור על בריאות על חשבון יעילות מירבית של הסייקל.

בדיקת דם
500 אננטט + ארימידקס (צריך להתאים מינון תלוי באיך אתה מגיב)
פרגניל אפשר בשבועות 5-7, אם הסייקל של 8 שבועות.
כלומיד או תמוקסיפן
בדיקת דם

עדיף סייקל 8 שבועות מאשר 12?

וכלומיד או תמוקספין תעזור לי להחליט אחי חח

ולמה המאמן אמר שאני לא צריך ארמידיקס

אמר זה מיותר זה רק לסייקלים כבדים
וגם דני אמר לי לקחת ארמידיקס רק אם אני לא לקוח פרגניל. ושהטמקוספין יהיה במקום הארמידיקס

נערך לאחרונה:
אתה סותר את עצמך, אינך סבור כך?
לא
ענת שקליפר לא מדויק בכלל, ירדת עליו (חפש בגוגל בין 15 ל35% שומן תמצא הערכה טובה יותר, אם אני זוכר נכון) ועכשיו אתה טוען שהוא יכול להיות מדד אמין להתקדמות אפילו שהוא לא מדויק בעליל?
אתן לך דוגמה אם עכשיו בגלל הקליפר הורדת לעצמך אתה אומר שאתה 15 אחוז למרות שאתה 20 אז אם תרד באחוז שומן לפי המדידות שלך אתה תראה שירדת פשוט המספר לא יהיה המספר הנכון (מקווה שהבנת למה אני מתכוון אם לא אני אסביר שוב)
גאון שלי, מה הקשר בין מה שכתבת לבין זה? כתבת שאני לא נחשב טבעי בגלל שפעם הזרקתי. איך לעזאזל זה שיש לי יתרון עכשיו בגלל שהזרקתי בעבר הופך אותי לא טבעי לתמיד? להזכירך:
לא טבעי= מכניס לגוף הורמונים.
אז תן לי להבין מחר טור מפסיק להזריק מבחינתך הוא כבר ממחר טבעי כן?
אם אני שוקל 200 ואתה 70, והטוטאל שלי גבוה משלך בקילו אני חזק יותר.
אבל מבחינת מה יותר מרשים מי ברמה יותר גבוה לא
יש לי מישהו במכון במ"ג 67. הבנץ' שלו 140 לחמישיות, והוא פשוט חסר השכלה בידע או באימונים. הוא לוחץ עם רגליים על הספסל, המוט נתקע לו בעמודים בבנץ', הוא בטוח שאם הוא יאכל סלט יום לפני הבנץ' הוא ישבור שיא, והוא מאמין שצריך הרבה פחמימה ושומן ביום וחלבון ממש מעט. אולי 1 גרם חלבון כפול משקל גוף.
0 קשר
ואני יכול לכתוב שיש לי מישהו במכון ששוקל 100 קילו עם ידע של אלוהים ועושה 10 קילו בנצ' עם כשל
ויפיקו תוצאות משמעותיות מהסייקל
גם מתאמן שהתחיל להתאמן לפני חודשיים יפיק תוצאות משמעותיות במידה והוא עושה הכל כמו שצריך
מי יוצא עליך?
לפני שנתיים לא כשיו
כאן חוסר הידע שלך מדבר. מהסיבה הפשוטה - שהוא יכול לגדול ולהתחזק עוד המווווווןןן לפני שיצטרך סטרואידים אנאבוליים כדי להמשיך לגדול ולהתחזק. וגם כי אין לו סבלנות, ובמקרה שלנו (ויש עוד מקרים כאלה, כל הזמן) חוסר ידע בסיסי בתזונה או אימונים, ובטח שבסטרואידים (תחום אפל, מסוכן והרבה יותר מסובך).
אוקיי ואם המטרה שלו זה לא להיות פיל היט אלא ואני חוזר על זה בפעם המיליון *רק לקצר את הדרך*
פרוזן לא התחיל להזריק במ"ג 65, על 1.73, לצערך.
אם פרוזן היה מבקש טיפים לסטרואידים היית אומר לו שהוא לא צריך להזריק ויש לו עוד המון להתקדם?
שמשקלי העבודה שלך נמוכים מדי כדי להזריק לטווח הארוך אתה תצבור פחות תוצאות (גם על חומרים).
אוקיי ואם המטרה שלו זה לא להיות פיל היט אלא ואני חוזר על זה בפעם המיליון *רק לקצר את הדרך*
מישהו מתאים זה מישהו שמתאמן כבר הרבה שנים, מתקרב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלו, ועם מספיק ידע ומשמעת עצמית כדי להתחיל להזריק
אבל כבר הבהרתי לך מקודם שמייק לא עושה שום דבר לא חוקי.
ברגע שהוא מייעץ לו משהו על חומרים לא משנה מה וקורה לבן אדם הזה נזק הוא יכול לתבוע את מייק

עדיף סייקל 8 שבועות מאשר 12?
בשביל סיקל ראשון 8 זה מעולה לדעתי. אחרי שכבר תבין על מה מדובר, תוכל תוכל להאריך סייקלים ליותר זמן.
כלומיד או תמוקספין תעזור לי להחליט אחי חח
אני לא יכול להחליט עבורך. בגדול כלומיד יותר יקר, יותר חלש\עדין ופועל רק על היפופיזה. טמוקסיפן יותר זול, יותר חזק\רובסטי ופועל על כל הגוף.
ולמה המאמן אמר שאני לא צריך ארמידיקס

אמר זה מיותר זה רק לסייקלים כבדים
אתה מוזמן להתאמן לפי מה שמאמן שלך אומר לך, הוא בטח מקבל על זה תשלום.
אבל כדי שתבין - כל סייקל שיש בו חומר שמומר לאסטרדיול (כל נגזרות הטסטוסטרון, דיבול) די מחייב שימוש בארימידקס. זה גם יעלה את רמות של החומר (במקום שהוא יהפוך לאסטרדיול) וגם יוריד סיכוי לתופעות לוואי. אנשים עם אחוז שומן גבוה, בגיל 30+, עם מינונים גבוהים של טסט\דיבול או עם נטיה גנטית להמרה , יצטרכו לקחת יותר ארימידקס.

אין לי מושג מי זה דני שאתה מצוטט אותו, אבל אני מניח שזה איזה בילדר או מאמן מפורסם בישראל. אז עוד פעם, אתה מוזמן להזריק לפי המלצות שלו (לא יודע איזה הסמכה יש לו בשביל זה).
ארמידיקס רק אם אני לא לקוח פרגניל.
אין קשר בין שני החומרים, חוץ מזה שבהקיפין הם מעלים טסט.
ארימידקס מעכב המרה של טסט (הורמון גברי) לאסטרדיול (הורמון נשי)
פרגניל זה חומר שמופרש אצל אישה הריונית. הוא מדמה LH שהיפופיזה שלך מפרישה, פועל על אשך ולא נותן להתנוון. זה מאוד חושב בסייקלים ארוכים או מתאמנים זקנים.
עוד פעם אחזור על זה. פרגניל - בשביל התאוששת מהירה יותר אחרי סייקל או בשביל למנוע עקרות בסייקלים מאוד ארוכים.
ארימידקס זה למנוע רמות גבוהות של אסטרדיול

טמקוספין יהיה במקום הארמידיקס
זה שטות , אין הגיון מאחורי זה.
סיבה יחידה לקחת טמוקסיפן במהלך סייקל עצמו - זה כאשר יצא לך גינו. כמובן אם אתה חכם ולא מקשיב לכל מיני דני שמקשקשים בשכל, אתה תקח ארימידקס במהלך סייקל וכך תשמור כך על רמות אסטרדיול נמוכות ולא תוכל להגיע בשום דרך לגינו.

אם כך, אתה לא חכם במיוחד.
אתן לך דוגמה אם עכשיו בגלל הקליפר הורדת לעצמך אתה אומר שאתה 15 אחוז למרות שאתה 20 אז אם תרד באחוז שומן לפי המדידות שלך אתה תראה שירדת פשוט המספר לא יהיה המספר הנכון (מקווה שהבנת למה אני מתכוון אם לא אני אסביר שוב)
גאון שלי, כבר הזכרתי זאת בהודעה האחרונה שלי אליך ופסלתי אותה כבר. הנה, תראה:
ואם התכוונת לומר שפשוט תראה את אחוזי השומן יורדים או עולים (אפילו שאלה לא האחוזים שלך) זו יכולה להיות הערכה. תן לי לחדש לך משהו: שום מודד אחוזי שומן לא אמין בעליל (כמו המשקל הזה בחד"כ) לא יכולים להוות מדד להתקדמות.
ומייק לא כתב שזה יכול להוות מדד להתקדמות, כשהמדידה לא מדויקת בעליל.
לפני שאתה כותב משהו לי משהו, עשה טובה, תקרא.
אז תן לי להבין מחר טור מפסיק להזריק מבחינתך הוא כבר ממחר טבעי כן?
ברגע שהטסט החיצוני ושאר החומרים שהוא הכניס באופן חיצוני יצאו מהדם שלו, הוא אכן יהיה טבעי.
אבל מבחינת מה יותר מרשים מי ברמה יותר גבוה לא
באת להשוות רטיו לכוח. טענת שמ"ג משנה מאוד. שאם מישהו מרים 30 קילו יותר בטוטאל והוא שוקל 140, הוא חלש יותר ממישהו שמרים 30 קילו פחות. טעות נפוצה. אותו אחד ששוקל 70 הוא פאוורליפטר טוב יותר, אבל ההוא ששוקל 140 חזק יותר, וכל מה שדיברנו עליו בהקשר זה היה כוח.
ואני יכול לכתוב שיש לי מישהו במכון ששוקל 100 קילו עם ידע של אלוהים ועושה 10 קילו בנצ' עם כשל
אתה אמיתי איתי? אתה כתבת שלא מגיעים ל100 בנץ' על מ"ג 67 בלי ידע בסיסי. לכן הבאתי לך דוגמה של מישהו שאין לו מושג בתזונה או אימונים, על מ"ג טיפה גבוה יותר ולוחץ 140.
גם מתאמן שהתחיל להתאמן לפני חודשיים יפיק תוצאות משמעותיות במידה והוא עושה הכל כמו שצריך
מתאמן שהתחיל להתאמן לפני חודשיים ויתחיל להזריק לא יפיק תוצאות משמעותיות בסייקל כי יש לו אפס ידע בתחום. ואם היה לו אפילו קצת ידע בתחום, הוא היה יודע שלהזריק במצב שלו יהיה לא חכם, מפני שהוא יכול להתקדם עוד המון באופן טבעי, וגם כי יש לו מספיק ידע כדי לדעת שהוא לא יודע מספיק כדי לסכן את עצמו בצורה בלתי הפיכה, וגם כי הוא יניב פחות תוצאות לטווח הארוך מאשר אם היה מתחיל להזריק מאוחר יותר.
אתה חושב לא נכון, זאת הבעיה.
לא מתחילים שימוש בסטרואידים אנאבוליים כדי לקצר תהליכים! זה מעיד על חוסר סבלנות וחוסר משמעת עצמית, ומי שאין לו את זה אין לו מה לירוק בכלל לכיוון של סטרואידים. אם באופן טבעי המתאמן מתבאס ללכת להתאמן שעה וחצי בחד"כ ולעשות 20 סטים באימון, אז מה יהיה כשיתחיל להזריק והאימונים יהפכו קשים יותר, מלאי נפח יותר, עצימים יותר, וארוכים יותר?
ברגע שהוא מייעץ לו משהו על חומרים לא משנה מה וקורה לבן אדם הזה נזק הוא יכול לתבוע את מייק
זה הקטע, שלא. אם מייק היה מסתכן בתביעה משפטית תהיה בטוח שהוא לא היה עושה את זה.

• פותח/ת השרשור
בשביל סיקל ראשון 8 זה מעולה לדעתי. אחרי שכבר תבין על מה מדובר, תוכל תוכל להאריך סייקלים ליותר זמן.

אני לא יכול להחליט עבורך. בגדול כלומיד יותר יקר, יותר חלש\עדין ופועל רק על היפופיזה. טמוקסיפן יותר זול, יותר חזק\רובסטי ופועל על כל הגוף.

אבל כדי שתבין - כל סייקל שיש בו חומר שמומר לאסטרדיול (כל נגזרות הטסטוסטרון, דיבול) די מחייב שימוש בארימידקס. זה גם יעלה את רמות של החומר (במקום שהוא יהפוך לאסטרדיול) וגם יוריד סיכוי לתופעות לוואי. אנשים עם אחוז שומן גבוה, בגיל 30+, עם מינונים גבוהים של טסט\דיבול או עם נטיה גנטית להמרה , יצטרכו לקחת יותר ארימידקס.

אין לי מושג מי זה דני שאתה מצוטט אותו, אבל אני מניח שזה איזה בילדר או מאמן מפורסם בישראל. אז עוד פעם, אתה מוזמן להזריק לפי המלצות שלו (לא יודע איזה הסמכה יש לו בשביל זה).

פרגניל זה חומר שמופרש אצל אישה הריונית. הוא מדמה LH שהיפופיזה שלך מפרישה, פועל על אשך ולא נותן להתנוון. זה מאוד חושב בסייקלים ארוכים או מתאמנים זקנים.
עוד פעם אחזור על זה. פרגניל - בשביל התאוששת מהירה יותר אחרי סייקל או בשביל למנוע עקרות בסייקלים מאוד ארוכים.

סיבה יחידה לקחת טמוקסיפן במהלך סייקל עצמו - זה כאשר יצא לך גינו. כמובן אם אתה חכם ולא מקשיב לכל מיני דני שמקשקשים בשכל, אתה תקח ארימידקס במהלך סייקל וכך תשמור כך על רמות אסטרדיול נמוכות ולא תוכל להגיע בשום דרך לגינו.

אז לקחת 500 טסט
ארמידקס

אבל המינון של הטסט שלי לא גבוהה ואני לא בן 30 עם אחוז שומן גבוהה..
אז אתה אומר לא צריך טמוקסיפן רק ארימדקס?

ודולבינון בישביל מה לוקחים?

נערך לאחרונה:
ארימידקס במהלך סייקל.
טמוקסיפן בPCT

אין לי מושג מה זה
תפסיק לשבור את הראש.. שיעשה מה שדני הגדול אומר לו וככה הוא כבר ילמד לקח לבד..
הוא יוציא עשיריה על ניתוח ג'ינו וימתין 6-12 חודשים עד שיחזור הליבידו ואז כנראה יתחיל לקרוא ולחקור

אם כך, אתה לא חכם במיוחד.
לא אשמתי שאתה מפגר עם קשיי הבנה

גאון שלי, כבר הזכרתי זאת בהודעה האחרונה שלי אליך ופסלתי אותה כבר. הנה, תראה:
זה שאתה כותב שפסלת לא. אומר שפסלת

ברגע שהטסט החיצוני ושאר החומרים שהוא הכניס באופן חיצוני יצאו מהדם שלו, הוא אכן יהיה טבעי.
טוב לדעת שטור אדי הול ופיל היא או כל אחד אחר אחרי חודש בלי חומרים נחשבים טבעים לכן הם גם יכולים להתחרות שתחרויות שמיועדטת לטבעיים
אתה אמיתי איתי? אתה כתבת שלא מגיעים ל100 בנץ' על מ"ג 67 בלי ידע בסיסי. לכן הבאתי לך דוגמה של מישהו שאין לו מושג בתזונה או אימונים, על מ"ג טיפה גבוה יותר ולוחץ 140.
לכל כלל יש יוצא מכלל חוץ מזה שגם אני יכול להמציא אנשים
מתאמן שהתחיל להתאמן לפני חודשיים ויתחיל להזריק לא יפיק תוצאות משמעותיות בסייקל כי יש לו אפס ידע בתחום
בפעם המיליון או הולך למאמן שיגיד לו מה לעשות

אתה חושב לא נכון, זאת הבעיה.
כל אחד שלא מסכים איתך חושב לא נכון
לא מתחילים שימוש בסטרואידים אנאבוליים כדי לקצר תהליכים!
אתה לא אבל שמע קטע לא כל אחד רוצה להיות פיל היט או אדי הול

זה מעיד על חוסר סבלנות וחוסר משמעת עצמית, ומי שאין לו את זה אין לו מה לירוק בכלל לכיוון של סטרואידים. אם באופן טבעי המתאמן מתבאס ללכת להתאמן שעה וחצי בחד"כ ולעשות 20 סטים באימון, אז מה יהיה כשיתחיל להזריק והאימונים יהפכו קשים יותר, מלאי נפח יותר, עצימים יותר, וארוכים יותר?
תמשיך להחליט על אנשים אחרים
זה הקטע, שלא. אם מייק היה מסתכן בתביעה משפטית תהיה בטוח שהוא לא היה עושה את זה.
ולכן הוא לא עושה את זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית