קניה של חטיפי חלבון

Yovelsinay

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי אני מעוניין להזמין חטיפי חלבון , ממה ששמעתי האתר הכי זול זה iherb .. עברתי שם על כל מיני חטיפים וחשבתי על הקומבט קראנץ , מה הטעמים הכי מומלצים ? חוץ מאלו איזה עוד חטיפים נחשבים ל״הכי איכותיים״ שיש וכדאי להזמין ? אפילו חטיפים שלא נמצאים בiherb ואפשר להזמין אותם ממקום אחר ..

חטיפי חלבון מומלצים (מהטעים יותר לפחות - אבל כל הטעמים אכילים/טובים)

חטיפי חלבון BSN:
BSN, Protein Crisp, חטיף בטעם חמאת בוטנים פריכה, 12 חטיפים, 56 גרם (1.97 אונקיות) כל אחד
טעמים: חמאת בוטנים,, פרצל, שוקולד, קרמל

חטיפי חלבון קומבט:
MusclePharm, Combat Crunch‏, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, 12 חטיפים, 63 גרם ליחידה
טעמים מומלצים: קרמל, חמאת בוטנים LOVERS, שוקולד צ'יפ, קינמון, שוקולד קוקוס

כדאי להזמין 2-4 חבילות כדי שהמשלוח ישתלם. לא כדאי להזמין מעל $75 אחרת יהיה תשלום מע"מ 17%.

• פותח/ת השרשור
חטיפי חלבון מומלצים (מהטעים יותר לפחות - אבל כל הטעמים אכילים/טובים)

חטיפי חלבון BSN:
BSN, Protein Crisp, חטיף בטעם חמאת בוטנים פריכה, 12 חטיפים, 56 גרם (1.97 אונקיות) כל אחד
טעמים: חמאת בוטנים,, פרצל, שוקולד, קרמל

חטיפי חלבון קומבט:
MusclePharm, Combat Crunch‏, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, 12 חטיפים, 63 גרם ליחידה
טעמים מומלצים: קרמל, חמאת בוטנים LOVERS, שוקולד צ'יפ, קינמון, שוקולד קוקוס

כדאי להזמין 2-4 חבילות כדי שהמשלוח ישתלם. לא כדאי להזמין מעל $75 אחרת יהיה תשלום מע"מ 17%.
תודה על התגובה , חשבתי על קומבט חמאת בוטנים , אני די מתלבט על הBsn בגלל הכמות סיבים והם ניראים לא משביעים אני צודק ?

תודה על התגובה , חשבתי על קומבט חמאת בוטנים , אני די מתלבט על הBsn בגלל הכמות סיבים והם ניראים לא משביעים אני צודק ?
אחי בוא נעשה דבר כזה (במידה ואתה מהמרכז...)אני צריך משהו מאייהרב שעולה 13 שקל, אני אקנה אותו ממך ב15 +2 סקופים מהאבקה שליאחי תעשה טובה כי אם אני מזמין לבד או שאני משלם מלא על הובלה או שאני קונה דברים שלא הכרחיים עבורי
תעשה טובה ליהודון 🤣

אחי בוא נעשה דבר כזה (במידה ואתה מהמרכז...)אני צריך משהו מאייהרב שעולה 13 שקל, אני אקנה אותו ממך ב15 +2 סקופים מהאבקה שליאחי תעשה טובה כי אם אני מזמין לבד או שאני משלם מלא על הובלה או שאני קונה דברים שלא הכרחיים עבורי
תעשה טובה ליהודון 🤣

אין ספק שאתה יודע לעשות עסקים

לא בהכרח, פחות או יותר אותו דבר, לפחות לזמן הקצר.
החטיפים של קומבט מפוצצים בסיבים וזה יתרון גדול בעיניי, גם רוב הטעמים מאוד טובים, חבל שהפסיקו עם ה-30 אחוז הנחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית