טוב אז ככה,
זהו לוג אמצע חיטוב שהתחיל לפני חודשיים וחצי.
נתוני הפתיחה לאחר מאסה של 3.5 חודשים לערך (מתוכם חודש ומשהו האחרונים SS) היו כדלהלן:
95.5KG~
גובה 1.77 וא"ש שאין לי מושג מהו אבל לא נמוך.
אחוז שומן - לפי מעט ההבנה שיש לי מקריאת הפידבקים שהמבינים פה נותנים על תמונות אני משער ש-18%.
בכל אופן, המצב כרגע לאחר חודשיים וחצי הוא שירדתי ל-88KG.
החגורה נסגרת כרגע כמו שנסגרה בסוף חיטוב שעבר ששקלתי 80KG.
התפנית והתקיעה
התפריט היה 90 גרם שומן, 180 גרם חלבון והשאר פחמימות עם העמסות פעם בשבועיים.
בסופו של עניין נתקעתי שבועיים בערך על 80 קילו. בכל אופן, לא יודע אם זה בגלל התקיעה או מסיבות אחרות החלטתי לחזור לחיטוב רגיל במקום דל פחמימה.
בנוסף טסתי לחו"ל בראשון שעבר וחזרתי בשלישי השבוע, כמעט 10 ימים של בטלה עם הרבה פחמימות שבתוכן הרבה לחם לבן. טוב העיקר שהיה טעים - בקיצור חופשה שכולה פורענות.
תפריט כיום:
1800 קלוריות
150 פחמימה
155 חלבון
65 שומן
מתכונת האימונים היא אימונים עצימים ואירובי מעכשיו אנסה כמה שיותר, עד 200 דק' בשבוע.
המטרה: לרדת ל-12-12.5 אחוז שומן.
---------- התגובה התווספה ב 18:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------
אימון ראשון אתמול אחרי החזרה מחו"ל - אימון קליל כדי לא להעמיס יותר מדי אחרי הבטלה המתמשכת.
סקוואט 4 סטים בפרמידה, סיימתי עם 75 ל-6 חזרות
בנץ' 10x50, 10x60, 6x65
מתח - חזרות שליליות: 3 סטים מקסימום חזרות (הסתכם ב-9-8-6)
פרס - 3x20 ל-6 חזרות
סופר סט כפיפת מרפק ופשיטת מרפק בפולי - 2 סטים לא זוכר כמה חזרות היו כל אחד
דדליפט - סט אחד של 75 (ל-5).
אירובי 30 דקות על אליפטי ישן ומיושן על דופק של 72-73 אחוז ממירבי (לא הצלחתי יותר... בד"כ אני סוחב על 83-85 לשעה ככה).
זהו לוג אמצע חיטוב שהתחיל לפני חודשיים וחצי.
נתוני הפתיחה לאחר מאסה של 3.5 חודשים לערך (מתוכם חודש ומשהו האחרונים SS) היו כדלהלן:
95.5KG~
גובה 1.77 וא"ש שאין לי מושג מהו אבל לא נמוך.
אחוז שומן - לפי מעט ההבנה שיש לי מקריאת הפידבקים שהמבינים פה נותנים על תמונות אני משער ש-18%.
בכל אופן, המצב כרגע לאחר חודשיים וחצי הוא שירדתי ל-88KG.
החגורה נסגרת כרגע כמו שנסגרה בסוף חיטוב שעבר ששקלתי 80KG.
התפנית והתקיעה
התפריט היה 90 גרם שומן, 180 גרם חלבון והשאר פחמימות עם העמסות פעם בשבועיים.
בסופו של עניין נתקעתי שבועיים בערך על 80 קילו. בכל אופן, לא יודע אם זה בגלל התקיעה או מסיבות אחרות החלטתי לחזור לחיטוב רגיל במקום דל פחמימה.
בנוסף טסתי לחו"ל בראשון שעבר וחזרתי בשלישי השבוע, כמעט 10 ימים של בטלה עם הרבה פחמימות שבתוכן הרבה לחם לבן. טוב העיקר שהיה טעים - בקיצור חופשה שכולה פורענות.
תפריט כיום:
1800 קלוריות
150 פחמימה
155 חלבון
65 שומן
מתכונת האימונים היא אימונים עצימים ואירובי מעכשיו אנסה כמה שיותר, עד 200 דק' בשבוע.
המטרה: לרדת ל-12-12.5 אחוז שומן.
---------- התגובה התווספה ב 18:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------
אימון ראשון אתמול אחרי החזרה מחו"ל - אימון קליל כדי לא להעמיס יותר מדי אחרי הבטלה המתמשכת.
סקוואט 4 סטים בפרמידה, סיימתי עם 75 ל-6 חזרות
בנץ' 10x50, 10x60, 6x65
מתח - חזרות שליליות: 3 סטים מקסימום חזרות (הסתכם ב-9-8-6)
פרס - 3x20 ל-6 חזרות
סופר סט כפיפת מרפק ופשיטת מרפק בפולי - 2 סטים לא זוכר כמה חזרות היו כל אחד
דדליפט - סט אחד של 75 (ל-5).
אירובי 30 דקות על אליפטי ישן ומיושן על דופק של 72-73 אחוז ממירבי (לא הצלחתי יותר... בד"כ אני סוחב על 83-85 לשעה ככה).