הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקה - סקוואט 105

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
סופסוף חבר שלי העביר לי את הסרטונים של הסקוואט מלפני 2 אימונים [105]

נראים טוב .. מה שכן המשקל לא יציב על העקב ועובר מהעקב לאצבעות [כמו שרן אמר לי.. אני יעבוד על זה] ואני יורד הרהב יותר מדי מהר.. פשוט נופל.. חייב לעבוד על זה... עכישו אני עבוד על זה.. [שמחתי לראות שהעומק טוב והשברכיים לא ממש גולשות]

סליחה רמאש על הכאב ראש .. פעם הבאה נצלם הפוך .. או שאני כבר ימצא דרך אחרת להפוך את הסרטון אם לא יעבוד

סט 1

סט 2

סט 3

http://www.youtube.com/watch?v=_AgRgVQvP5M

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעשה טובה, לפעמים הבאות, תשתמש בתוכנה Windows Movie Maker שאפשר להיכנס אליה מהתחל - עזרים
תעלה את הווידיאו בתוך התוכנה, תכנס לtools - video effects ואז יש שם rotate. זה רק מנומס לא לגרום לכולנו לשבור את הצוואר בשביל להיסתכל בסרטונים שלך.

• פותח/ת השרשור
כתבתי סליחה מראש 🤡

לא משתמש בזה.. אני יחשפ את המובי מייקר וינסה להפוך .. אםא ני יצליח אני יפרסם שוב

עריכה:

ניסיתי להכניס את הסרטונים למובי מייקר והוא פשוט לא נותן לי.. כנראה בעיה בקבצים .. [3GP ד"א]

נראה טוב מאוד

תתחיל להעמיס פלטות
ותזמין חגורה עוד מעט היא תעזור לך מאוד

• פותח/ת השרשור
אני כנראה קונה חגורה מבחור במכון שלי שקנה בזמנו לסקוואט ודדליפט.. אבל משום מה הפסיק לעשות אותם אני חושב בגלל בעיה רפואית כלשהי [יש לו חגורה רצינית לא שטותית [פעם נתן ליס תם לנסות.. רחבה ועבה לכל האורך] ב 120 ש"ח .. אני חשוב כמו שלך ה ECONOMY של INZER

או שזה בעצם איזה דגם של BB.COM

בכל מקרה חגורה די רצינית

ותודה על הביקורת.. אני רק צריך לעבוד על הקטע עם העקב והמשקל .. ועל ירידה יורת איטית

תצלם אותה לפה
ותבדוק של איזו חברה

תמדוד את העובי שלה ותראה מאיזה חומר היא, אם היא מעור מאוד קשה באמצע כמו קרש זה טוב (מצופה בזמש דק)
אם זה עור גמיש זה זבל

אחרת חבל על ה 120, אתה יכול לקנות ב 260 של אינזר, ואם תזמין עם עוד מישהו זה יצא לך יותר זול

• פותח/ת השרשור
סבבה אני יצלם מחר ויעלה תמונות .. [ויבדוק את כל מה שאמרת]

תודה על העזרה

---------- התגובה התווספה ב 21:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

ד"א.. סידרתי את הסרטונים .. לא צריך לשבור את הצוואר

• פותח/ת השרשור
תודה.. בונא זה נראה שונה לגמרי עכשיו [אחרי שהפכתי את הסרטון]
[רק עכשיו ראיתי]

תמשיך להקפיד על הדגשים, גם שאני נכנס לא מרוכז יוצא לי סקוואט לא הכי טוב

• פותח/ת השרשור
סבבה.. ולגבי החגורה אני מחר יצלם ויבדוק את המ שאמרת לי לבדוק ויחזור עם תשובות.. סה"כ לפי מה שהבנתי [דיברתי עם הבחור שרוצה למכור לי] חגורה איכותית ודי תואמת לפרמטרים שרשמת .. בכל מקרה תקבלו עידכון גם מהיאמון וגם מהחגורה וכו'...

---------- התגובה התווספה 16-04-2010 ב 13:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 15-04-2010 ב 23:20 ----------

טוב.. הנה התמונות רן...

חחח... 🤡 מסתלבטים עליי שאני הולך לצלם חגורה ושואל בפורומים "של ילדים בני 14" 🤡 ...
נראה לי לגיטימי לגמרי לבדוק מה אני קונה ולעשות מה שטוב בישבילי... ותכלס אני סומך עלייך ועל עוד כמה חברה פה מהפורום הרבה מאנשים אחרים שאני מכיר

סה"כ כמו שאמרתי החגורה איכותית ועבה לכל האורך .. אחד המאמנים גם הביא לי לראות חגורה של INZER דגם יותר יקר מה ECONOMY שאני נמיח שאתה מדבר עליו.. סה"כ חגורות ממש דומות לא שמתי לב ליותר מדי הבדל

סה"F רואים שהיא רחבה לכל האורך ועבה

לדעתי נראית טוב ואיכותית [כמו שחשבתי חחח..] השאלה מה דעתך/כם

---------- התגובה התווספה ב 13:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:08 ----------

ד"א.. הנה הדגם של החגורה באתר

http://www.bodybuilding.com/store/pwr4belt.html

• פותח/ת השרשור
היא קצת נמעכת לא משהו רציני מדי.. [נמעכת כאליו שלוחצים כליה או נמעכת שמנסים לקפל אותה?]

ומה זאת אומרת להזמין עם עוד מישהו.. הרי זה מגיע 2 חגורות לאותו מקום .. אני צריך מישהו קרוב אליי. =P
[170 זה ממש לא נורא]

למען הסר ספק

זאת החגורה שאתם מדברים עליה?

http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

---------- התגובה התווספה ב 14:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:21 ----------

יאללה זזתי לאימון.. נראה את התשובות שאני יחזור

כן.
גם אני מתכוון להזמין אותה, צריך לחפש מישהו להזמין (2 יותר זול)

עריכה:
בדקתי באתר, משלוח 25$, יכול להיות?

חישבתי קצת, אם 2 מזמינים, כל אחד חוסך 46.25 ש"ח

נערך לאחרונה:
כן.
גם אני מתכוון להזמין אותה, צריך לחפש מישהו להזמין (2 יותר זול)

עריכה:
בדקתי באתר, משלוח 25$, יכול להיות?

חישבתי קצת, אם 2 מזמינים, כל אחד חוסך 46.25 ש"ח

כן, והקטע הוא שמשלוח לא משתנה אם מזמינים חגורה אחת או 10.
בגלל זה יצא לנו מחיר נמוך, הזמנו 6 חגורות עם דמי משלוח של 30 דולר בערך (נדמה לי).

שילמתם מע"מ או עוד משהו חוץ מפריטים+משלוח?
לאן הגיע המשלוח? (דואר? מכס?)

שילמנו מע"מ, משום מה לא היה מכס.
החבילה הגיעה לדואר עם בקשה לתשלום וזהו. שילמתי ושחררתי ישר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית