הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ ✯ ✯ קנייה מרוכזת של חגורות - צפון ✯ ✯ ███

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
החגורה המדוברת היא החגורה זהאת של INZER

http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

הרשימה...

1 - אני - XL
2 - יוסי - XL
3 - אייל - XL
XL - DARTHMAUL - 4
XL - JUSTY - 5
XL - MENASHE93 - 6
7 - אוריאל - XL
XL - obizon - 8

מי שקיבל חגורה המספר שלו וה XL מסומן בירוק
מי שגם השלים את החסר בתשלום מסומן בכתום .. שזה בעצם בדיוק מי שקיבל אתהחגורה..
=P

וואו.. יצא אומנותי משהו...

זהו כל החגורות הגיעו/נשלחו לבעליהן

אחלה של הזמנה הייתה..! שווה לכולם

נערך לאחרונה:
אני לא יודע אם יש מכס על חגורות, בכל מקרה שכל אחד יעביר קצת יותר ומקסימום תקבלו מעט מהכסף חזרה.
שכל אחד יעביר 20% יותר.

יש אפשרות לקנות מגנזיום בלי חגורה? אני יבוא לחיפה וישלם במזומן או בכרטיס מהדואר מה שיהיה יוןתר נוח לכם

אפשר ההזמנה של המגנזיום היא מהארץ של החבילה של ה 8 בלוקים

בהודעה הראושנה רשום לך מיע וד מזמין אם אני זוכר נכון יש לך 2-3 בלוקיםש אתה יכול לקנות.. העלות של כל אחד לפי מה שיצא זה 10-11 ש"ח ✌️

משה ההזמנה תיהיה עליי [יש לי פייפל]

אם תוכל לפרסם פה איך להעביר כסף לחשבוןש ל הפייפל זה נהדר למרות שלא נראה לי יהיו יותר מדי קומבינות אם בכלל וגם אם כן.. אני תמיד יכול למכור את החגורות כיד שנייה ולפי מה שראיתי יש ביקוש בפורום

מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL? אתה פשוט הולך ל SEND MONEY למעלה, רושם TO: למי (אימייל של ה PAYPAL) ולמטה עדיף לבחור PERSONAL ו GIFT אם אין אז Payment owed אם אין אז Other

נשמע טוב יחסוך לי את הכאב ראש של ישלמו-לא ישלמו

למרות שתכלס כולם פה אמינים ורוצים את החגורה אז לא כזה קריטי

אז בעקירון אתה אומר שכולם יפתחו חשבון פייפל עם ויזה נטענת או משהו ויעבירו לחשבון שלי ?

למי שיש כרטיס אשראי בין לאומי (16 ספרות) יכול לפתוח PAYPAL, למי שאין יכול להוציא אחד (תמיד טוב שיש, יש משהו שנקרא VISA FREE, תחפשו בגוגל זה בלי עמלות, בלי נקודות בלי ספרים הביתה כל החשבון של הכרטיס מתנהל דרך האינטרנט ויורד ישר מהחשבון בנק, זה לא משנה איזה בנק אתם והוא בחינם כל השנה ללא תלות בכמה קניתם או ביזבזתם [אפשר גם למשוך איתו כסף בכספומט, יש לו מסגרת, לי הביאו בזמנו 5,000 ש"ח]).
למי שאין ויזה בין לאומית שיטעין כרטיס בדואר, זה עולה 20 ש"ח לכרטיס, אפשר להטעין במינימום 250, מקסימום 1000 ש"ח, אפשר למשוך את הכסף שנשאר לאחר מכן, אפשר לפתוח איתו PAYPAL.
העברה מ PAYPAL ישראלי ל PAYPAL ישראלי זה בחינם בד"כ, שכולם ירכזו את הכסף אצלך בחשבון ואתה תקנה באתר של החברה. או שאם אתם רוצים לפצל משלוח ל 2 מקודים שונים בארץ, צפון ומרכז, אז ששני אנשים יפתחו PAYPAL אחד שירכז את ההזמנה למרכז ואחד לצפון ומי שרוצה לקנות שיעביר את הכסף לכל אחד מהאנשים הללו בהתאם למקום המגורים שלו, מי שרוצה שזה יגיע אליו בדואר עד הבית, שיוסיף עוד כסף למשלוח לאותו הבן אדם ב PAYPAL.
עוד אופציה היא לעשות לך העברה ישירה לחשבון בנק, לדוגמה למי שאין כוח להתעסק ב PAYPAL שפשוט ישלח לך הודעה פרטית/מייל, תגיד לו את החשבון בנק שלך וכל הפרטים והוא יעביר לך ישירות לחשבון, זו עמלה של כמה שקלים.
ועצה שלי אל תסמוך כל כך על אנשים בהקשר של כסף והזמנות במיוחד כשאתה לא מכיר אותם אישית, אתה בסוף תתקע עם 10 חגורות ובמזל תמכור כמה יחידות ולא יהיה לך מה לעשות איתן.

אחלה, תודה משה

ברמת העיקרון התארגנו קבוצה של 9 שכולנו +- מאותו איזור [חיפה] ומי שלא מוכן ליסוע ולהגיע לאסוף את הציוד

סה"כ הדרך הזאת נשמעת לי הגיונית [והוגנת]

טרול אבא שלך כבר בנה לי את הפרולר ?
דרך אגב תצרוב לי דקסטר רק מעונה 3
כי את 2 הורדתי ו2 ראיתי

טוב אז העניין סגור +- ...

שיהיה לי 150 הודעות [עריכה: .. שמסתבר שזה עכשיו =P] אני ישלח לכל המשתתפים הודעה פרטית משותפת על כל העניין

נו TUX מה קורה ?
יש איימל שאליו ניתן לשלוח את הכסף ?
כמה כסף ?50 ... פקדון ... 100 ... 150 ... ?
אם על חגורות אין מכס זה אומר שאם תוסיף את המגניזיום יתווסף מכס ? עדיין תרצה להוסיף מגניזיום או כפי שרן אמר לקנות בארץ?
בדקת כמה חגורות XL יש במלאי ?

עדיף את החגורות בפנרד ואת המגנזיום בנפרד..
בכל מקרה אי אפשר לשלם לך במזומן? כי בכל מקרה אני מגיע לחיפה..

לגבי האימייל אני יבדוק עם אבא שלי איזה אימייל רשוםב דיוק בחשבון פייפל וישלח לכם הודעה פרטית בנפרד

מנשה אני מעדיף שלא אבל אם 1-2 ממש לא יכולים אז אפשר להתפשר....

לגבי המגנזיום נזמין מהארץ [בלי קשר לכסף של ההזמנה של החגורות]

לא בדקתי כמה חגורות יש להם במלאי

וכלוב קטן מפלסטיק עם פלטות קטנות

---------- התגובה התווספה ב 16:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

חישבתי את העלות +-

כל חגורה 33 דולר - 9 כאלה
ו 35 משלוח
ומע"מ

משמע

9X33
+
35
=
332

שער הדולר הוא 3.7 ... נלך על 3.8 לא יודע באיזה שער הם סוחרים =P ...

332X3.8
=
1261

ומע"מ 16%

1261X1.16
=
1463

חלקי 9 החגורות

1463/9
=
162.6 ש"ח לכל חגורה

מחיר מעולה

אבל רק שתבינו את הסכום כדי שתראו שזה לא היגוני שאני יזמין ואחר כך תחזירו לי במזומן 1400 ש"ח זה סכום מכובד

שלא תחשבו שאני אל סומך עלייכם זה ממש לא הקטע [לפחות מבחינתי.. מבחינת ההורים זה דבר אחר]

זה פחות או יורת שתראו מספרים

כמה שאלות סופיות:
1. כמה יוצא לחגורה + משלוח + מע"מ ? (יעני כמה כל אחד צריך לשלם לא כולל הדברים שקשורים למכס)
2. לאיזה מחיר יכול להגיע התשלום עבור כל אחד במידה ויקחו מכס?

עריכה: בדיוק סיימת לערוך את ההודעה הקודמת

יש לי הצעה עבורך, כמובן שגם הוריי לא כל כך סומכים על אנשים בפורום לא ידועים,אף על פי שאני קונה את הכל מכספי.. אז לכן לוחצים עליי לבדוק טוב טוב
בכל אופן, אני מציע לך ככה... אני יעביר לך כ-100 ש"ח ל-PAYPAL לפני ביצוע העסקה ואת היתר אני יעביר לאחר ביצוע העסקה (במזומן או דרך PAYPAL ) איך שתרצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית