סרטון בדיקה - סקוואט 105

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
סופסוף חבר שלי העביר לי את הסרטונים של הסקוואט מלפני 2 אימונים [105]

נראים טוב .. מה שכן המשקל לא יציב על העקב ועובר מהעקב לאצבעות [כמו שרן אמר לי.. אני יעבוד על זה] ואני יורד הרהב יותר מדי מהר.. פשוט נופל.. חייב לעבוד על זה... עכישו אני עבוד על זה.. [שמחתי לראות שהעומק טוב והשברכיים לא ממש גולשות]

סליחה רמאש על הכאב ראש .. פעם הבאה נצלם הפוך .. או שאני כבר ימצא דרך אחרת להפוך את הסרטון אם לא יעבוד

סט 1

סט 2

סט 3

http://www.youtube.com/watch?v=_AgRgVQvP5M

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המכון של אודי הכי טוב בעיר...חחח

זה המכון של אדמונד?

רן- תודה,

אתה השתמשת בחגורה פשוטה ועכשיו יש לך חגורה רצינית...
כמה אתה מרגיש את ההבדל בינהן?

אני ?
שמיים וארץ
זה מוסיף כ"כ, אתה יורד לבור וזה מציל אותך
נעליים+מגנזיום+חגורה חובה לדעתי

כן של אדמונד.

המכון של אודי זה נוסטלגיה 😃 התאמנתי שם פעם כשהייתי קטן (היה מצחיק לראות ילד בן 16 שחיף שמסתובב בין כל המוזרקים שם). אבל כבר מזמן המכון הזה החליד ונרקב. אלא אם כן עשו שם שיפוץ או משהו, לא הייתי שם הרבה זמן.

כן של אדמונד.

המכון של אודי זה נוסטלגיה 😃 התאמנתי שם פעם כשהייתי קטן (היה מצחיק לראות ילד בן 16 שחיף שמסתובב בין כל המוזרקים שם). אבל כבר מזמן המכון הזה החליד ונרקב. אלא אם כן עשו שם שיפוץ או משהו, לא הייתי שם הרבה זמן.

זה חרא מכון ...אבל אפשר למצוא שם אמפולות ליד המערכת סטריאו.
גם סילבר גים שמעתי מחליד ועם שעות פתיחה מעפנות.

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

אני ?
שמיים וארץ
זה מוסיף כ"כ, אתה יורד לבור וזה מציל אותך
נעליים+מגנזיום+חגורה חובה לדעתי

כן אתה.

• פותח/ת השרשור
קצ'וק [יוסי?]

הסילבר אחלה מכון לפאוורליפטרים מעבר לזה קצת פחות ...

5-6 מוטות אולימפיים של ELEIKO

והמון פלטות אולימפיות גם של 10 קילו ו של 15 .. כמובן 20 ושל 25 גם [רובם גם כן ELWEIKO.. =P אם זה משנה]... קיצר הכל .. כלוב, 2 ספות לבנץ' וכל מה שפאוורליפטר ממוצע צריך

רן לגבי הנעליים אני מאמיןש אתה מדבר על האולסטאר ה סקס*1ת שלי חח..

עריכה:

ד"א יוסי ועידן.. אם תתעניינו אפשר להזמין חגורה.. 3 חגורות יצאו לנו במחיר אפילו יורת נורמאלי ואנחנו גירם קרוב ככה שזה לא הבעיה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אכן יוסי.
מה יש מעבר לפווארליפטינג במכון...זאת צורת החיים הנבחרת שם

צודק ולכן זה אחלה חדר כושר

לגבי החגורה אתה מעוניין אולי להתנסות 🤡 חחחחח...

עם אתה ועידן רוצים אפשר להזמין ביחד.. אני רוצתה להזמין ממש בשבוע הקרוב

יש חגורה במכון אבל בדיוק ההפך מחגורה טובה [לפי מה שרן הגדיר] .. בנתיים היא תעשה את העבודה

קצ'וק [יוסי?]

הסילבר אחלה מכון לפאוורליפטרים מעבר לזה קצת פחות ...

5-6 מוטות אולימפיים של ELEIKO

והמון פלטות אולימפיות גם של 10 קילו ו של 15 .. כמובן 20 ושל 25 גם [רובם גם כן ELWEIKO.. =P אם זה משנה]... קיצר הכל .. כלוב, 2 ספות לבנץ' וכל מה שפאוורליפטר ממוצע צריך

רן לגבי הנעליים אני מאמיןש אתה מדבר על האולסטאר ה סקס*1ת שלי חח..

עריכה:

ד"א יוסי ועידן.. אם תתעניינו אפשר להזמין חגורה.. 3 חגורות יצאו לנו במחיר אפילו יורת נורמאלי ואנחנו גירם קרוב ככה שזה לא הבעיה

הייתי מעוניין להיכנס לקנייה איתכם במידה ותסכימו ויתפתח העניין ומקסימום אחרי זה אפשר יהיה לשלוח אליי גוביינא, העניין הוא שגם אני רוצה/צריך חגורה רצינית, כי נכון לעכשיו אני מתאמן בלי.
אשמח אם תפרסמו את הדגם שאתם מתכננים להזמין.

אם יהיה משהו רציני אז זה הטלפון שלי : 052-3129626 - אוריאל

מה טוב.. החגורה שיש בלינק ( http://www.houseofpain.com/product-d...145&tsccat=145) או ה-INZER ?
מישהו יוכל לפרסם לינק לחגורה של אינזר ?

הייתי מעוניין להיכנס לקנייה איתכם במידה ותסכימו ויתפתח העניין ומקסימום אחרי זה אפשר יהיה לשלוח אליי גוביינא, העניין הוא שגם אני רוצה/צריך חגורה רצינית, כי נכון לעכשיו אני מתאמן בלי.

מה טוב.. החגורה שיש בלינק ( http://www.houseofpain.com/product-d...145&tsccat=145) או ה-INZER ?
מאיפה?

צודק ולכן זה אחלה חדר כושר

לגבי החגורה אתה מעוניין אולי להתנסות 🤡 חחחחח...

עם אתה ועידן רוצים אפשר להזמין ביחד.. אני רוצתה להזמין ממש בשבוע הקרוב

יש חגורה במכון אבל בדיוק ההפך מחגורה טובה [לפי מה שרן הגדיר] .. בנתיים היא תעשה את העבודה

count me in

זו הINZER
houseofpain מוכרת ציוד של INZER יותר זול מINZER עצמה. (ככה זה הולך בארה"ב)

• פותח/ת השרשור
אז יאללה יש לנו כרגע 4 .. אם עידן נכנס אפילו 5

בסוף יצא מחיר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית