הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ ✯ ✯ קנייה מרוכזת של חגורות - צפון ✯ ✯ ███

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
החגורה המדוברת היא החגורה זהאת של INZER

http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

הרשימה...

1 - אני - XL
2 - יוסי - XL
3 - אייל - XL
XL - DARTHMAUL - 4
XL - JUSTY - 5
XL - MENASHE93 - 6
7 - אוריאל - XL
XL - obizon - 8

מי שקיבל חגורה המספר שלו וה XL מסומן בירוק
מי שגם השלים את החסר בתשלום מסומן בכתום .. שזה בעצם בדיוק מי שקיבל אתהחגורה..
=P

וואו.. יצא אומנותי משהו...

זהו כל החגורות הגיעו/נשלחו לבעליהן

אחלה של הזמנה הייתה..! שווה לכולם

נערך לאחרונה:
בנוסף ל 16% לקחו עוד אם אני לא טועה 14-15 .. סה"כ התוספת יצאה כמעט 30 עגול קצת פחות [משהו כמו 29 וקצת...]

אני עדיין לא יודע בדיוק מתי אני יגיע אבל שלישי או רביעי שלח בפרטי את הפלאפון שלך נדבר על הזמן אסיפה

נערך לאחרונה:
טוב.. כל ההודעות לכל המשתתפים בעסקה נשלחו.. וזה די הרבה הודעות.. לכל אחד היה מצב שונה מבחינת מה שהוא שילם וכו'.. =P

כן.. זה משהו מטורף!.. באמת חגורה מעולה

בטח ביחס לחגורה המצ'וקמקת שמונחת על הקיר של המכון.. ומדי פעם בילדר לייצן בא ומסתובב איתה שעתיים.. כל האימון שלו.... =\..

אחי אל תסתכל ככה.. אם הם לא ישמרו על הגב בזמן העבודה על היד הקידמית אז בגיל 30 ישבר להם הגב!!!
וחוץ מזה הם לא רוצים להיות ענקיים.. הם רוצים לעשות עיצוב שריר!🤡 תכלס זה הכי סקסי.

טוב.. כל ההודעות לכל המשתתפים בעסקה נשלחו.. וזה די הרבה הודעות.. לכל אחד היה מצב שונה מבחינת מה שהוא שילם וכו'.. =P

מזל טוב ! בשעה טובה...
תשלח לי בבקשה את הפלא' שלך לפרטי, אצור איתך קשר מחר - אני נמצא באוניברסיטה כל היום, נתאם...

🎉🎊🎈

אהלן.. Justy בא לפני שעה.. כשלא הייתי בבית.. לאסוף את החגורה..

אחלה

186

---------- התגובה התווספה ב 19:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:18 ----------

גם DARTHMAUL עכשיו בא לאסוף את החגורה

---------- התגובה התווספה ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:39 ----------

וגם יוסי עכשיו הגיע והפתיע חח.. תפס אותי בלבוש מחמיא מאוד XD
בנאדם ענק! הרבה יותר מבתמונות.. והשאיר אפילו קצת "עודף" על הטרחה והדלק .. תודה =)

בזמנך החופשי תסתכל על חשבון ה-PP הוספתי את מה שנשאר....
תבדוק עבורי כמה עולה משלוח ואני ישלח לך.. (תבדוק כמה עולה משלוח רשום וכמה עולה רגיל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית