לוג תחילת אמצע חיטוב ללא כותרת מפוצצת

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
טוב אז ככה,

זהו לוג אמצע חיטוב שהתחיל לפני חודשיים וחצי.

נתוני הפתיחה לאחר מאסה של 3.5 חודשים לערך (מתוכם חודש ומשהו האחרונים SS) היו כדלהלן:

95.5KG~
גובה 1.77 וא"ש שאין לי מושג מהו אבל לא נמוך.

אחוז שומן - לפי מעט ההבנה שיש לי מקריאת הפידבקים שהמבינים פה נותנים על תמונות אני משער ש-18%.

בכל אופן, המצב כרגע לאחר חודשיים וחצי הוא שירדתי ל-88KG.
החגורה נסגרת כרגע כמו שנסגרה בסוף חיטוב שעבר ששקלתי 80KG.

התפנית והתקיעה
התפריט היה 90 גרם שומן, 180 גרם חלבון והשאר פחמימות עם העמסות פעם בשבועיים.
בסופו של עניין נתקעתי שבועיים בערך על 80 קילו. בכל אופן, לא יודע אם זה בגלל התקיעה או מסיבות אחרות החלטתי לחזור לחיטוב רגיל במקום דל פחמימה.

בנוסף טסתי לחו"ל בראשון שעבר וחזרתי בשלישי השבוע, כמעט 10 ימים של בטלה עם הרבה פחמימות שבתוכן הרבה לחם לבן. טוב העיקר שהיה טעים - בקיצור חופשה שכולה פורענות.

תפריט כיום:
1800 קלוריות
150 פחמימה
155 חלבון
65 שומן

מתכונת האימונים היא אימונים עצימים ואירובי מעכשיו אנסה כמה שיותר, עד 200 דק' בשבוע.

המטרה: לרדת ל-12-12.5 אחוז שומן.

---------- התגובה התווספה ב 18:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------

אימון ראשון אתמול אחרי החזרה מחו"ל - אימון קליל כדי לא להעמיס יותר מדי אחרי הבטלה המתמשכת.

סקוואט 4 סטים בפרמידה, סיימתי עם 75 ל-6 חזרות
בנץ' 10x50, 10x60, 6x65
מתח - חזרות שליליות: 3 סטים מקסימום חזרות (הסתכם ב-9-8-6)
פרס - 3x20 ל-6 חזרות
סופר סט כפיפת מרפק ופשיטת מרפק בפולי - 2 סטים לא זוכר כמה חזרות היו כל אחד
דדליפט - סט אחד של 75 (ל-5).

אירובי 30 דקות על אליפטי ישן ומיושן על דופק של 72-73 אחוז ממירבי (לא הצלחתי יותר... בד"כ אני סוחב על 83-85 לשעה ככה).

אתה עושה חזרות שליליות במתח כי אתה לא עושה אפילו אחת רגילה?

• פותח/ת השרשור
בפרונציה אני סוגר 3 . סופינציה אני עושה 5-6... בסט השני החזרות יורדות כבר בחצי.

אז למה אתה עושה חזרות שליליות? עדיף לעשות 5-6 חזרות מלאות בסט ראשון וחצי ב-2 הסטים האחרים מאשר חזרות שליליות.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה בדרך כלל. לא יודע מה גרם לי לעשות ליצנות כזו באימון של אתמול.

מה שכן, אני תוהה אם לא כדאי למשל לבצע סטים עם חזרות מלאות ואז כשאני מגיע לכשל להשלים את הסט עם שליליות עד לכשל שם.

• פותח/ת השרשור
טוב, היום לצערי לא היה לי חדר כושר להתאמן בו אז יצאתי לעשות אירובי (ריצה) בחוץ.

הפעם מדובר באינטרוואלים - חושב להשתתף במרתון ת"א במקצה 10 ק"מ בשביל הכיף, הבעיה שמלא זמן לא רצתי אלא עברתי לסטפר.

ככה זה נראה (תמונה מצורפת ; במחזור אחד לפני האחרון כבר היה בא להקיא):

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 13.7 · צפיות: 216
  • פותח/ת השרשור
האימון היום:

סקוואט 3x80 אקרוס (5 חזרות)
בנץ' 3x60 אקרוס (6 חזרות)
מתח - כמה שמצליח (מסתכם ב-2-3 כל סט) ולאחר מכן באותו הסט משלים עם חזרות שליליות עד כשל.

בסוף 35 דקות אליפטי דופק סביבות 75%.

אימון משובש ולא הגיוני משהו - הייתי צריך לחלוק את הסטנד בו זמנית עם עוד 3 מתאמני פיצולים מזורגגים שעושים 10 סטים לחזה בשלל שיפועים וזוויות ומספיק חצופים להגיד "פה לא עושים סקוואטים אלא לחיצת חזה" (שתבינו, זה אותו סטנד כמו שראינו בסרטונים של moo לפני הבניה העצמית, פשוט דחפו שם גם ספה מתכווננת).

אהה וכן שכחתי לציין - אני חלש (PRים הם: סקוואט - 100, בנץ' - 67.5, דד - 85, פרס - 30)

טוב, היום לצערי לא היה לי חדר כושר להתאמן בו אז יצאתי לעשות אירובי (ריצה) בחוץ.

הפעם מדובר באינטרוואלים - חושב להשתתף במרתון ת"א במקצה 10 ק"מ בשביל הכיף, הבעיה שמלא זמן לא רצתי אלא עברתי לסטפר.

ככה זה נראה (תמונה מצורפת ; במחזור אחד לפני האחרון כבר היה בא להקיא):
כמה אתה רץ באימון אינטרוולים שלך?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, לא מדדתי מרחק... יצאתי לרוץ בחוץ כמו שאמרתי.

• פותח/ת השרשור
היום אימון אנאירובי + אירובי

בנץ' 5x65 אקרוס (3 סטים)
משיכה 5x60 אקרוס (3 סטים)
לחיצת כתפיים 9x22, 8x28, 6x32
כפיפת מרפק ופשיטת מרפק בפולי תחתון\עליון בהתאמה בסופר סטים ל-6 חזרות (2 סטים).

אירובי: 50 דקות על האליפטי עם אינטרוואלים (מצ"ב תמונה).

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 11.5 · צפיות: 270
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חשבתי היום על העמסה אבל החלטתי שעל 150 גרם פחמימה ביום אחרי 10 ימים אין בזה צורך וזו סתם ליצנות, אז הלכתי להתאמן "רגיל".

זה "רגיל" במירכאות כי למעשה אין לי שגרה כיוון שיש לי 2 חדרי כושר שבהם אני יכול להתאמן - באחד יש סטנד (וזה הכל למעשה) ובשני אין אפילו את זה. הבעיה זה שבשני יש את כל השאר למעשה כולל אליפטים, מסילות ואופניים, ושם גם אפשר לבצע את כל שאר התרגילים כמו בן אדם בלי שיעיפו אותך באמצע (ככה זה שאין פיקוח בחדר כושר - באה לך קבוצה של 5 אדיוטים מזריקים - מה תעשה מולם ? ונעזוב רגע את העובדה שזה גם מפריע לריכוז).

בקיצור אני חושב שאני אאלץ לוותר על סקוואטים בחיטוב הזה על מנת שתהיה לי אפשרות לתוכנית מסודרת בלי שיבושים - כשאסיים כבר יגמר המנוי ואני אעשה מנוי במקום שאפשר לעשות בו סקוואטים כמו בן אדם.

ולאחר החפירה - האימון של היום:

לאונג' בדאמבלים:

8x 20
7x 24
5x 28

משקל העבודה ירד בכמעט 50% - יתכן שזה לאור העובדה שחודשיים בערך לא עשיתי אז היה קשה לחזור. מניח שבאימונים הבאים אם אמשיך עם התרגיל זה יסתדר.

בנץ'
5x 70 PR
5X 70
5x 70F

משיכת פולי עליון בישיבה - מצב רחב לפנים (מצטער על המינוח, ליצן טרי מטעם קמפוס שיאים).

5x 65
5x 65
5x 65

אירובי: 47 דקות על אליפטי בדופק סביבות 80% רצוף.

בקיצור אני ממש מבואס מהחוסר שגרה הזה באימוני אנאירובי - צריך להחליט דחוף על תוכנית או לפחות קווים בסיסיים לאימונים בתקופה הזו. משבוע הבא לא עוד ליצנות.

עכשיו שהוחלט על המכון ללא הסטנד, שאפשר להתאמן בו כמו בן אדם וללא הפרעות - יש הצעות ?

• פותח/ת השרשור
יום ראשון 25.4

אירובי 60 דק' על האליפטי עם אינטרוואלים.

היום:

לחיצת רגליים (כן, מעפן...) 3x6
בנץ' 3x6
מתח בסופינציה - 3x MAX כל סט אחרי שמגיע לכשל (יצא 6-4-3) ממשיך אקצנטרי בלבד בפרונציה עד כשל.
לחיצת כתפיים 2x 6

בייספס היה גמור מהמתח וטרייספס חוסל ללא ספק לאחר הלחיצת כתפיים.

אירובי: 40 דק' על האליפטי באינטרוואלים (30 שניות ספרינט בכל הכוח כל 2.5-3 דק').

צריך להתארגן על משקל לבית... בנתיים נוספה לי עוד חזרה וחצי למתח בסט הראשון - נראה לי שזה אומר משהו.

• פותח/ת השרשור
אתמול אימון לפני העמסה

לחיצת רגליים 3x6

בנץ'
6x 70
4x 70 ודרופ ל-60 עם עוד 3 חזרות
6x 60

משיכת פולי - 3x6x60

לחיצת כתפיים בדאמבלים 2x6x24

פשיטת מרפק בפולי עליון 3x8
כפיפת מרפק בפולי תחתון 3x8

את כל הליצנים פגשתי במכון אתמול - אני חושב שהשיא היה דווקא בהתחלה שהיה איזה סבא שעשה לחיצת רגליים עם 50 קילו ל-20 חזרות בסופר סט עם פלנטר-פלקשן על הלחיצת רגליים גם ל-20 חזרות, ואחרי זה פשיטת מרפק (על הלחיצת רגליים !!!) לעוד 20 חזרות.

חשבתי היום על העמסה אבל החלטתי שעל 150 גרם פחמימה ביום אחרי 10 ימים אין בזה צורך וזו סתם ליצנות, אז הלכתי להתאמן "רגיל".

זה "רגיל" במירכאות כי למעשה אין לי שגרה כיוון שיש לי 2 חדרי כושר שבהם אני יכול להתאמן - באחד יש סטנד (וזה הכל למעשה) ובשני אין אפילו את זה. הבעיה זה שבשני יש את כל השאר למעשה כולל אליפטים, מסילות ואופניים, ושם גם אפשר לבצע את כל שאר התרגילים כמו בן אדם בלי שיעיפו אותך באמצע (ככה זה שאין פיקוח בחדר כושר - באה לך קבוצה של 5 אדיוטים מזריקים - מה תעשה מולם ? ונעזוב רגע את העובדה שזה גם מפריע לריכוז).

בקיצור אני חושב שאני אאלץ לוותר על סקוואטים בחיטוב הזה על מנת שתהיה לי אפשרות לתוכנית מסודרת בלי שיבושים - כשאסיים כבר יגמר המנוי ואני אעשה מנוי במקום שאפשר לעשות בו סקוואטים כמו בן אדם.

ולאחר החפירה - האימון של היום:

לאונג' בדאמבלים:

8x 20
7x 24
5x 28

משקל העבודה ירד בכמעט 50% - יתכן שזה לאור העובדה שחודשיים בערך לא עשיתי אז היה קשה לחזור. מניח שבאימונים הבאים אם אמשיך עם התרגיל זה יסתדר.

בנץ'
5x 70 PR
5X 70
5x 70F

משיכת פולי עליון בישיבה - מצב רחב לפנים (מצטער על המינוח, ליצן טרי מטעם קמפוס שיאים).

5x 65
5x 65
5x 65

אירובי: 47 דקות על אליפטי בדופק סביבות 80% רצוף.

בקיצור אני ממש מבואס מהחוסר שגרה הזה באימוני אנאירובי - צריך להחליט דחוף על תוכנית או לפחות קווים בסיסיים לאימונים בתקופה הזו. משבוע הבא לא עוד ליצנות.

עכשיו שהוחלט על המכון ללא הסטנד, שאפשר להתאמן בו כמו בן אדם וללא הפרעות - יש הצעות ?

מזאת'ומרת יעיפו אותך?? הם לא נותנים לך לסיים סטים??

• פותח/ת השרשור
שוטרים... לא נוטים לשתף ממש פעולה עם מי שלא באותו ראש כמוהם.

בכ"א כבר 11 שבועות בחיטוב, מתוכם 9 ימים בערך הייתי בחו"ל ואחרי זה לקח עוד כמה ימים להסתגל אז נניח 9 שבועות נטו - כ-8 קילו פחות.

• פותח/ת השרשור
יום שבת (אחרי העמסה)

LB Squat 5x80 אקרוס 3 סטים.
BP
5x 70
4x 70 (כשל ב-5)
5x 70

כנראה לא נחתי מספיק בין סט 1 ל-2.

מתח בסופינציה למקסימום - יצא 6-5-4

אחרי זה 45 דקות על האליפטי - 80% דופק בערך.
לא רע.

אתמול אירובי 60 דק' על האליפטי דופק 83-85 אחוז... קמתי לפני 40 דקות וכרגע כואבות הרגליים והיום יש הזדמנות להתאמן בצהריים ואני לא מעוניין לפספס אותה. מקסימום לא יהיה אירובי באימון הזה או שאני אנסה אופניים \ אליפטי בעצימות נמוכה למדי.

---------- התגובה התווספה ב 12:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:20 ----------

טוב עדכון לאחרי כמה שעות - חבר טוען שלשבת עם רגליים ישרות יקל על הכאבים. ניסיתי את זה במהלך השעתיים האחרונות וזה הקל במעט אבל עדיין לא העלים את הכאבים.

הוחלט על אימון אנאירובי ואני אנסה אירובי קל.

---------- התגובה התווספה ב 20:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:59 ----------

אימון ללא רגליים היום בגלל שהן פשוט היו מותשות אז לא לקחתי סיכון.

BP
5x 70
5x 70
5x 70

סוף סוף הצלחתי 3 חמישיות על 70 ללא כשל.

מתח בסופינציה BW חזרות עד כשל והשלמה חזרות שליליות בפרונציה עד כשל (מפורט החזרות בסופינציה):
6
5
3

לחיצת כתפיים עם דאמבלים 14 ק"ג כל צד 2x5.

אירובי קל - 70% ~ על האליפטי ל-40 דק'.

הרגיש מצויין באנאירובי וגם באירובי אני באחלה הספק לתחילת השבוע - כבר 100 דק' שזה חצי מהקצבה השבועית.

• פותח/ת השרשור
5.5

תשישות עצומה ברגליים, כאבים בכתף ובכלל הרגשה של חולשה מוזרה כאילו אין כוח לעשות כלום

Leg Press - 3 sets - 80kg x 8 reps
BP - 3 sets - 60kg x 6reps
Pulldown - 3 sets - 55kg x 6 reps
פשיטת מרפק בפולי עליון - 35kg ל-8 חזרות (2 סטים)
כפיפת מרפק בפולי עליון - 55kg ל-8 חזרות (2 סטים)
AB Pulldown - 2 sets

מנוחות של דקה ורבע - דקה וחצי מקס' בין סטים

40 דק' אירובי - 30 דק' הראשונות אינטרוואלים של 30 שניות~ כל 2.5-3 דק'.

מרוצה מעצמי על כך שאני עומד ביעד האירובי השבועי, על PR בבנץ', על תוצאות בחיטוב (שבוע הבא צריך להשקל) ועל זה שאני אוטוטו עובר להתאמן במקום נורמאלי עם סטנד או כלוב.

• פותח/ת השרשור
7.5

BP
65 x 6
65 x 6
65 x 6

מתח בסופינציה 7-5-3, לאחר הכשל בכל סט משלים בחזרות שליליות בפרונציה באחיזה רחבה

לחיצת כתפיים בדאמבלים 12 ק"ג כל יד, 6 חזרות (2 סטים)

פשיטת מרפק בפולי עליון 2 סטים

אחרי זה אליפטי 60 דק' על דופק 80% עם 20 דקות (מדקה 10 עד דקה 30) של אינטרוואלים של 30 שניות~ כל 2 דק' בערך.

הנה סגרתי לי 200 דק' אירובי השבוע.

• פותח/ת השרשור
9.5

אירובי 60 דק' על האליפטי עם אינטרוואלים.

10.5

BP
5x 70
5x 70
5x 70F

מתח בסופינציה
8-4-5

פשיטה וכפיפת גו.

עומס מטורף בחד"כ אי אפשר היה לעשות הרבה מעבר...

40 דק' בסוף אירובי על האליפטי - בחיים לא היה לי קשה כל כך... הצלחתי מקסימום להגיע לדופק 135 אולי 145 לפרקים (2 דק' מקס).

לא יודע אם זה בשל העובדה שלשם שינוי יצא שלא אכלתי כלום 4 שעות בערך לפני האימון או בשל מאגרים.

בכל אופן משקל כרגע 86.25

• פותח/ת השרשור
12.5

עבר הרבה זמן מההעמסה הקודמת (12 יום) ואני מושך עד 14 יום עם 150~ גרם פחמימה ליום בערך.

בכל אופן אני כבר מרגיש ממש ריק אז ניסיתי מעין אימון דילול (סבב אחד)

BP 3x15
Pulldown 4x15
לחיצת כתפיים 3x15
פרפר עם דאמבלים 3x15
Pullover 3x15
כפיפת מרפק 3x15
פשיטת מרפק 3x15

מנוחות של 30-40 שניות בין סט לסט.

אחרי זה עוד 40 דקות על האליפטי בדופק הכי גבוה שהצלחתי, שזה היה 71% מדופק מירבי לכל היותר - כל דקה כמו גיהנום.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית