נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
מה יקרה עם אני יוכל הרבה ממתקים במסה מה זה יעשה לי אני רק יעלה בשומן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע לא אכפת לי לעלות בשומן האם זה יפגע לי במסה ?כל עוד אתה מקפיד על לפחות 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג של משקל גוף, עודף קלורי של 10% מהמאזן הנייטרלי, משתדל לעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש ומבצע אימוני משקולות מתאימים שמתוכננים עם פרוגרסיב אוברלואוד - אתה תעלה במסת שריר ומעט מאוד בשומן גם אם תבסס את רוב התזונה שלך על ממתקים.
מנגד, יש את הפן הבריאותי. צריכה גבוהה של ממתקים שאין בהם שום ויטמינים ומינרלים תגרום לחוסרים בויטמינים ומינרלים חיוניים בגוף, וזה לא מצב בריא בלשון המעטה.
תבצע את השיקולים שלך אבל מבחינת קצב צבירת מסת שומן אין השפעה כלשהיא.
לעלות הרבה בשומן זה רעיון רע מאוד וטיפשי.תשמע לא אכפת לי לעלות בשומן האם זה יפגע לי במסה ?
בול!כל עוד אתה מקפיד על לפחות 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג של משקל גוף, עודף קלורי של 10% מהמאזן הנייטרלי, משתדל לעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש ומבצע אימוני משקולות מתאימים שמתוכננים עם פרוגרסיב אוברלואוד - אתה תעלה במסת שריר ומעט מאוד בשומן גם אם תבסס את רוב התזונה שלך על ממתקים.
מנגד, יש את הפן הבריאותי. צריכה גבוהה של ממתקים שאין בהם שום ויטמינים ומינרלים תגרום לחוסרים בויטמינים ומינרלים חיוניים בגוף, וזה לא מצב בריא בלשון המעטה.
תבצע את השיקולים שלך אבל מבחינת קצב צבירת מסת שומן אין השפעה כלשהיא.