הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ ✯ ✯ קנייה מרוכזת של חגורות - צפון ✯ ✯ ███

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
החגורה המדוברת היא החגורה זהאת של INZER

http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

הרשימה...

1 - אני - XL
2 - יוסי - XL
3 - אייל - XL
XL - DARTHMAUL - 4
XL - JUSTY - 5
XL - MENASHE93 - 6
7 - אוריאל - XL
XL - obizon - 8

מי שקיבל חגורה המספר שלו וה XL מסומן בירוק
מי שגם השלים את החסר בתשלום מסומן בכתום .. שזה בעצם בדיוק מי שקיבל אתהחגורה..
=P

וואו.. יצא אומנותי משהו...

זהו כל החגורות הגיעו/נשלחו לבעליהן

אחלה של הזמנה הייתה..! שווה לכולם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי אפשרי השאלה אם המכס יעשו בעיות.. לדעתי עוד חגורה לא תעשה את ההבדל בין 7 ל 8 זה לא רציני

איזה מידה אתה רוצה?

ואתה רוצה מגנזיום?

יאללה חברה מהמרכז מי בפנים ?
דרך אגב אני אקח L כי גם ככה האזור הכי גדול הוא 33 אינץ אצלי (ולא נראה לי שאני יעבור אי פעם את ה37 אינץ שזה 100~)
עדין לא הבנתי למה כולכם לוקחים XL ?

נסיתם לפלג חבילות ולא לרכז הכל בחבילה אחת?
לא יצא לכם יותר משתלם?
כמובן שמסכמים הכל עם החברה מהתחלה

יש אפשרות לקנות מגנזיום בלי חגורה? אני יבוא לחיפה וישלם במזומן או בכרטיס מהדואר מה שיהיה יוןתר נוח לכם

מגנזיום תקנו מהארץ פרסמתי פה בפוסט מקום ש 8 בלוקים עולים 65 בהרצליה

יש לי רעיון לגבי התשלומים, באתר שאתם קונים מקבלים PAYPAL? בכל מקרה שכולם יעבירו כסף לחשבון אחד בPAYPAL שמישהו יפתח (עדיף שהחשבון הזה יפתח למי שישלחו בסוף את החבילה), ככה תרכזו את כל הכסף במקום אחד ותשלמו מראש ככה שלא יהיה אחרי זה קומבינות.
אפשר גם למשוך את הכסף לחשבון בנק זה לוקח כמה ימים ומשלמים מעל 1000 שקל כ-8 שקלים עמלה.
בקשר למי שאין PAYPAL / כרטיס אשראי בין לאומי, אפשר ללכת לדואר להטעין ויזה לשלם עליה עמלה של 20 שקל ולפתוח איתה PAYPAL ולהעביר את הכסף.

יש לי רעיון לגבי התשלומים, באתר שאתם קונים מקבלים PAYPAL? בכל מקרה שכולם יעבירו כסף לחשבון אחד בPAYPAL שמישהו יפתח (עדיף שהחשבון הזה יפתח למי שישלחו בסוף את החבילה), ככה תרכזו את כל הכסף במקום אחד ותשלמו מראש ככה שלא יהיה אחרי זה קומבינות.
אפשר גם למשוך את הכסף לחשבון בנק זה לוקח כמה ימים ומשלמים מעל 1000 שקל כ-8 שקלים עמלה.
בקשר למי שאין PAYPAL / כרטיס אשראי בין לאומי, אפשר ללכת לדואר להטעין ויזה לשלם עליה עמלה של 20 שקל ולפתוח איתה PAYPAL ולהעביר את הכסף.

רעיון טוב רק שאי אפשר לדעת מה יהיה במכס..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית