הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יקרה עם אני יוכל הרבה ממתקים במסה מה זה יעשה לי אני רק יעלה בשומן

כל עוד אתה מקפיד על לפחות 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג של משקל גוף, עודף קלורי של 10% מהמאזן הנייטרלי, משתדל לעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש ומבצע אימוני משקולות מתאימים שמתוכננים עם פרוגרסיב אוברלואוד - אתה תעלה במסת שריר ומעט מאוד בשומן גם אם תבסס את רוב התזונה שלך על ממתקים.

מנגד, יש את הפן הבריאותי. צריכה גבוהה של ממתקים שאין בהם שום ויטמינים ומינרלים תגרום לחוסרים בויטמינים ומינרלים חיוניים בגוף, וזה לא מצב בריא בלשון המעטה.

תבצע את השיקולים שלך אבל מבחינת קצב צבירת מסת שומן אין השפעה כלשהיא.

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה מקפיד על לפחות 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג של משקל גוף, עודף קלורי של 10% מהמאזן הנייטרלי, משתדל לעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש ומבצע אימוני משקולות מתאימים שמתוכננים עם פרוגרסיב אוברלואוד - אתה תעלה במסת שריר ומעט מאוד בשומן גם אם תבסס את רוב התזונה שלך על ממתקים.

מנגד, יש את הפן הבריאותי. צריכה גבוהה של ממתקים שאין בהם שום ויטמינים ומינרלים תגרום לחוסרים בויטמינים ומינרלים חיוניים בגוף, וזה לא מצב בריא בלשון המעטה.

תשמע לא אכפת לי לעלות בשומן האם זה יפגע לי במסה ?

תשמע לא אכפת לי לעלות בשומן האם זה יפגע לי במסה ?
לעלות הרבה בשומן זה רעיון רע מאוד וטיפשי.
במקום לשאול "האם ממתקים יפגעו לי בגיינז?" תעשה חושבים עם עצמך, תשתדל לא לעלות יותר מדי מהר במשקל בצורה פזיזה וחסרת תועלת אלא לבצע עלייה איכותית במסת הגוף ולהתקדם באימונים בהתאם למטרות שלך.
אה, וגם להקפיד על אותיות אית"ן לא יזיק.

בול!
הוצאת לי את המילים מהפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית