הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקה - סקוואט 105

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
סופסוף חבר שלי העביר לי את הסרטונים של הסקוואט מלפני 2 אימונים [105]

נראים טוב .. מה שכן המשקל לא יציב על העקב ועובר מהעקב לאצבעות [כמו שרן אמר לי.. אני יעבוד על זה] ואני יורד הרהב יותר מדי מהר.. פשוט נופל.. חייב לעבוד על זה... עכישו אני עבוד על זה.. [שמחתי לראות שהעומק טוב והשברכיים לא ממש גולשות]

סליחה רמאש על הכאב ראש .. פעם הבאה נצלם הפוך .. או שאני כבר ימצא דרך אחרת להפוך את הסרטון אם לא יעבוד

סט 1

סט 2

סט 3

http://www.youtube.com/watch?v=_AgRgVQvP5M

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צר לי להגיד לכם אבל השיקולים שאתם מציינים כל כך מגוחכים שזה לא יאומן...
החגורה שהבחורצ'יק ציין עולה 120 שקל... חגורה כמו שאתם רוצים של אינזר עולה 260 שקל לפחות... חגורה שקשה מאוד "למעוך" גם קשה מאוד לשים עליך והגמישות שלה מהווה גם די חיסרון... חגורה של 260 שקל (כ50$ המחיר עצמו+משלוח ומכס) זאת כבר השקעה מכובדת מאוד ואולי אף גדולה מדי למישהו שמתעסק בזה ברמה יחסית חובבנית... ולאלו מכם שתוהים- אני זה שמוכר את החגורה הזו... אולי תראו בהודעה זו סוג של אינטרס למכור אותה אבל זה לא העניין... מרגיז אותי שיש בדברים שלכם סוג מאוד ספציפי של דעה שאולי לא תואמת את הגישה של מתאמנים אחרים...

שיהיה בהצלחה בכל מקרה

אין ספק שעדיף לקנות משהו לא שימושי בקצת פחות כסף מאשר משהו שימושי מאיכות טובה ביותר כסף, אתה בהחלט עשוי מהיגיון צרוף.

החגורה שהבחורצ'יק ציין עולה 120 שקל... חגורה כמו שאתם רוצים של אינזר עולה 260 שקל לפחות... חגורה שקשה מאוד "למעוך" גם קשה מאוד לשים עליך והגמישות שלה מהווה גם די חיסרון... חגורה של 260 שקל (כ50$ המחיר עצמו+משלוח ומכס) זאת כבר השקעה מכובדת מאוד ואולי אף גדולה מדי למישהו שמתעסק בזה ברמה יחסית חובבנית... ולאלו מכם שתוהים- אני זה שמוכר את החגורה הזו... אולי תראו בהודעה זו סוג של אינטרס למכור אותה אבל זה לא העניין... מרגיז אותי שיש בדברים שלכם סוג מאוד ספציפי של דעה שאולי לא תואמת את הגישה של מתאמנים אחרים...

שיהיה בהצלחה בכל מקרה
זה בהחלט ניסיון למכור.
החגורות האלה שאתה מציע הן "חגורות אימון" (זבל אורגני לבילדרים) שאגב מיסתובבים איתה כל האימון.
הוא צריך חגורת PL כמו שצריך. (שלא מתקפלת, ואחרי סט מורידים אותה מרוב לחץ 😃)

שיהיה בהצלחה בכל מקרה

כל מי שהרים כבד מימיו יידע להבחין בין חגורה סמרטוטית לבין חגורה טובה.
חבל שאתה מבלבל אותנו עם עוד פורום של צקצקני שפתיים שעושים כפיפת מרפקים ואח"כ רצים לשתות את האפקה שלהם פן יגיעו למצב קטבולי בטרם עת.

"אין ספק שעדיף לקנות משהו לא שימושי בקצת פחות כסף מאשר משהו שימושי מאיכות טובה ביותר כסף, אתה בהחלט עשוי מהיגיון צרוף" - אני בהחלט לא הגיוני... לקנות ב120 שקל חגורה שתשמש אותו מעולה לכל הצרכים שלו (מניסיון של משתמשים אחרים ) או לקנות ב260 שקל חגורה שתספק אותו הרבה מעבר למה שהוא צריך... מה גם שלסגור באופן הדוק את החגורות הלא גמישות של אינזר זה לא נוח בשיט...
וללא ספק אני מנסה נואשות למכור את החגורה... 120 שקל זה מה שינפח לי את הארנק ואת האגו ויוציא אותי מהחובות האדירים שנקלעתי אליהם.... צודקים במאה אחוז...

כל מי שהרים כבד מימיו יידע להבחין בין חגורה סמרטוטית לבין חגורה טובה.
חבל שאתה מבלבל אותנו עם עוד פורום של צקצקני שפתיים שעושים כפיפת מרפקים ואח"כ רצים לשתות את האפקה שלהם פן יגיעו למצב קטבולי בטרם עת.

מה אני אגיד לך מר מבין .... אני ללא ספק צקצקן שפתיים שעושה כפיפת מרפקים ורץ לשתות אבקת חלבון... סיימתי לא מזמן סייקל של אקטימל בשילוב עם ויטמינצ'יק כדי לא ליצור אטרופיה מוגזמת של האשכים ואני גם עושה סופר סטים של ארובי ודגדוג כתפיים (תרגיל מעולה לחיזוק הביצה השמאלית)...
"כל מי שהרים כבד מימיו" - חמוד מצידך... לא אפרט יותר מדי על מה הרמתי בימי חיי כי זה לא העניין כרגע... העניין הוא שיש פה אוסף של אנשים שמתיימרים להיות גורם סמכותי לתת ייעוץ אבל בעצם הם עצמם מתאמנים לא הרבה זמן אבל מפוצצי אגו...

מה אני אגיד לך מר מבין .... אני ללא ספק צקצקן שפתיים שעושה כפיפת מרפקים ורץ לשתות אבקת חלבון... סיימתי לא מזמן סייקל של אקטימל בשילוב עם ויטמינצ'יק כדי לא ליצור אטרופיה מוגזמת של האשכים ואני גם עושה סופר סטים של ארובי ודגדוג כתפיים (תרגיל מעולה לחיזוק הביצה השמאלית)...
"כל מי שהרים כבד מימיו" - חמוד מצידך... לא אפרט יותר מדי על מה הרמתי בימי חיי כי זה לא העניין כרגע... העניין הוא שיש פה אוסף של אנשים שמתיימרים להיות גורם סמכותי לתת ייעוץ אבל בעצם הם עצמם מתאמנים לא הרבה זמן אבל מפוצצי אגו...

סבבה.
מה אתה עושה פה?
לך למקום אחר.

אני ללא ספק לא פה כדי להתחיל להתפלסף על הידע העצום שלכם... אני פה כי כתבתם אוסף של שטויות שהעלו לי קצת את הסעיף...אז בחרתי להירשם ולהגיב

אתה נפלא.
עכשיו, בקשר לחגורות INZER:

1. הן לא קשות לסגירה, צריך לרכך אותן, כמו כל חגורה טובה
2. הן משתלמות יותר כי הן יחזיקו הרבה יותר זמן ויתמכו יותר טוב (אתה בעצמך אמרת)
3. אתה מוזמן לחפש ביקורות ברשת על החגורות האלה, לרבות אנשים שמשתמשים בהם.

אני שמח שהעלינו לך את הסעיף, סימן שהתעצבנת וכנראה שבצדק, אולי הסחורה שאתה מוכר חרא. נכתבו פה דברים מתוך ניסיון אישי, הבחירה תהיה של הקונה ואני מקווה שהוא לא יתרום לך שקל.

יחזיקו הרבה יותר זמן... מצחיקול אתה...גם חגורה ב70 שקל סביר להניח שתחזיק לו כמה שנים טובות אם לא לתמיד... . ללא ספק החגורות של אינזר טובות אבל לא חושב שהן עולות בהרבה מהרמה של החגורה הספציפית הזו. ובוודאי שלא מצדיקות תשלום של עוד כ140 שקל לפחות....
הסחורה שאני מוכר אכן חרא... עלית עליי... אני סוחר בסחורה זבל ומנסה לרמות אנשים שאני מכיר רק כדי לנפח לעצמי את הארנק בעוד 120 שקל שיעזרו לי בלקנות עוד סחורה זבל... שלא נדבר על זה שאני בכלל מוכר אותה לבקשת הבחורצ'יק פה שחיפש חגורה לא יקרה.... אני אישית לא עושה בה שום שימוש מסיבות שאני לא אכנס אליהן כרגע אז הרעיון של למכור אותה נראה לי משתלם לשני הצדדים...

"מקווה שהוא לא יתרום לי שקל" - שלא יתרום... אתה חושב ש120 שקל זה מה שיעשה לי את החודש?

אתה נפלא.
עכשיו, בקשר לחגורות INZER:

1. הן לא קשות לסגירה, צריך לרכך אותן, כמו כל חגורה טובה
2. הן משתלמות יותר כי הן יחזיקו הרבה יותר זמן ויתמכו יותר טוב (אתה בעצמך אמרת)
3. אתה מוזמן לחפש ביקורות ברשת על החגורות האלה, לרבות אנשים שמשתמשים בהם.

אני שמח שהעלינו לך את הסעיף, סימן שהתעצבנת וכנראה שבצדק, אולי הסחורה שאתה מוכר חרא. נכתבו פה דברים מתוך ניסיון אישי, הבחירה תהיה של הקונה ואני מקווה שהוא לא יתרום לך שקל.

אחי אתה לא מבין אפילו כמה אתם טועים, שגיל יעשה בסוף מה שנוח לו אבל אני מסכים עם
MOHERHAGOROT אני משתמש בידיוק באותה חגורה ועשיתי איתה 200 קילו דדליפט, (אני מהמכון של גיל), אני מבין שיש לכם ידע אבל אתה חושב שיש לכם יותר ידע מלאנשים שמאמנים אחרים וכל שנה שולחים אותם לתחרויות והם לוקחים מקומות ראשונים אחד מהם זה המאמן שלי, יש אנשים שהם מפלצות אבל תנסה לשאול את עצמך האם אותם אנשים שולחים אחרים לתחרויות ומצליחים לגרום לאחרים להצליח, מה שאני אומר זה שדרוש ידע כדי להיות חזק בעצמך ודרוש עוד יותר ידע כדי לגרום לאחרים גם להיות חזקים אחד כזה אמר לגיל שהחגורה הזו שימושית לא פחות מהחגורה של אינזר, גיל בחור חזק אבל הוא לא צריך חגורה ברמה כזאת. אני חושב שאם היא הספיקה לי ל 200 קילו והיא תספיק לי לעוד כמה שנים טובות אני בטוח שלגיל זה מספיק.

MOHERHAGOROT אני משתמש בידיוק באותה חגורה ועשיתי איתה 200 קילו דדליפט, (אני מהמכון של גיל), אני מבין שיש לכם ידע אבל אתה חושב שיש לכם יותר ידע מלאנשים שמאמנים אחרים וכל שנה שולחים אותם לתחרויות והם לוקחים מקומות ראשונים אחד מהם זה המאמן שלי, יש אנשים שהם מפלצות אבל תנסה לשאול את עצמך האם אותם אנשים שולחים אחרים לתחרויות ומצליחים לגרום לאחרים להצליח, מה שאני אומר זה שדרוש ידע כדי להיות חזק בעצמך ודרוש עוד יותר ידע כדי לגרום לאחרים גם להיות חזקים אחד כזה אמר לגיל שהחגורה הזו שימושית לא פחות מהחגורה של אינזר, גיל בחור חזק אבל הוא לא צריך חגורה ברמה כזאת. אני חושב שאם היא הספיקה לי ל 200 קילו והיא תספיק לי לעוד כמה שנים טובות אני בטוח שלגיל זה מספיק.

דדליפט 200 זה יפה. תעלה סרטון עם החגורה.

1. בדדליפט חגורה פחות משמעותית.
2. חובות לראק.

אם 120 שקל זה אגורות בשבילך בשביל מה הגעת לפה בשביל להגן על החגורה שלך?
אם Tuxlight סומך על הידע הלא מבוסס ומפוצץ אגו שלנו, כפי שהיטבת להגדיר אותו, מספיק בשביל לשאול אם זאת תהיה קנייה חכמה, כנראה שהוא יסמוך על הידע שלנו בשביל להבין שאתה מדבר שטויות ומנסה למכור לו משהו חסר תועלת.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה

החגורת INZER שלי עלתה 180 שקל, והיא תחיה יותר זמן ממך. אה, ויש לה גם שימוש פרט ללהכניס כסף לארנק שלך. כנראה שאתה לא מבין מה חגורה אמורה לעשות, אם אתה פולט שטויות כאלה. עדיף כבר להתאמן בלי חגורה מאשר עם החגורות שאתה מוכר.

ואני עשיתי 230 לחזרות בלי חגורה
ראית מזה ?

חגורה של אינזר היא משכבה אחת קשה מצופה בזמש
החגורה של BB היא כמה שכבות דקות שזה לא טוב
חגורה צריכה להיות קשה, למה נראה לך יש מידות לעובי של חגורה ? ולמה 13 מ"מ יותר טובה מ 10 מ"מ ?

וממתי BB מתמחים בציוד לPL ? הם מוכרים תוספים

כמובן שהחגורה תעשה את העבודה, אבל אם הוא יכול להוסיף עוד 140 ש"ח (שזה הרבה כסף) ולקבל מוצר איכותי לכל החיים אז שיוסיף

אף אחד לא בא לפה להרוס לך מכירה, הבחור שאל אני עניתי, אם תצליח לשכנע אותו לקנות ממך אז סבבה

וואלה אחי? 200 קילו אחי? אתה מטורף אחי!

ואם יש אנשים, אחי, ששולחים אנשים לתחרויות, אחי, והם כן ממליצים על חגורות איכותיות, אחי? ואם הם שלחו יותר אנשים, אחי, מגיל, אחי, לתחרויות וגם השיגו יותר תוצאות, אחי? מה נגיד אז, אחי? אה אחי?

דדליפט 200 זה יפה. תעלה סרטון עם החגורה.
של ה 200 עוד אין לי אבל אני מבטיח לך עוד חודש וחצי יש לי אימון מקסימום אני אעלה יותר מ 200 אבל יש לי סרטון לפני יותר מחצי שנה עם החגורה של 180 לא משהו אני יודע

העניין הוא לא המכירה העניין הוא שאין הבדל בן החגורות ברמה הזו, יכול להיות שברמות יותר גבוהות זה ישפיע. ראיתי את החגורה של אינזר היא לא יותר טובה בהרבה מזאת של בודיבילדינג.
גיל אם אתה רוצה להשקיע עכשיו 260 שקל על חגורה שלא תיתן לך יותר מאשר החגורה של בודי בילדינג לך על זה, אין לי בעיה לתת לך להתאמן עם החגורה שלי, ותבקש לנסות עם זאת של אינזר ואתה תגיד לי אם אתה מרגיש הבדל. מה שאני אומר שגיל לא צריך חגורה כזאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית