הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון

ולמה שלא תיקח את העצה מהבן אדם שהביא את הסקוואט שלו מ0 ל150 ק"ג בשנה?
בשנה להגיע ל 150 זה ממש לא מטורף אבל בכל מקרה, אולי יש לו גנטיקה טובה והוא לא יודע באמת על מה הוא מדבר מה טוב ומה לא? למה לקחת עצה מכל בנאדם שהוא באופן עיוור? אפשר לשמוע, להקשיב ואז לבדוק עוד.

בשנה להגיע ל 150 זה ממש לא מטורף אבל בכל מקרה, אולי יש לו גנטיקה טובה והוא לא יודע באמת על מה הוא מדבר מה טוב ומה לא? למה לקחת עצה מכל בנאדם שהוא באופן עיוור? אפשר לשמוע, להקשיב ואז לבדוק עוד.

שמע כתבתי למעלה הכי פשוט בעולם שזו הייתה הקצנה לצורך השוואה, אתה לא מצפה ממני לשבת לחשב את ההתקדמות השבועית שלו נכון?
לא מבין מה הוויכוח פה חד משמעית זה לעומת זה תעדיף להקשיב לזה שהצליח להתקדם לאורך הזמן ולא לזה שדורך במקום.

כמובן שלא דובר על ללכת בצורה עיוורת אחרי מה שמישהו אומר אלא כמובן שתקשיב לזה שמתקדם, אחר כך תחליט אם ליישם את זה
או להמשיך הלאה וזה כבר ממש לא קשור לנושא.

כל ההשוואה הזו הייתה כדי להסביר לאדון למעלה שניסיון של שנים בחדר כושר לא מעיד כלום על איכות המתאמן אלא כמה הוא התקדם
בזמן הזה, ראיתי אנשים שמתאמנים גם 10 שנים ולא מצליחים להעלות את הבנץ' מ75 ק"ג, אז לקחת מהם עצות על הבנץ'?

ולמה שלא תיקח את העצה מהבן אדם שהביא את הסקוואט שלו מ0 ל150 ק"ג בשנה?
כל מתאמן חובבן אמור לעבור את ה150 בהרבה פחות משנה
בזמן הזה, ראיתי אנשים שמתאמנים גם 10 שנים ולא מצליחים להעלות את הבנץ' מ75 ק"ג, אז לקחת מהם עצות על הבנץ'?
אפילו לא עצה אחת

כל מתאמן חובבן אמור לעבור את ה150 בהרבה פחוץ משנה

אתה יורד לקטנות כי כמו שרשמתי לך למעלה זה היה לצורך השוואה ואתה מתחיל להישמע כמו Serg שזה מתחיל להדאיג אותי.
טכנית הבנת את מה שהתכוונתי ואם לא הבנת תנסה לצאת מהריבוע הזה של "אני אמצא על מה לשלול את מה שהוא אמר" ותבין את הכוונה
שמאחורי המספרים שרשמתי.

ואתה מתחיל להישמע כמו Serg שזה מתחיל להדאיג אותי.
לא לא,אל תדאג

טכנית הבנת את מה שהתכוונתי
הבנתי אותך ואני גם מסכים,אבל הדוגמה של 150 היא פשוט לא טובה זה הכל.
כי בוא נגיד,כל אחד שהגיע לטכניקה סבירה עובר את ה100 בשבועות הראשונים שלו

לא לא,אל תדאג

הבנתי אותך ואני גם מסכים,אבל הדוגמה של 150 היא פשוט לא טובה זה הכל.
כי בוא נגיד,כל אחד שהגיע לטכניקה סבירה עובר את ה100 בשבועות הראשונים שלו

בסדר גמור עזוב את המס' זה לא רלוונטי וזה תלוי בכל כך הרבה משתנים כמו מ.ג, גיל, גנטיקה וכו'.

זו הייתה הקצנה לצורך ההשוואה אבל אני מעוניין מאוד לשמוע למה היית לוקח את העצה דווקא מההוא שמתאמן 5 שנים ומרים 80 ק״ג
תוך שנה אפשר להגיע הרבה יותר גבוה מ-150 קילו סקוואט.

עריכה: אופס:sweatingbullets:. היו עוד תגובות לא קראתי.

צודק לגמרי (למרות שזה לא קשור לתגובה של אור, כפי שציינת).
אני השגתי סקוואט 140 ב4 חודשים

• פותח/ת השרשור

כל מתאמן חובבן אמור לעבור את ה150 בהרבה פחות משנה

צודק לגמרי (למרות שזה לא קשור לתגובה של אור, כפי שציינת).
אני השגתי סקוואט 140 ב4 חודשים

אני מציין שאני הראשון שיצא על האהבל שלא עבר את החודש אימונים ומפזר פה חוכמה

אבל מרגיש לי שאתם קצת מזלזלים ב150 סקוואט, כי תאמת אני לא מכיר יותר מידי מתאמנים שהגיעו או יגיעו לזה. שנים מכם(אולי יותר) שוקלים גם סביבות ה100 קילו וזה ממש לא המשקל של מתאמן ממוצע וזה שונה לעשות 150 על 100 ועל 70

אמלק
זה לא משקל מטורף אבל זה גם לא תוצאה שצריך לזלזל בה

אני מציין שאני הראשון שיצא על האהבל שלא עבר את החודש אימונים ומפזר פה חוכמה
סופר לא נכון. לא אהבל ולא טירון.
@orazriel אדם חכם ואני מעריך מאוד את דעתו והנכונות שלו לעזור בפורום, בלי קשר לוותק האימונים.

בקשר לשאר ההודעה. עניין אישי.
אם אתה עובד בתכנית כוח אין סיבה שלא תעבור את המשקל הזה לאחר מס' חודשים.

• פותח/ת השרשור
סופר לא נכון. לא אהבל ולא טירון.
@orazriel אדם חכם ואני מעריך מאוד את דעתו והנכונות שלו לעזור בפורום, בלי קשר לוותק האימונים.

בקשר לשאר ההודעה. עניין אישי.
אם אתה עובד בתכנית כוח אין סיבה שלא תעבור את המשקל הזה לאחר מס' חודשים.
הכל בסדר חבר?
אתה כל הזמן חושב שאני מדבר על אנשים אחרים
פעם שעברה גם מישהו הגיב לך שאני מדבר על מישהו אחר

בקשר לשאר ההודעה שוב פעם אולי אתה תעבור את זה במספר חודשים שאתה קרוב ל100 מג אבל זה ממש לא הנתונים של מתאמן ממוצע

הכל בסדר חבר?
אתה כל הזמן חושב שאני מדבר על אנשים אחרים
פעם שעברה גם מישהו הגיב לך שאני מדבר על מישהו אחר
אני לא מכיר אותך אז אין לי מושג על מה אתה מדבר כשאתה מזכיר "פעמים קודמות" 😅.

אתה מדבר על @The Joker. ?
אם כן כנראה שחשבתי שדיברת על אור בגלל שכל ההודעות שציטטת קשורות למה שהוא אמר.
חוץ מזה שאני לא יודע מה הג'וקר כתב בפוסטים אחרים אבל זה -

תלוי איזה אימון, מה התכנית ואיך הפיצול נראה.
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה כשמפצלים אימון חכם(במידה וזה אחת ל.. ולא קבוע ככה שזה יוצר תכנית חדשה)

לא נשמע טיפשי כל כך. במידה ואין זמן באופן חד פעמי להתאמן כל האימון בפעם אחת אפשר לבצע יום אחרי את שאר האימון (בתנאי שמסדרים גם את שאר השבוע כמו שצריך). בטקסס למשל מפצלים את יום הנפח ל-2 ימים החל מרמה מתקדמת יותר כי בין השאר זה לוקח הרבה זמן.

ת

מיד מוזר לי לראות אנשים שהתחילו להתאמן לפני חודש "עוזרים" כאילו הם 10 שנים בתחום

אם מה בדיוק אתה לא מסכים? אל תשכח את מעמדך, אתה שואל השאלה, תודה תספיק.

אני די בטוח שהוא מרים בערך כמו אחותי (היא לא מתאמנת)
ת

מיד מוזר לי לראות אנשים שהתחילו להתאמן לפני חודש "עוזרים" כאילו הם 10 שנים בתחום

אני די בטוח שהוא מרים בערך כמו אחותי (היא לא מתאמנת)

שמע כתבתי למעלה הכי פשוט בעולם שזו הייתה הקצנה לצורך השוואה, אתה לא מצפה ממני לשבת לחשב את ההתקדמות השבועית שלו נכון?
זה לא משנה המשקלים, הגבתי לך על הפואנטה שלך בכללי.
לא מבין מה הוויכוח פה חד משמעית זה לעומת זה תעדיף להקשיב לזה שהצליח להתקדם לאורך הזמן ולא לזה שדורך במקום.
אם ישימו לי אקדח ויגידו אתה חייב לקחת עצה של אחד מהם אז כן. אבל יש מצב ששניהם לא יודעים על מה הם מדברים
ניסיון של שנים בחדר כושר לא מעיד כלום
מסכים
אלא כמה הוא התקדם
בזמן הזה,
מעיד יותר אבל גם לא משהו אבסולוטי.

אגב כל זה לא רלוונטי אם הבנאדם מאמן ויש לו מתאמנים עם תוצאות
אבל מרגיש לי שאתם קצת מזלזלים ב150 סקוואט, כי תאמת אני לא מכיר יותר מידי מתאמנים שהגיעו או יגיעו לזה. שנים מכם(אולי יותר) שוקלים גם סביבות ה100 קילו וזה ממש לא המשקל של מתאמן ממוצע וזה שונה לעשות 150 על 100 ועל 70

אמלק
זה לא משקל מטורף אבל זה גם לא תוצאה שצריך לזלזל בה
ממש לא התכוונתי לזלזל במשקל הזה. בכל מקרה הוא אמר את זה בשביל הדוגמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית