עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שאני אקח ממנו עצות? המצב שלו ממש גרוע
בשנה להגיע ל 150 זה ממש לא מטורף אבל בכל מקרה, אולי יש לו גנטיקה טובה והוא לא יודע באמת על מה הוא מדבר מה טוב ומה לא? למה לקחת עצה מכל בנאדם שהוא באופן עיוור? אפשר לשמוע, להקשיב ואז לבדוק עוד.ולמה שלא תיקח את העצה מהבן אדם שהביא את הסקוואט שלו מ0 ל150 ק"ג בשנה?
בשנה להגיע ל 150 זה ממש לא מטורף אבל בכל מקרה, אולי יש לו גנטיקה טובה והוא לא יודע באמת על מה הוא מדבר מה טוב ומה לא? למה לקחת עצה מכל בנאדם שהוא באופן עיוור? אפשר לשמוע, להקשיב ואז לבדוק עוד.
כל מתאמן חובבן אמור לעבור את ה150 בהרבה פחות משנהולמה שלא תיקח את העצה מהבן אדם שהביא את הסקוואט שלו מ0 ל150 ק"ג בשנה?
אפילו לא עצה אחתבזמן הזה, ראיתי אנשים שמתאמנים גם 10 שנים ולא מצליחים להעלות את הבנץ' מ75 ק"ג, אז לקחת מהם עצות על הבנץ'?
כל מתאמן חובבן אמור לעבור את ה150 בהרבה פחוץ משנה
לא לא,אל תדאגואתה מתחיל להישמע כמו Serg שזה מתחיל להדאיג אותי.
הבנתי אותך ואני גם מסכים,אבל הדוגמה של 150 היא פשוט לא טובה זה הכל.טכנית הבנת את מה שהתכוונתי
לא לא,אל תדאג
הבנתי אותך ואני גם מסכים,אבל הדוגמה של 150 היא פשוט לא טובה זה הכל.
כי בוא נגיד,כל אחד שהגיע לטכניקה סבירה עובר את ה100 בשבועות הראשונים שלו
תוך שנה אפשר להגיע הרבה יותר גבוה מ-150 קילו סקוואט.זו הייתה הקצנה לצורך ההשוואה אבל אני מעוניין מאוד לשמוע למה היית לוקח את העצה דווקא מההוא שמתאמן 5 שנים ומרים 80 ק״ג
צודק לגמרי (למרות שזה לא קשור לתגובה של אור, כפי שציינת).תוך שנה אפשר להגיע הרבה יותר גבוה מ-150 קילו סקוואט.
עריכה: אופס:sweatingbullets:. היו עוד תגובות לא קראתי.
בשנה להגיע ל 150 זה ממש לא מטורף אבל בכל מקרה, אולי יש לו גנטיקה טובה והוא לא יודע באמת על מה הוא מדבר מה טוב ומה לא? למה לקחת עצה מכל בנאדם שהוא באופן עיוור? אפשר לשמוע, להקשיב ואז לבדוק עוד.
כל מתאמן חובבן אמור לעבור את ה150 בהרבה פחות משנה
תוך שנה אפשר להגיע הרבה יותר גבוה מ-150 קילו סקוואט.
עריכה: אופס:sweatingbullets:. היו עוד תגובות לא קראתי.
צודק לגמרי (למרות שזה לא קשור לתגובה של אור, כפי שציינת).
אני השגתי סקוואט 140 ב4 חודשים
סופר לא נכון. לא אהבל ולא טירון.אני מציין שאני הראשון שיצא על האהבל שלא עבר את החודש אימונים ומפזר פה חוכמה
הכל בסדר חבר?סופר לא נכון. לא אהבל ולא טירון.
@orazriel אדם חכם ואני מעריך מאוד את דעתו והנכונות שלו לעזור בפורום, בלי קשר לוותק האימונים.
בקשר לשאר ההודעה. עניין אישי.
אם אתה עובד בתכנית כוח אין סיבה שלא תעבור את המשקל הזה לאחר מס' חודשים.
אני לא מכיר אותך אז אין לי מושג על מה אתה מדבר כשאתה מזכיר "פעמים קודמות" 😅.הכל בסדר חבר?
אתה כל הזמן חושב שאני מדבר על אנשים אחרים
פעם שעברה גם מישהו הגיב לך שאני מדבר על מישהו אחר
תלוי איזה אימון, מה התכנית ואיך הפיצול נראה.
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה כשמפצלים אימון חכם(במידה וזה אחת ל.. ולא קבוע ככה שזה יוצר תכנית חדשה)
ת
מיד מוזר לי לראות אנשים שהתחילו להתאמן לפני חודש "עוזרים" כאילו הם 10 שנים בתחום
אם מה בדיוק אתה לא מסכים? אל תשכח את מעמדך, אתה שואל השאלה, תודה תספיק.
אני די בטוח שהוא מרים בערך כמו אחותי (היא לא מתאמנת)
ת
מיד מוזר לי לראות אנשים שהתחילו להתאמן לפני חודש "עוזרים" כאילו הם 10 שנים בתחום
אני די בטוח שהוא מרים בערך כמו אחותי (היא לא מתאמנת)
זה לא משנה המשקלים, הגבתי לך על הפואנטה שלך בכללי.שמע כתבתי למעלה הכי פשוט בעולם שזו הייתה הקצנה לצורך השוואה, אתה לא מצפה ממני לשבת לחשב את ההתקדמות השבועית שלו נכון?
אם ישימו לי אקדח ויגידו אתה חייב לקחת עצה של אחד מהם אז כן. אבל יש מצב ששניהם לא יודעים על מה הם מדבריםלא מבין מה הוויכוח פה חד משמעית זה לעומת זה תעדיף להקשיב לזה שהצליח להתקדם לאורך הזמן ולא לזה שדורך במקום.
מסכיםניסיון של שנים בחדר כושר לא מעיד כלום
מעיד יותר אבל גם לא משהו אבסולוטי.אלא כמה הוא התקדם
בזמן הזה,
ממש לא התכוונתי לזלזל במשקל הזה. בכל מקרה הוא אמר את זה בשביל הדוגמהאבל מרגיש לי שאתם קצת מזלזלים ב150 סקוואט, כי תאמת אני לא מכיר יותר מידי מתאמנים שהגיעו או יגיעו לזה. שנים מכם(אולי יותר) שוקלים גם סביבות ה100 קילו וזה ממש לא המשקל של מתאמן ממוצע וזה שונה לעשות 150 על 100 ועל 70
אמלק
זה לא משקל מטורף אבל זה גם לא תוצאה שצריך לזלזל בה