הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

OA

משתמש משקיע
6,516
6,086
נק' מוניטין:
4,554
6,516
6,086
קראתי לגבי 2 תוכניות בילדינג,
אחת מהן היא HST,
השנייה היא Kelei routine Workout Programs

רציתי לשמוע ממי שהתנסה באחת מהן או ממי שמכיר קצת עצות,
מומלצות? פחות מומלצות?

(כרגע מתאמן בתוכנית כוח לחודש וחצי הקרובים)

תודה

HST תוכנית די פשוטה שמעלים מאימון לאימון לאימון משקל , כל התרגילים מתחלקים לבלוקים של 15 , 10 ,5
מה שלי קצת גורם לחשש כי אני אישית לא יכול לבצע דדליפט וסקוואט 15 חזרות בטכניקה סבירה פלוס ואפילו עשר גם לא במיוחד דדליפט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שלא ברור לי זה שברוטינה של KELEI - https://www.lbs.co.il/threads/63261

לפי ההסבר צריך להגיע ל40-50 חזרות סה"כ לתרגיל שהסט הראשון הוא 8-10 והשאר בחמישיות.

זאת אומרת שכל תרגיל אצטרך לבצע ל9 סטים או שאני מפספס פה משהו?

@kotzer @MasterSplitter @elchonon מישהו ? 😅

הדבר היחיד שלא ברור לי זה שברוטינה של KELEI - https://www.lbs.co.il/threads/63261

לפי ההסבר צריך להגיע ל40-50 חזרות סה"כ לתרגיל שהסט הראשון הוא 8-10 והשאר בחמישיות.

זאת אומרת שכל תרגיל אצטרך לבצע ל9 סטים או שאני מפספס פה משהו?

@kotzer @MasterSplitter @elchonon מישהו ? 😅
הוא נתן את זה בתור דוגמה להשלמת נפח, אלו לא מספרי ברזל.
הוא מציע דרכים די יעילות ופשוטות להתקדמות (שזה כבר שם את התכנית רמה אחת מעל 80% מתוכניות הבילדינג באינטרנט) אבל יש מס' נקודות שאני פחות מסכים איתן.

את האמת שהפסקתי לקרוא אחרי שהוא כתב שצריך לבצע בנץ' בלי קשת בגב בכלל.

• פותח/ת השרשור
הוא נתן את זה בתור דוגמה להשלמת נפח, אלו לא מספרי ברזל.
הוא מציע דרכים די יעילות ופשוטות להתקדמות (שזה כבר שם את התכנית רמה אחת מעל 80% מתוכניות הבילדינג באינטרנט) אבל יש מס' נקודות שאני פחות מסכים איתן.

את האמת שהפסקתי לקרוא אחרי שהוא כתב שצריך לבצע בנץ' בלי קשת בגב בכלל.

אני מתכוון ללכת בקווים מנחים ולא כמו רובוט.
הקטע שהוא רושם את זה על כל תרגיל וזה יתן לי 9 סטים על משהו כמו 3 תרגילים לשריר זה מטורף לגמרי.

נערך לאחרונה:
אני מתכוון ללכת בקווים מנחים ולא כמו רובוט.
הקטע שהוא רושם את זה על כל תרגיל וזה יתן לי 9 סטים על משהו כמו 3 תרגילים לשריר זה מטורף לגמרי.
תוכניות מוכנות זה על הפנים לפיתוח גוף,פיתוח גוף זה אומנות ופיסול בעיניי,כל אחד רוצה להגדיל שריר מסויים בצורה המתאימה לגופו,לאחד יש שריר איקס חלש,לשני שריר y
תוכניות מוכנות זה נורא למטרה זו

תוכניות מוכנות זה על הפנים לפיתוח גוף,פיתוח גוף זה אומנות ופיסול בעיניי,כל אחד רוצה להגדיל שריר מסויים בצורה המתאימה לגופו,לאחד יש שריר איקס חלש,לשני שריר y
תוכניות מוכנות זה נורא למטרה זו
צריך ידע נרחב מאוד על מנת לבנות תוכנית טובה בעצמך, כך שלשלבים הראשונים זה אף פעם לא יזיק להסתמך על מישהו בעל ניסיון.
בשלב המתקדם יותר כמובן נדרש לקחת קווים מנחים בלבד ולרוב מה שעבד למישהו אחר לא תמיד יעבוד עליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית