הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקה - סקוואט 105

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
סופסוף חבר שלי העביר לי את הסרטונים של הסקוואט מלפני 2 אימונים [105]

נראים טוב .. מה שכן המשקל לא יציב על העקב ועובר מהעקב לאצבעות [כמו שרן אמר לי.. אני יעבוד על זה] ואני יורד הרהב יותר מדי מהר.. פשוט נופל.. חייב לעבוד על זה... עכישו אני עבוד על זה.. [שמחתי לראות שהעומק טוב והשברכיים לא ממש גולשות]

סליחה רמאש על הכאב ראש .. פעם הבאה נצלם הפוך .. או שאני כבר ימצא דרך אחרת להפוך את הסרטון אם לא יעבוד

סט 1

סט 2

סט 3

http://www.youtube.com/watch?v=_AgRgVQvP5M

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגידו ריפטואים שווה לקנות את החגורה?

אני אישית חייב חגורה בשביל לעשות באק סקוואט,פרונט סקוואט, קלין דחיקה ומשיכות. הבעיה שהחגורה שאני משתמש איתה לא כזאת איי איי איי, אבל עדיין אני לא יכול להרים בלי, אז אני מניח שאם חגורה רצינית יהיה אפילו יותר טוב, אבל אני מפחד שהיא תפריע לי למשוך קרוב לגוף או להיכנס כמו שצריך מתחת למוט ואני לא יוכל לעשות איתה כלום מחוץ מסקוואטים, למישהו יש ניסיון איתה בקלינים?

ואני עשיתי 230 לחזרות בלי חגורה
ראית מזה ?

חגורה של אינזר היא משכבה אחת קשה מצופה בזמש
החגורה של BB היא כמה שכבות דקות שזה לא טוב
חגורה צריכה להיות קשה, למה נראה לך יש מידות לעובי של חגורה ? ולמה 13 מ"מ יותר טובה מ 10 מ"מ ?

וממתי BB מתמחים בציוד לPL ? הם מוכרים תוספים

כמובן שהחגורה תעשה את העבודה, אבל אם הוא יכול להוסיף עוד 140 ש"ח (שזה הרבה כסף) ולקבל מוצר איכותי לכל החיים אז שיוסיף

אף אחד לא בא לפה להרוס לך מכירה, הבחור שאל אני עניתי, אם תצליח לשכנע אותו לקנות ממך אז סבבה

אתה הבחור שהעלה סרטון של טוטאל 500 ומשהו קילו ומתלהב מזה שהוא לא נועל את הדדליפט, מקפיץ על החזה ועושה את הדברים הטכניקה שלא יקבלו באף תחרות? כל הכבוד ! ממש ראוי להערכה! מהיום אתה הגורו שלי ואני שם פוסטר שלך אצלי בחדר!

אגב... תענו כמה שבא לכם...זו ההודעה האחרונה שלי בפורום הזה

תגידו ריפטואים שווה לקנות את החגורה?

אני אישית חייב חגורה בשביל לעשות באק סקוואט,פרונט סקוואט, קלין דחיקה ומשיכות. הבעיה שהחגורה שאני משתמש איתה לא כזאת איי איי איי, אבל עדיין אני לא יכול להרים בלי, אז אני מניח שאם חגורה רצינית יהיה אפילו יותר טוב, אבל אני מפחד שהיא תפריע לי למשוך קרוב לגוף או להיכנס כמו שצריך מתחת למוט ואני לא יוכל לעשות איתה כלום מחוץ מסקוואטים, למישהו יש ניסיון איתה בקלינים?

שווה לקנות חגורה. בקלינים אני חושב שזה יהיה לא נוח, אבל למה אתה צריך אחת בקלינים?

שווה לקנות חגורה. בקלינים אני חושב שזה יהיה לא נוח, אבל למה אתה צריך אחת בקלינים?

זה עוזר לגב שלי לא להתקפל כמו עלה ברוח בעלייה מקלין נמוך, משום מה אני גם מושך קצת יותר טוב, וזה גם נותן לי תחושת ביטחון (כנראה פסיכולוגי). מה גם שזה מאוד עוזר לי בדחיקה (ואם כבר לקנות חגורה אז להתחרות איתה גם...)

• פותח/ת השרשור

ראשון מספיק קרוב? [יש לי דוד באיזור]

אולי אפשר לסדר איזה משהו ✌️

טוב רק עכשיו פתאום קלטתי שהנושא הפך ל 3 עמודים...

מממ.. טוב בכללי המ שהבנתי מהדיון זה ... שאני צריך עדו לחשוב על זה כרגע אני נוטה יורת לצד של להזמין את החגורה.. אולי אפילו יצא מחרי טוב 200~ ואז זה כבר לא כל כך רציני ההבדל.. למרות שגם 260 למוצר שגם אני וגם אח שלי ובקרוב עוד אח נוסף ישתמשו בו זה לא נוראי קונים פעם אחת וזהו

ראשון מספיק קרוב? [יש לי דוד באיזור]

אולי אפשר לסדר איזה משהו ✌️

טוב רק עכשיו פתאום קלטתי שהנושא הפך ל 3 עמודים...

מממ.. טוב בכללי המ שהבנתי מהדיון זה ... שאני צריך עדו לחשוב על זה כרגע אני נוטה יורת לצד של להזמין את החגורה.. אולי אפילו יצא מחרי טוב 200~ ואז זה כבר לא כל כך רציני ההבדל.. למרות שגם 260 למוצר שגם אני וגם אח שלי ובקרוב עוד אח נוסף ישתמשו בו זה לא נוראי קונים פעם אחת וזהו
ראשון זה סבבה.
מאיפה אתה?

זה עוזר לגב שלי לא להתקפל כמו עלה ברוח בעלייה מקלין נמוך, משום מה אני גם מושך קצת יותר טוב, וזה גם נותן לי תחושת ביטחון (כנראה פסיכולוגי). מה גם שזה מאוד עוזר לי בדחיקה (ואם כבר לקנות חגורה אז להתחרות איתה גם...)

לא יודע, אני ממליץ לך לנסות לפני שאתה מזמין. יש מצב שהמוט יפגע בחגורה במשיכה.

• פותח/ת השרשור
ראשון זה סבבה.
מאיפה אתה?

אני מחיפה בכלל אבל יש לי דוד בראשון ככה שזה אחלה 🤘

אפשר לבדוק מה יהיו העלויות ולראות .. [אני צריך עדו כמה הודעות כיד לשלוח הודעות פרטיות לאנשים 😣 ..... אזז.... כן.... ]

לא הבנתי עדיין מה היתרונות של חגורות INZER על פני חגורות אחרות. בסדר הן יותר עבות וקשיחות והן מצופות בזהב ויהלומים. איך זה בא לידי ביטוי כשעושים איתן סקוואט או דדליפט? במה זה תאכלס תורם?

אם אני לא טועה "מוכר החגורות" מתאמן במכון של tuxlight, שאני במקרה מכיר את המכון הזה ומהרושם שקיבלתי זה אחד מחדרי כושר היותר מקצועיים שיש לפאוורליפטרים בארץ. לא הייתי מזלזל כל כך מהר.

לא הבנתי עדיין מה היתרונות של חגורות INZER על פני חגורות אחרות. בסדר הן יותר עבות וקשיחות והן מצופות בזהב ויהלומים. איך זה בא לידי ביטוי כשעושים איתן סקוואט או דדליפט? במה זה תאכלס תורם?

זה מתבטא בעוד משקל על המוט, ובהרגשה שאתה מקבל בתחתית של הסקוואט. איכשהו זה לא ממש מפתיע אותי שאין פאוורליפטרים עם חגורה של BB.com.

אם אני לא טועה "מוכר החגורות" מתאמן במכון של tuxlight, שאני במקרה מכיר את המכון הזה ומהרושם שקיבלתי זה אחד מחדרי כושר היותר מקצועיים שיש לפאוורליפטרים בארץ. לא הייתי מזלזל כל כך מהר.

איפה המכון הזה...

וטוקסילייט נראה כאליו אתה נופל למטה בכל חזרה...תשלוט בעצמך..(ראיתי רק את הסט ה-3).
השאר בסדר גמור..

וקולדפייר....קאי גרין אמר ב MD שחגורות עשו לו "קילה"...

במה חגורה תעזור לי?
- להרים יותר משקל? -> אז אני כבר אשתמש ברצועות לברכיים...
- בטיחות? ->לא נראה לי....

חוצמזה אני קמצן...אני אוהב להשקיע את הכסף שלי רק בחלבון. 😃

וקולדפייר....קאי גרין אמר ב MD שחגורות עשו לו "קילה"...

אז הוא הומו.

במה חגורה תעזור לי?
- להרים יותר משקל? -> אז אני כבר אשתמש ברצועות לברכיים...
- בטיחות? ->לא נראה לי....

חוצמזה אני קמצן...אני אוהב להשקיע את הכסף שלי רק בחלבון. 😃

ההבדל שחגורה לא מרימה את המשקל בשבילך בניגוד לרצועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית