עזרה קניתי לראשונה סארמס

Astefan fit

משתמש מתחיל
125
34
נק' מוניטין:
94
125
34
קניתי ראד ו mk2866 סיקל ראשון 90 כדור עכשיו הראד אני לוקח 10 מג ו והאוסטרין 20 מג . בערך ל 5 שבועות אתם חושבים שזה בסדר ? מבחינת זמן וכמות ?

בספק שתראה תוצאות משמעותיות מ 5 שבועות.
הייתי עושה סייקל לפחות 8 שבועות של אוסטרין, ותתחיל במינון נמוך יותר 10-15 מ״ג. אם תראה שאתה לא מרגיש כלום אז תעלה. לגביי mk לא מכיר ולא יצא לי להתנסות איתו.

מינון די קלאסי להתחיל איתו. בקשר למשך זמן טיפה קצר אבל אפשרי מן הסתם
בספק שתראה תוצאות משמעותיות מ 5 שבועות.
הייתי עושה סייקל לפחות 8 שבועות של אוסטרין, ותתחיל במינון נמוך יותר 10-15 מ״ג. אם תראה שאתה לא מרגיש כלום אז תעלה. לגביי mk לא מכיר ולא יצא לי להתנסות איתו.
Mk2866 = ostarine

• פותח/ת השרשור
מינון די קלאסי להתחיל איתו. בקשר למשך זמן טיפה קצר אבל אפשרי מן הסתם
אני יודע קצר אבל באתר שהזמנתי אזל המלאי. אם יש אפשרות לתת אתר פה אני לא יודע החוקים כל כך . אבל אם אפשר שיהיה כדור לא נוצזלי הנוזליים יקרים יותר מדי

אני יודע קצר אבל באתר שהזמנתי אזל המלאי. אם יש אפשרות לתת אתר פה אני לא יודע החוקים כל כך . אבל אם אפשר שיהיה כדור לא נוצזלי הנוזליים יקרים יותר מדי
אי אפשר לתת אתרים ישיר אבל תחפש פה או ברדיט לא חסר שזורקים שמות של חברות, חיפוש קצר בגוגל.. ממליץ על חברת sciencebio

ל sciencebio אין כדורים .. והרווח הוא שלך .
שלא תחשוב שאתה קונה בזול יותר כדורים שהרווחת כמו הנוזל.
עדיף לך לקנות נוזל !

אני לא יודע אם לסדר לך את הסייקל כדורים הזה בצורה יותר אפקטיבית זה שווה כי אני כמעט בטוח שהכדורים שקנית לא שווים כלום .
צלם את האריזות ניראה מה הבאת

• פותח/ת השרשור
ל sciencebio אין כדורים .. והרווח הוא שלך .
שלא תחשוב שאתה קונה בזול יותר כדורים שהרווחת כמו הנוזל.
עדיף לך לקנות נוזל !

אני לא יודע אם לסדר לך את הסייקל כדורים הזה בצורה יותר אפקטיבית זה שווה כי אני כמעט בטוח שהכדורים שקנית לא שווים כלום .
צלם את האריזות ניראה מה הבאת
של החברה bodybulit משהו כזה

אה .. טוב.
סתם חרטא
אבל נסדר לך כאילו יש בהם באמת את החומר . (אולי הם ישתנו 🫤)
כדי שהגוף "יתפוס" את הצורה החדשה וילמד לשמור על השריר החדש שאתה מעלה לו כדאי להגיע לחודשיים , ננסה למרוח את הסייקל על 8 שבועות .
אתה שבוע יכול להתחיל עם אוסטרין 10 לנסות לנצל כמה שיודע את השבוע הראשון שהגוף בתולי מחומרים וה10מ"ג האלה מורגשים ,
שבוע 2 - 20מ"ג אוסטרין
שבוע 3 - מחזיר את האוסטרין ל10מ"ג מכניס 5 מ"ג RAD .
שבוע 4-7 - RAD 10mg אוסטרין 20mg
שבוע 8 - כניראה ישאר לך רק Rad אז 10mg .

• פותח/ת השרשור
אה .. טוב.
סתם חרטא
כדי שהגוף "יתפוס" את הצורה החדשה וילמד לשמור על השריר החדש שאתה מעלה לו כדאי להגיע לחודשיים , ננסה למרוח את הסייקל על 8 שבועות .
אתה שבוע יכול להתחיל עם אוסטרין 10 לנסות לנצל כמה שיודע את השבוע הראשון שהגוף בתולי מחומרים וה10מ"ג האלה מורגשים ,
שבוע 2 - 20מ"ג אוסטרין
סבבה תודה רבה אז לפעם הבאה לקנות נוזל ולחודשים מראש ? ואיזה סייקל מציע לי אני כרגע במסה

זה רעיון יפה Rad140 ו אוסטרין
תסדר אותם לחודשיים אכן עדיף נוזל במצב של מה שקורה בשוק הזה היום .
הזייפנים והמדללים והחרטטנים קשה להם לבשל לרמה של נוזל גם אם רוצים לרמות ולעשות נוזל אחר הם לא יודעים .
אז נוזל מגיע מהמעבדות הסיניות (חומר אמיתי) .
כל הנוכלים עושים בבית כדורים כי שמה אפשר לקחת את האבקה האמיתית ולדלל או בכלל לשים אבקה דומה אחרת לגמריי .
ונוזל אין להם אפשרות ברמה הביתית.

הזייפנים והמדללים והחרטטנים קשה להם לבשל לרמה של נוזל גם אם רוצים לרמות ולעשות נוזל אחר הם לא יודעים .
כל הנוכלים עושים בבית כדורים כי שמה אפשר לקחת את האבקה האמיתית ולדלל או בכלל לשים אבקה דומה אחרת לגמריי .
כבר יצא לי לראות אצל מישהו ׳סארמס׳ עם אבקת קריאטין בפנים

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה 😃

@CycleTelephohe כן . ככה עושים זה בסדר .
אתה יכול פשוט לקנות קפסולות מידה 5 Size
גם נכנסות יותר בכיף לגרון וגם לא צריך להגזים בעירבוב עם אבקה למילוי .

• פותח/ת השרשור
אה .. טוב.
סתם חרטא
שבוע 2 - 20מ"ג אוסטרין
סליחה שאני חופר לך חח. התחלתי את הסייקל לא נכון כל כך ביום הראשון לקחת 30 מג אוסטרין ו 15 מג ראד . ביום השני הפחתתי 20 מג אוסטרין ו 10 מג ראד . אז עכשיו פשוט להתחיל לקחת 10 מג אוסטרין ו 5 מג ראד ל 84 יום הבאים לראות אם ישפיע ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית