עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שפחות קלוריות = מה זאת אומרת? למה?
אתה יודע מה הדפיציט הקלורי שאתה שואף אליו?
אתה יודע מה קצב הירידה במשקל שלך?
לשאלתך,
החתיכה תישאר אותה חתיכה ותהיה בעלת אותן ערכי מאקרו (פחמימה\שומן\חלבון) ללא תלות בשיטת הבישול.
מה שיוסיף לך קלוריות אלו מרינדות שמכילות סוכר, שמן, שמן לטיגון, פירורי לחם, רטבים וכל דבר אחר שאתה מוסיף על הבשר.
אישית אני מעדיף לעשות את החזה עוף על מנגל חשמלי, אם לא מקדר אותך יותר מדי זה יכול לשדרג את הטעם.
פשוט תגיד שהכנת שניצל , אני אישית בחיטוב לא הייתי מכניס שניצל למה שאני אוכל , קלוריות מיותרות שלא נדבר על הכמויות שמן שצריך בטיגון בקלות מוסיף לך 400-200 קלוריות בלי לשים לב .. מלא נופלים על שטיות כמו שמן וכאלה ששמים כמויות ולא יודעים כמה קלוריות יש בזה כמו רטבים ועוד ואז מתפלאים למה לא יורדים למרות ״שאכלו 2000״ קלוריות .. שים לב לזהלפי האפליקציה שלי אסור לי לעבור ביום את ה 2,000 קלוריות אחרת אני לא ארד במשקל
שקלתי 84 קילו עד לפני חודש וחצי, היום אני שוקל 80.2 אז נראה לי שאני סבבה לגמרי
אני שואף להגיע ל 77-78 לראות איך זה נראה ואז להחליט אם לרדת עוד, להישאר באותו המשקל או בכלל לעלות בחזרה
ניסיתי היום קצת לגוון עם החזה עוף, הדבקתי לו פירורי לחם בעזרת ביצה טרופה ואכלתי עם רוטב אלף האיים יצא סבבה
נמאס כל הזמן חזה עוף בלי תוספות
פשוט תגיד שהכנת שניצל , אני אישית בחיטוב לא הייתי מכניס שניצל למה שאני אוכל , קלוריות מיותרות שלא נדבר על הכמויות שמן שצריך בטיגון בקלות מוסיף לך 400-200 קלוריות בלי לשים לב .. מלא נופלים על שטיות כמו שמן וכאלה ששמים כמויות ולא יודעים כמה קלוריות יש בזה כמו רטבים ועוד ואז מתפלאים למה לא יורדים למרות ״שאכלו 2000״ קלוריות .. שים לב לזה
לא עדיף לשים איזה פחמימה טובה יותר ליד מאשר בפירורי לחם שסתם מוסיפים קלוריות ? לדעתי גם יוצר משביע פחמימה איכותית וגם עדיף , יש מלא דרכים לעשות אחלה של תיבול לחזה עוף שלא יצא מגעיל ויבש תחפשאבל לא נגעתי בשמן בכלל, הכנתי את זה בתנור
פשוט חזה עוף עם פירורי לחם...